Γερμανία-Δανία (29/6/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Γερμανία-Δανία σκορ 2-0

Η Γερμανία επιβλήθηκε με 2-0 της Δανίας και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Ευρωπαϊκού. Στο Euro 2024 το πρόγραμμα μας χάρισε μια σπουδαία αναμέτρηση. Η Γερμανία μπήκε δυνατά και νόμιζε πως πήρε προβάδισμα στο 4′ με τον Σλότερμπεκ, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε. Έπειτα και οι δύο ομάδες είχαν καλές ευκαιρίες για να προηγηθούν μα οι τερματοφύλακες έλαμψαν, ενώ τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Δανοί επηρεάστηκαν από την 20λεπτη διακοπή λόγω κακών καιρικών συνθηκών. Στο 53′ η Γερμανία άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Χάβερτς, ένα λεπτό αφότου ακυρώθηκε γκολ της Δανίας με παρέμβαση του VAR. Στο 68′ ο Μουσιάλα έκανε το 2-0, ενώ οι γηπεδούχοι σκόραραν λίγο πριν το τέλος με τον Βιρτς, αλλά κι αυτό δεν μέτρησε! 

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ

Στο «BVB Stadion Dortmund» η Γερμανία αντιμετωπίζει τη Δανία (29/06/2024) σε νοκ άουτ αγώνα για τη φάση των «16» του Euro 2024. Οι Γερμανοί βασίζονται στη δύναμη του κοινού τους για να κάνουν το επόμενο βήμα στην προσπάθειά τους να πάρουν το τρόπαιο. Η Δανία θέλει να κάνει την έκπληξη. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο, ακολουθεί παράταση κι αν αυτή παραμείνει τότε όλα θα κριθούν στα πέναλτι. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει στην επόμενη φάση με όποια περάσει από το Ισπανία – Γεωργία. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εντυπωσιακές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις.

Στο Γερμανία – Δανία οι αποδόσεις φέρνουν σε πρώτο πλάνο τη διοργανώτρια για να πάρει τη νίκη. Ο άσος της Γερμανίας προσφέρεται στο 1,65** και το διπλό της Δανίας το συναντάμε ψηλότερα στο 5,65** στην πλατφόρμα της Betsson. Διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που ανοίγει δρόμο σε ένα διαφορετικό τρόπο στοιχηματισμού.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Για το Γερμανία – Δανία τα προγνωστικά παρουσιάζουν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη, με όλη τη χώρα να είναι ενωμένη και να πιστεύει στις δυνατότητες του συγκροτήματος του Γιούλιαν Νάγκελσμαν για να σηκώσει την κούπα. Αν μη τι άλλο τα στατιστικά υποστηρίζουν τέτοιο ενθουσιασμό, ενώ είναι ευνοϊκή και η παράδοση απέναντι στη Δανία.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στη Γερμανία και τη Δανία;

  • 15 νίκες η Γερμανία
  • 5 ισοπαλίες
  • 8 νίκες η Δανία
  • 55-38 υπέρ της Γερμανίας
  • Για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα: 2-0-1 με 4-3 γκολ για τη Γερμανία

Η Γερμανία εξασφάλισε την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου στις καθυστερήσεις του τελευταίου αγώνα της, απέναντι στην Ελβετία όπου απέσπασε ισοπαλία 1-1. Εκείνη ήταν η εμφάνισή της όπου εμφάνισε τις περισσότερες αδυναμίες. Είχε προηγηθεί το εντυπωσιακό 5-1 επί της Σκωτίας στην πρεμιέρα και το 2-0 κόντρα στην Ουγγαρία όπου η ποιότητά της και η εμπειρία της έκαναν τη διαφορά. Οπότε τώρα ο στόχος είναι να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις μια και το διακύβευμα είναι ακόμη μεγαλύτερο με τα ματς να είναι μια κι έξω.

Η Δανία πήρε τη δεύτερη θέση στον 3ο όμιλο κι αυτό χάρη στις λιγότερες κίτρινες κάρτες που είδε σε σύγκριση με την Σλοβενία. Άρχισε με ισοπαλία 1-1 κόντρα στους Σλοβένους, συνέχισε με 1-1 με αντίπαλο την Αγγλία κι έκλεισε με 0-0 απέναντι στη Σερβία. Σε κανένα παιχνίδι της δεν ήταν καλή για τα δεδομένα της ποιότητας που υπάρχει στο ρόστερ της, αλλά αν μη τι άλλο έδειξε πως αμυντικά είναι σταθερή κι αυτό είναι μια καλή βάση ενόψει του ματς με τη Γερμανία.

Το ενδιαφέρον για στοίχημα στο Euro 2024 αυξάνεται μέρα με τη μέρα καθώς οι κορυφαίες εθνικές ομάδες της Ευρώπης μάχονται για να κατακτήσουν το τρόπαιο. Γερμανία και Δανία έχουν επιθετικές αρετές και υπόσχονται πλούσιο θέαμα με την επιλογή του Over 2,5 γκολ να δίνεται στο 2,05** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Γερμανία – Δανία θα βρείτε και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson. Επιλογές όπως το ακριβές σκορ 1-0 που εκτοξεύεται στο 7,45** (από 6,20) και άλλες όπως: Over 3,5 γκολ στο 4,15** (από 3,75), Over 10,5 κόρνερ στο 2,45** (από 2,24), πρώτη σε δύο κόρνερ η Δανία στο 2,90** (από 2,62), anytime scorer ο Τζαμάλ Μουσιάλα στο 3,60** (από 3,25) και αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δανία στο 6,15** (από 5,60).

ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΔΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο Γερμανία – Δανία το στοίχημα στις δύο πλευρές όσον αφορά στην αγωνιστική προσέγγιση έχει ορισμένα κοινά χαρακτηριστικά. Τόσο οι Γερμανοί όσο και οι Δανοί καλούνται να βελτιώσουν σημαντικές πτυχές του παιχνιδιού τους. Η Γερμανία την αντιμετώπιση των αντεπιθέσεων και η Δανία το πώς επιτίθεται. Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Γερμανία έχει τιμωρημένο τον βασικό σέντερ μπακ Τα, ενώ δεν είναι στο μάξιμουμ κι ο παρτενέρ του Ρούντιγκερ. Η Δανία, πάλι, δεν υπολογίζει στον βασικό χαφ Χιούλμαντ.

Πιθανή ενδεκάδα Γερμανίας (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Σλότερμπεκ, Μίτελσταντ – Άντριχ, Κρόοζ – Μουσιάλα, Γκιντογάν, Βιρτς – Χάβερτς.

Πιθανή ενδεκάδα Δανίας (3-5-2): Σμάιχελ – Άντερσεν, Βέστεργκααρντ, Κρίστενσεν – Κρίστιανσεν, Νόργκααρντ, Έρικσεν, Χόιμπγεργκ, Μπα – Χόιλουντ, Πόουλσεν.  

Euro 2024 – Φάση των «16»:

  • Ελβετία – Ιταλία 2-0
  • Γερμανία – Δανία 2-0
  • Ισπανία – Γεωργία 4-1
  • Αγγλία – Σλοβακία 2-1
  • Γαλλία – Βέλγιο 1-0
  • Πορτογαλία – Σλοβενία 3-0 πέν.(0-0, κ.α., παρ.)
  • Ρουμανία – Ολλανδία 0-3
  • Αυστρία – Τουρκία 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ