Game Time: Τα στατιστικά στο Ακράνες-Κέφλαβικ

Reading time3 λ

Διαφορά φόρμας έχουν Ακράνες και Κέφλαβικ, σε έναν αγώνα όπου υπάρχουν οι προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

18:00  Σπούτνικ-Βιτέμπσκ                     Premier League Λευκορωσίας

Η Σπούτνικ απέκλεισε στα πέναλτι την Παρτιζάν Σολιχόρσκ στο Κύπελλο (2-2 η κανονική διάρκεια). Στο πρωτάθλημα, όμως, παραμένει τελευταία, έφτασε τις 9 αγωνιστικές δίχως νίκη, ενώ έχει χάσει και τα 2 ματς με το νέο της προπονητή, τον Βίκτορ Κουμίκοφ.

Η Βιτέμπσκ νίκησε τη Σμολέβιτσι στο Κύπελλο (3-1). Έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τα 11 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, από την πρωτοπόρο Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ, ενώ διατηρεί τη δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

19:00  Κροατία-Ισπανία                         Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Η Κροατία πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη επί της Σκωτίας (3-1) και μαζί την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου εμφάνισαν εντυπωσιακή βελτίωση, ως αποτέλεσμα των προσαρμογών που έκανε ο Ζλάτκο Ντάλιτς στο αρχικό του σχήμα, αλλά και της εκπληκτικής απόδοσης του Μόντριτς, που στα κρίσιμα ματς είναι πάντα καθοριστικός. Βέβαια, οι Κροάτες συνεχίζουν να έχουν ζητήματα στην ανασταλτική λειτουργία τους, από την οποία θα λείψει λόγω τιμωρίας ο έμπειρος και πολύτιμος Λόβρεν, ενώ δεν έχουν νικήσει ποτέ σε νοκ-άουτ αγώνα του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Η Ισπανία συνέτριψε τη Σλοβακία (5-0) και πήρε το εισιτήριο για τους 16. Ένα τεράστιο ψυχολογικό βάρος έφυγε από τους ώμους των παικτών του Λουίς Ενρίκε, που μπορεί να ευνοήθηκαν από τις συγκυρίες, αφού προηγήθηκαν με απίθανο αυτογκόλ, αλλά έδειξαν τις πραγματικές δυνατότητές τους. Βοήθησε βέβαια και η επιστροφή του πολύτιμου Μπουσκέτς, που άλλαξε την εικόνα της μεσαίας γραμμής της Φούρια Ρόχα, η οποία προσβλέπει σε ανάλογη αποτελεσματικότητα. Πάντως, έχει ηττηθεί στις 2 τελευταίες κρίσιμες συναντήσεις της με τους Κροάτες, στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 2016 και στη Λίγκα των Εθνών το 2018.

20:00  Μισρ Λελ Μακάσα-Ζάμαλεκ     Premier League Αιγύπτου

Η Μισρ Λελ Μακάσα έχασε στο Κάιρο από τη Ζάμαλεκ (0-2) και αποχαιρέτησε το θεσμό του Κυπέλλου. Πλέον, έχει ξεμείνει από ουσιαστικούς στόχους στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αφού μόνο με θαύμα θα διεκδικήσει την τρίτη θέση. Ωστόσο νίκησε δίχως να δεχτεί γκολ στις 2 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις της.

Η Ζάμαλεκ πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου με την επικράτηση επί της αποψινής αντιπάλου της, ενώ θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς τον τίτλο και αν αυξήσει το άγχος της Αλ Αχλί, που έχει 7 παιχνίδια λιγότερα. Είναι αήττητη στα 13 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, ενώ μετρά 7 διαδοχικές νίκες επί της Μισρ Λελ Μακάσα.

22:15  Ακράνες-Κέφλαβικ                     Urvalsdeild Ισλανδίας

Η Ακράνες νίκησε με ευκολία τη Φραμ (3-0) εντός έδρας στο πλαίσιο του Κυπέλλου. Διατηρείται, όμως, στο βυθό του πρωταθλήματος, όπου έχει καταγράψει 4 διαδοχικές ήττες. Χώρια ότι δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη στο σπίτι της.

Η Κέφλαβικ κέρδισε στην παράταση την Μπρέινταμπλικ για το Κύπελλο (2-0) κι έφτασε τις 3 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ. Βέβαια, έχει ηττηθεί και στις 3 μέχρι τώρα εξόδους της, ενώ δεν έχει νίκη στο Ακράνες από το 2013.

00:00  Οπεράριο-Βίλα Νόβα                  Serie B Βραζιλίας

Η Οπεράριο απέσπασε πολύτιμο βαθμό από την Πόντε Πρέτα (0-0). Διατηρείται στην τρίτη θέση, όντας αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές, στις οποίες δέχτηκε μόλις 1 γκολ, ενώ κέρδισε τους 2 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της.

Η Βίλα Νόβα έχασε από την Κονφιάνσα (0-1) και υποχωρεί μετά το καλό της ξεκίνημα. Έχει υποστεί 3 σερί ήττες, δίχως καν να σκοράρει, ενώ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει μακριά από τη βάση της.