Ισπανία-Γερμανία (5/7/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ισπανία-Γερμανία σκορ 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)

To πρώτο ματς της φάσης των «8» στο Euro 2024 μας χάρισε έναν από τους πιο συγκλονιστικούς αγώνες στην ιστορία της διοργάνωσης. Η Ισπανία νίκησε με 2-1 τη Γερμανία στην παράταση. Οι Ισπανοί ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και το μομέντουμ υπέρ τους προηγήθηκαν στο 51′ με τον Ντάνι Όλμο. Ωστόσο, οι αλλαγές του προπονητή της την έκαναν παθητική και την μπέρδεψαν κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Γερμανία που έπαιξε τα ρέστα της κι αφού έχασε σωρεία ευκαιριών, ισοφάρισε με τον Βιρτς στο 89. Στην παράταση αμφότερες είχαν καλές στιγμές, αλλά η Ισπανία στάθηκε τυχερή στο 119′ όταν από λάθος της άμυνας της Γερμανίας, ο Μερίνο βρέθηκε μόνος του στην περιοχή και με κεφαλιά έγραψε το τελικό σκορ κι έστειλε την ομάδα του στα ημιτελικά.

Η ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Στην «Stuttgart Arena» της Στουτγάρδης η Ισπανία αντιμετωπίζει τη Γερμανία (05/07/2024, 19:00) στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού. Πρόκειται για νοκ άουτ ματς με την πιθανότητα να κριθεί στην παράταση ή στα πέναλτι, ενώ η νικήτρια θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο όποια περάσει από το Πορτογαλία – Γαλλία. Ισπανία και Γερμανία υπόσχονται πλούσιο θέαμα. Εξάλλου είναι ισχυρές διεκδικήτριες του τροπαίου. Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα live στο ποδόσφαιρο σε αμέτρητες αγορές με ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Για το Ισπανία – Γερμανία οι αποδόσεις είναι κοντά μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο άσος της Ισπανίας προσφέρεται στο 2,75** και το διπλό της Γερμανίας δίνεται στο 2,82** στην πλατφόρμα της Betsson. Παράλληλα, είναι διαθέσιμη η επιλογή του Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 1Χ2

Νίκη Ισπανίας2,75**
Ισοπαλία3,10**
Νίκη Γερμανίας2,82**

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Στο Ισπανία – Γερμανία τα στατιστικά υποστηρίζουν την άποψη πολλών, δηλαδή πως πρόκειται για έναν πρόωρο τελικό. Όχι μόνο λόγω παράδοσης, στάτους και ποιότητας, αλλά και γιατί είναι οι δύο πιο σταθερές ομάδες στο Ευρωπαϊκό κι εκείνες που παίζουν καλύτερα ως τώρα. Στο μεταξύ, το παρελθόν τους υπογραμμίζει πως ως ζευγάρι είναι ισορροπημένο.

Ποια είναι η προϊστορία ανάμεσα στην Ισπανία και τη Γερμανία;

  • 8 νίκες η Ισπανία
  • 9 ισοπαλίες
  • 9 νίκες η Γερμανία
  • 32-31 γκολ υπέρ της Ισπανίας

Η Ισπανία πήγε στο τουρνουά με όνειρα και αμφιβολίες και πριν από την έναρξη δεν λογαριαζόταν μεταξύ των βασικών υποψηφίων για το τρόπαιο. Ακολουθώντας την παραδοσιακή φιλοσοφία της κι έχοντας μια νεανική ομάδα που ακολουθεί το πλάνο του προπονητή Λουίς δε λα Φουέντε, έκανε το τρία στα τρία στον όμιλο ξεπερνώντας με 3-0 την Κροατία και με 1-0 τις Ιταλία και Αλβανία. Στους «16» έβγαλε νοκ άουτ τη Γεωργία με 4-1 σε ματς όπου βρέθηκε να χάνει, αλλά παρέμεινε ψύχραιμη, δεν παρέκκλινε από το μοτίβο της και βρήκε τις φάσεις και τα γκολ για να γυρίσει το ματς και στο τέλος να πανηγυρίσει.

Η Γερμανία, πάλι, βρισκόταν σε παρόμοια κατάσταση με την Ισπανία. Νέο πρότζεκτ στα πρώτα του στάδια, νέα γενιά παικτών που θα έπρεπε να «δέσει» με έμπειρους που επέστρεψαν στην αποστολή και όλα αυτά ενώ είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της πριν το τουρνουά. Με το που άρχισε να κυλά η μπάλα η «μάνσαφτ» εντυπωσίασε τους πάντες. Νίκησε με 5-1 την Σκωτία, με 2-0 την Ουγγαρία κι έφερε 1-1 με την Ελβετία στον πρώτο όμιλο. Στους «16» ξεπέρασε με 2-0 τη Δανία παίζοντας πολύ καλά σε ματς υψηλών απαιτήσεων. Πάντως, βρέθηκε υπό πίεση κι έδειξε πως υπάρχουν ορισμένα κενά στα μετόπισθεν.

Το στοίχημα στο Euro 2024 είναι συγκλονιστικό και το Ισπανία – Γερμανία είναι αναμφίβολα ένα από τα σπουδαιότερα ματς που μπορεί να μας προσφέρει η διοργάνωση. Έχοντας παρόμοια στιλ παιχνιδιού και τεράστιες επιθετικές δυνατότητες, να σημειώσουμε ότι η επιλογή του Over 2,5 γκολ δίνεται στο 2,13** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΣΤΑ ΓΚΟΛ

Αριθμός γκολ
Under 2,51,73**
Over 2,52,13**
Να σκοράρουν και οι 2 ομάδες
Ναι1,83**
Όχι1,99**

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό σκέλος του Ισπανία – Γερμανία το στοίχημα έχει να κάνει με το ποια ομάδα θα επιβάλλει το δικό της ρυθμό. Αμφότερες είναι μαθημένες να παίζουν με την μπάλα στα πόδια και υποφέρουν όταν καλούνται να αμυνθούν για μεγάλα διαστήματα. Εκεί βρίσκεται το κλειδί της αναμέτρησης.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ

Ισπανία1,89**
Γερμανία1,92**

Όσον αφορά στις συνθέσεις, τόσο η Ισπανία όσο και η Γερμανία δεν αντιμετωπίζουν σημαντικά προβλήματα, ενώ οι Γερμανοί υπολογίζουν και πάλι στον σέντερ μπακ Τα, που εξέτισε την τιμωρία του.

Πιθανή ενδεκάδα Ισπανίας (4-3-3): Σιμόν – Καρβαχάλ, Λε Νορμάν, Λαπόρτ, Κουκουρέγια – Πέδρι/Όλμο, Ρόδρι, Φαμπιάν – Γιαμάλ, Μοράτα, Γουίλιαμς.

Πιθανή ενδεκάδα Γερμανίας (4-2-3-1): Νόιερ – Κίμιχ, Ρούντιγκερ, Τα/Σλότερμπεκ, Ράουμ – Άντριχ, Κρόοζ – Μουσιάλα, Γκιντογάν, Βιρτς – Χάβερτς.

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται και Σούπερ Ενισχυμένες Αποδόσεις για το ματς Ισπανία – Γερμανία.

Over 3,5 γκολ4,20** (από 3,82)
Over 10,5 κόρνερ2,55** (από 2,30)
Anytime scorer Νίκο Γουίλιαμς4,95** (από 4,50)
Πρώτη 2 γκολ Ισπανία3,50** (από 3,20)
Over 1,5 γκολ Γερμανία2,90** (από 2,62)
Ακριβές σκορ 2-110,80** (από 9,80)

ΙΣΠΑΝΙΑ – ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ

Ισπανία + Over 2,5 + anytime scorer Άλβαρο Μοράτα8,65** (από 7,20)
Γερμανία + Over 2,5 + anytime scorer Νίκλας Φίλκρουγκ9,60** (από 8,00)

Euro 2024 – Προημιτελική φάση:

  • Ισπανία – Γερμανία 2-1 παρ. (1-1 κ.α.)
  • Πορτογαλία – Γαλλία 3-5 πέν. (0-0 κ.α., παρ.)
  • Αγγλία – Ελβετία  5-3 πέν. (1-1 κ.α., παρ.)
  • Ολλανδία – Τουρκία 2-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ