Game Time: Σε φουλ φόρμα Όξφορντ-Μπλάκπουλ

Reading time2 λ

H φόρμα των Όξφορντ και Μπλάκπουλ, που κοντράρονται στα play-off, προκαλεί το στοιχηματικό ενδιαφέρον.

15:30   Τρίκαλα-Απόλλων Λάρισας Super League 2

Τα Τρίκαλα έμειναν ισόπαλα με τη Δόξα Δράμας (1-1) και χρειάζονται ένα τρίποντο για να διατηρηθούν στην κατηγορία. Βέβαια, δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στη διαδικασία των play-out και συνολικά στις 6 τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Απόλλων Λάρισας έσωσε το βαθμό απέναντι στην Καραϊσκάκη (2-2) και έχει εξασφάλισε τη σωτηρία. Δεν ηττήθηκε στους 2 τελευταίους αγώνες, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει τα Τρίκαλα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

20:00   Όξφορντ-Μπλάκπουλ           League One

Η Όξφορντ θριάμβευσε επί της Μπέρτον (4-0) και κέρδισε την είσοδό της στα play-off. Μετρά 3 σερί νίκες, ενώ έχει επικρατήσει στα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, στα οποία σημείωσε 14 γκολ.

Η Μπλάκπουλ επιβλήθηκε της Μπρίστολ Ρόβερς (1-0). Έχει καταγράψει 4 διαδοχικές νίκες, στις οποίες διατήρησε ανέπαφη την εστία της, ενώ δεν έχει δεχτεί γκολ στις 2 εφετινές αναμετρήσεις με την Όξφορντ.

20:45   Αντάλιασπορ-Μπεσίκτας     Κύπελλο Τουρκίας

Η Αντάλιασπορ έμεινε ισόπαλη με την Κόνιασπορ (0-0) και τερμάτισε στη 16η θέση. Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 7 ματς, όμως, στην πορεία της ως τον τελικό δε δέχτηκε ούτε ένα γκολ.

Η Μπεσίκτας κέρδισε εκτός έδρας την Γκέζτεπε (2-1) και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Βέβαια, έχει νικήσει μόλις 1 από τα 3 τελευταία παιχνίδια της, ενώ δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις 3 τελευταίες συναντήσεις με την Αντάλιασπορ.

22:15   ΤσέλσιΛέστερ          Premier League

Η Τσέλσι ηττήθηκε από τη Λέστερ (0-1) στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας (1-2), αλλά χρειάζεται το τρίποντο για να κάνει μεγάλο βήμα προς την έξοδο στο UEFA Champions League. Προέρχεται από διαδοχικές ήττες στις οποίες δεν σκόραρε.

Η Λέστερ κατέκτησε το πρώτο Κύπελλο Αγγλίας της ιστορίας της και χρειάζεται αποτέλεσμα ώστε να διατηρηθεί στην τρίτη θέση. Κέρδισε και τα 2 τελευταία παιχνίδια της, έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 10 εξόδους μέσα στο 2021, ενώ είναι αήττητη στα 6 τελευταία ματς πρωταθλήματος με την Τσέλσι.

22:30   Πονφεραντίνα-Εσπανιόλ      Segunda Division

Η Πονφεραντίνα νίκησε εκτός έδρας την Καστεγιόν (2-0) και διατηρεί τις ελπίδες της για είσοδο στα play-off. Όμως, έχει κερδίσει μόλις 1 από τα 4 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Εσπανιόλ ηττήθηκε εντός έδρας από την Καρταχένα (0-2). Ωστόσο παραμένει στην κορυφή, ενώ έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την άνοδο, ενώ είναι αήττητη στις 8 τελευταίες εξόδου της