Game Time: Το κίνητρο στο Σααρμπρίκεν-Μέπεν

Reading time3 λ

Η Μέπεν ψάχνει βαθμούς στην επίσκεψή της στο Σααρμπρίκεν και δημιουργεί προϋποθέσεις για ποντάρισμα.

20:00     Βέιλε-Οντένσε                                       Superliga Δανίας

Η Βέιλε επιβλήθηκε της Σοντερίσκε (4-2) και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την πρώτη θέση των play-out. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς, ενώ έχει ηττηθεί μόλις 1 φορά στο σπίτι της μέσα στο 2021.

Η Οντένσε κέρδισε την Άαλμποργκ (1-0) κι απέχει επίσης 3 βαθμούς από την κορυφή. Όμως, δε νίκησε στις 3 τελευταίες εξόδου της, ενώ έχει ηττηθεί και στα 3 εφετινά ματς με τη Βέιλε, δίχως να σκοράρει.

20:00     Ντιναμό Μινσκ-Σμόργκον                   Premier League Λευκορωσίας

Η Ντιναμό Μινσκ πέτυχε σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Ισλόχ (3-1) και σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση. Μετρά 3 διαδοχικές νίκες, ενώ κέρδισε στα 3 από τα 4 εντός έδρας παιχνίδια της μέχρι τώρα.

Η Σμόργκον έχασε εντός από τη Νέμαν Γκρόντνο (0-2) και παραμένει στην επικίνδυνη ζώνη. Έχει πανηγυρίσει μόλις 1 νίκη στις 8 αγωνιστικές, ενώ έχει συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό στις 4 μέχρι τώρα εξόδους της.

20:00     Σααρμπρίκεν-Μέπεν                            3.Bundesliga Γερμανίας

Η Σααρμπρίκεν έμεινε ισόπαλη στο Ίνγκολσταντ (0-0) και αποχαιρέτησε οριστικά τις ελπίδες για την τρίτη θέση και τα play-off ανόδου. Χωρίς νίκη και γκολ στα 2 τελευταία ματς, σημείωσε μόλις 2 νίκες στα 6 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Μέπεν υπέστη εντός έδρας ήττα από την Λίμπεκ (0-2) κι απέχει μόλις ένα βαθμό από την επικίνδυνη ζώνη. Παραμένει χωρίς νίκη στους 7 τελευταίους αγώνες, αλλά έχασε σε μόλις 1 από τις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

21:00     Πάσος Φερέιρα-Ζιλ Βισέντε                Primeira Liga Πορτογαλίας

Η Πάσος Φερέιρα συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στη Μαρίτιμο (1-1), αλλά μόνο με θαύμα θα χάσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, αν και σε κανένα δεν πέτυχε πάνω από 1 γκολ.

Η Ζιλ Βισέντε πήρε βαθμό από την Μπράγκα (1-1) και ξεμπέρδεψε με την παραμονή. Δεν ηττήθηκε στους 3 τελευταίους αγώνες, κέρδισε στις 4 από τις 5 τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις, αλλά δεν έχει νίκη στο Πάσος Φερέιρα από το 2014.

22:00     Νιούκαστλ-Μάντσεστερ Σίτι               Premier League Αγγλίας

Η Νιούκαστλ θριάμβευσε στο Λέστερ (4-2) και εξασφάλισε οριστικά την παραμονή. Ηττήθηκε σε μόλις 1 από τα τελευταία 9 ματς, αλλά παραβιάστηκε η εστία της στους 8 τελευταίους αγώνες.

Η Μάντσεστερ Σίτι έχασε από την Τσέλσι (1-2), όμως κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο. Μετρά 11 διαδοχικές εκτός έδρας νίκες, στις οποίες δέχτηκε μόλις 4 γκολ, όμως απέτυχε να κερδίσει στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στο Νιούκαστλ για το πρωτάθλημα.