Ισπανία-Γαλλία (9/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time5 λ

Ισπανία-Γαλλία σκορ 2-1

Στο Euro 2024 οι αγώνες συνεχίζουν να γράφουν ιστορία και ο πρώτος ημιτελικός ήταν το αριστούργημα του Λαμίν Γιαμάλ, καθώς η Ισπανία νίκησε με ανατροπή 2-1 τη Γαλλία. Οι Γάλλοι προηγήθηκαν μόλις στο 8′ με κεφαλιά του Ραντάλ Κόλο Μουανί, αλλά η «ρόχα» αντέδρασε αφού ξεπέρασε το αρχικό σοκ καθώς είχε μπει καλά στο ματς. Στο 21′ ο άσος της Μπαρτσελόνα, πήρε την μπάλα έξω από τη μεγάλη περιοχή και περικυκλωμένος από Γάλλους πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ με άπιαστο αριστοτεχνικό σουτ. Έπειτα, συμμετείχε και στην φάση του δεύτερου τέρματος, που σημείωσε ο Ντάνι Όλμο, αν και η μπάλα προσέκρουσε στον Ζιλ Κουντέ. Από εκεί κι έπειτα, οι Ισπανοί είχαν καλές στιγμές να σημειώσουν και τρίτο τέρμα στο α’ μέρος. Σε γενικές γραμμές, διαχειρίστηκαν σωστά το ματς, δεν υπέφεραν αφού η Γαλλία έμοιαζε εκτός παιχνιδιού.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Στην «Fussball Arena Munchen» του Μονάχου η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γαλλία (09/07/2024, 22:00) στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Euro 2024. Είναι νοκ άουτ ματς κι ως εκ τούτου είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο παράτασης και πέναλτι. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα παίξει με όποια περάσει από το Αγγλία ή Ελβετία – Ολλανδία ή Τουρκία στο μεγάλο τελικό. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Ισπανία – Γαλλία οι αποδόσεις είναι σχετικά κοντά μεταξύ τους αναδεικνύοντας πόσο δυνατές είναι οι δύο ομάδες. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ισπανίας προσφέρεται στο 2,80** και το διπλό της Γαλλίας βρίσκεται στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson. Για το σπουδαίο ματς είναι διαθέσιμη και η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία πιο διασκεδαστική.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1Χ2

Νίκη Ισπανίας2,80**
Ισοπαλία2,88**
Νίκη Γαλλίας3,00**

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Ισπανία – Γαλλία τα προγνωστικά παρουσιάζουν φαβορί μεν, αλλά σε αυτό το σημείο του θεσμού όλα είναι ανοικτά πόσο μάλλον όταν αναμετριούνται δύο από τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, που έχουν τεράστιο ταλέντο και μια ξεκάθαρη προσέγγιση. Τα στατιστικά τους παρουσιάζουν δύο ομάδες με διαφορετική προσέγγιση, ενώ η παράδοση δείχνει πως είναι αρκετά ισορροπημένο ζευγάρι. Στο μεταξύ, το να πάρει την πρόκριση η Ισπανία δίνεται στο 1,84** και το να περάσει η Γαλλία φτάνει στο 1,98** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Ισπανία1,84**
Γαλλία1,98**

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γαλλία;

  • 16 νίκες η Ισπανία
  • 7 ισοπαλίες
  • 13 νίκες η Γαλλία
  • 64-39 γκολ υπέρ της Ισπανίας
  • Στο Euro: 2-1-1 υπέρ της Γαλλίας

Η Ισπανία πέρασε στον ημιτελικό καθώς ξεπέρασε τη Γερμανία με 2-1 στην παράταση στους «8» σε ματς όπου από μόνη της έκανε τα εύκολα, δύσκολα. Στους «16» απέκλεισε με 4-1 τη Γεωργία, ενώ προηγουμένως στους ομίλους είχε γράψει τρία στα τρία απέναντι στην Κροατία (3-0), την Ιταλία (1-0) και την Αλβανία (1-0). Η επίθεσή της με τους Λαμίν Γιαμάλ και Νίκο Γουίλιαμς είναι αναμφίβολα η πιο εντυπωσιακή του τουρνουά, ενώ έχει τη δυνατότητα να ελέγχει τα ματς. Βέβαια, το πρόβλημά της είναι το πώς διαχειρίζεται τους αγώνες ο προπονητής της Λουίς δε λα Φουέντε, που δεν έχει εμπειρία σε τόσο υψηλό επίπεδο και να κουμαντάρει παίκτες – σταρ. Για παράδειγμα, κόντρα στη Γερμανία το μήνυμα που έστειλε στην ομάδα του μισή ώρα πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, με το σκορ στο 1-0 και την Ισπανία να κυριαρχεί ήταν να μαζευτεί στην άμυνα και να απορροφήσει την πίεση…

Η Γαλλία, από την πλευρά της, νίκησε με 5-3 την Πορτογαλία στα πέναλτι στην προημιτελική φάση (0-0 κ.α., παρ.). Δεν έπαιξε καλά, άξιζε να χάσει, αλλά βρήκε τον τρόπο να πάρει την πρόκριση. Στους «16» έβγαλε νοκ άουτ το Βέλγιο με 1-0 και στους ομίλους νίκησε με 1-0 την Αυστρία κι έφερε ισοπαλίες με την Ολλανδία (0-0) και την Πολωνία. Μέχρι στιγμής δεν έχει βάλει γκολ σε ανοικτό παιχνίδι (δύο αυτογκόλ, ένα πέναλτι), αλλά δεν έχει δεχθεί κιόλας (αυτό από την Πολωνία ήταν με πέναλτι). Οπότε βασίζεται στην άμυνά της και κόντρα στην Ισπανία περιμένει περισσότερα από τους σταρ της.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ

Αριθμός γκολ
Under 2,51,51**
Over 2,52,64**
Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
Ναι2,10**
Όχι1,74**

Το στοίχημα στο Euro 2024 είναι συγκλονιστικό και στο Ισπανία – Γαλλία υπάρχουν πολλοί παράμετροι που το κάνουν ακόμη πιο ενδιαφέρον. Οι Ισπανοί δεν έχουν ξεχάσει την ήττα τους στον τελικό του UEFA Nations League το 2021, όπου ένιωσαν πως αδικήθηκαν από τη διαιτησία. Με το κίνητρο στα ύψη, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε συνδυασμό με το Over 2,5 γκολ πληρώνει στο 3,00** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Ισπανία – Γαλλία το στοίχημα έχει να κάνει με την προσέγγιση των δύο ομάδων, διότι ματσάρουν ιδανικά. Η Ισπανία βολεύεται με το γεγονός πως η Γαλλία μάλλον θα της δώσει χώρο και μπάλα, ενώ η Γαλλία, λογικά, θα είναι χαρούμενη με το να επιχειρήσει να απορροφήσει την πίεση και μετά να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο. Το πως θα συμπεριφερθεί η πρώτη όταν πρέπει να ελέγξει αντεπιθέσεις και πως θα κλείσει η άλλη τους χώρους στο σετ παιχνίδι, μοιάζουν με τα κλειδιά του ματς.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στο Ισπανία – Γαλλία θα βρείτε και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις στην πλατφόρμα της Betsson.

Over 11,5 κόρνερ3,95** (από 3,60)
Anytime scorer o Αντουάν Γκριεζμάν (Γαλλία)5,50** (από 5,00)
Ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου: 1-05,50** (από 5,00)
Πρώτη σε 2 γκολ η Ισπανία3,90** (από 3,55)
Να έχει κόκκινη κάρτα το ματς5,45** (από 4,95)
Goal/goal + Over 2,5 γκολ3,30** (από 3,00)
Χρόνος του πρώτου γκολ: 00:00 – 09:597,05** (από 6,40)

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Χάντικαπ: Ισπανία (-1)7,70** (από 6,40)
Νίκη Γαλλίας + anytime scorer ο Κιλιάν Εμπαπέ + Over 9,5 κόρνερ10,80** (από 9,60)
Νίκη Ισπανίας + Over 2,5 γκολ + anytime scorer ο Άλβαρο Μοράτα9,60** (από 8,00)

Όσον αφορά στις ενδεκάδες, η Ισπανία δεν θα έχει τους βασικούς αμυντικούς Λε Νορμάν, Καρβάχάλ και τον βασικό μέσο Πέδρι. Η Γαλλία, πάλι, θα είναι πλήρης.

Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (4-3-3): Σιμόν – Νάβας, Νάτσο, Λαπόρτ, Κουκουρέγια – Όλμο, Ρόδρι, Φαμπιάν – Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς.

Πιθανή ενδεκάδα Γαλλίας (4-3-1-2): Μενιαν – Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Τεό Ερναντέζ – Τσουαμενί, Καντέ, Καμαβινγκά – Γκριεζμάν – Τιράμ, Εμπαπέ. 

Euro 2024 – Ημιτελική φάση:

  • Ισπανία – Γαλλία 2-1
  • Ολλανδία-Αγγλία 1-2

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ