Game Time: Live Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία

Reading time4 λ

Χωρίς διακύβευμα το ματς της Βόρειας Μακεδονίας με την Ολλανδία, αλλά προσφέρεται για live στοίχημα.

17:00  Ταμμέκα-Φλόρα Ταλίν                             Meistriliiga Εσθονίας

Η Ταμμέκα απέσπασε ισοπαλία από τη Βάπρους (2-2), παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Βέβαια, παραμένει στην προτελευταία θέση, ενώ δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στις 8 τελευταίες αναμετρήσεις.

Η Φλόρα Ταλίν τα κατάφερε καλύτερα απέναντι στη Βάπρους (2-0) και πλέον απέχει μόλις 5 βαθμούς από την κορυφή. Μετρά 7 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, στο οποίο δεν έχει ηττηθεί στα 11 πρώτα παιχνίδια της.

18:15  Εστεγκάλ-Σαρ Κοντρού                            Pro League Ιράν

Η Εσταγκάλ επιβλήθηκε της Σανάτ Ναφτ (1-0) πριν τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και διατηρείται στην τρίτη θέση που δίνει εισιτήριο για το ασιατικό Champions League. Βέβαια, δεν έχει καταφέρει καν να σκοράρει στα 2 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος.

Η Σαρ Κοντρού κέρδισε την Γκολ Γκοχάρ (1-0), διέκοψε ένα σερί 5 αγώνων δίχως και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη. Ωστόσο, δεν έχει καταφέρει να πανηγυρίσει νίκη στις 4 τελευταίες εξόδους της, όπου σημείωσε μόλις 1 τέρμα.

19:00  Βόρεια Μακεδονία-Ολλανδία                  Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Η Βόρεια Μακεδονία ηττήθηκε και στο δεύτερο παιχνίδι της στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο, από την Ουκρανία (1-2) και αποχαιρέτησε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση. Παρά τη μαχητικότητα που επέδειξαν και στα δύο παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές του Ιγκόρ Ανγκελόφσκι, οι αδυναμίες ήταν πολλές και τους καταδίκασαν. Ειδικά στο ανασταλτικό κομμάτι, τα λάθη και οι αρρυθμίες ήταν συχνά και είχαν ως αποτέλεσμα να δεχτεί φθηνά γκολ. Πλέον, αυτό που μένει σε αυτό το τελευταίο ματς στη διοργάνωση, είναι το γόητρο και η προσπάθεια να αποσπάσει το παρθενικό θετικό της αποτέλεσμα.

Η Ολλανδία επέβαλε την ανωτερότητά της απέναντι στην Αυστρία (2-0), κατέκτησε το δεύτερο της τρίποντο και όχι μόνο εξασφάλισε το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο, αλλά θα είναι και οριστικά πρώτη στον τρίτο όμιλο. Η ομάδα του Φρανκ Ντε Μπουρ μπορεί να μην έχει πραγματοποιήσει πειστικές εμφανίσεις. Φροντίζει, όμως, να αξιοποιεί τη δεδομένη ταχύτητα και ικανότητα στο επιθετικό κομμάτι, ενώ σταδιακά βελτιώνει την ανασταλτική λειτουργία της. Πλέον, έχει τη δυνατότητα να ξεκουράσει τα βασικά της όπλα απέναντι στη Βόρεια Μακεδονία, με την οποία είναι αήττητη στα 4 προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια.

19:00  Ουκρανία-Αυστρία                                    Ευρωπαϊκό Κύπελλο

Η Ουκρανία πήρε δια πυρός και σιδήρου τη νίκη επί της Βόρειας Μακεδονίας (2-1) και έκανε ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης. Αναζητά ακόμα ένα βαθμό, ώστε να βρεθεί και με τη βούλα στο δεύτερο γύρο και μάλιστα ως δεύτερη του τρίτου γκρουπ, αφού σε ισοβαθμία με τους Αυστριακούς υπερέχει στο κριτήριο της καλύτερης επίθεσης συνολικά στον όμιλο. Ο Αντρέι Σεβτσένκο βλέπει την ομάδα του να διαθέτει να είναι άκρως παραγωγική και να αξιοποιεί τα επιθετικά της ατού, ωστόσο είναι πολλά τα νεκρά διαστήματα που εμφανίζει, όπως και οι αδυναμίες στην αμυντική γραμμή.

Η Αυστρία δεν κατάφερε να κάνει και πολλά πράγματα κόντρα στην Ολλανδία, με αποτέλεσμα να ηττηθεί (0-2). Πλέον, το συγκρότημα του Φράνκο Φόντα χρειάζεται μόνο τη νίκη για να προκριθεί σίγουρα, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση. Ωστόσο, είναι πιθανό να την βολεύει και η ισοπαλία, αφού δεν έχει αρνητικό συντελεστή τερμάτων και μπορεί να βρίσκεται μέσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες. Βέβαια, οι γκάφες στα μετόπισθεν παραμένουν συχνές και καταδικάζουν τους Αυστριακούς, οι οποίοι θα επιχειρήσουν αυτή τη φορά να αξιοποιήσουν τις επιθετικές αρετές τους, όπως συνέβη στην πρεμιέρα με τη Βόρεια Μακεδονία.

22:15  Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ-ΚΡ Ρέικιαβικ       Urvalsdeild Ισλανδίας

Η Βίκινγκουρ Ρέικιαβικ νίκησε τη Χαφναρφιόρντουρ (2-0) και παραμένει στο κυνήγι της πρωτοπόρου Βαλούρ. Δεν έχει γνωρίσει την ήττα στους 8 πρώτους αγώνες πρωταθλήματος, ενώ έχει παραχωρήσει μόλις 1 ισοπαλία στα 4 εντός έδρας ματς.

Η ΚΡ Ρέικιαβικ επιβλήθηκε της Λέικνιρ (2-0) και αναρριχάται, έπειτα από το κακό της ξεκίνημα. Είναι αήττητη στα 4 τελευταία παιχνίδια, ενώ δεν έχει χάσει στις 4 μέχρι τώρα εξόδους της.