Βαλένθια-Εσπανιόλ, οδηγοί φόρμα και παρελθόν

Reading time4 λ

Εντυπωσιακές προσφορές για στοίχημα υπάρχουν στο σπουδαίο παιχνίδι της Βαλένθια με την Εσπανιόλ.

Λίγες ώρες έμειναν για το φινάλε του 2021, ωστόσο μη φανταστεί κανείς ότι δεν υπάρχει αγωνιστική δράση. Στην Betsson υπάρχουν μια σειρά από ενδιαφέρουσες στοιχηματικές επιλογές για το σημερινό μενού, από το οποίο ξεχωρίζει η αναμέτρηση Βαλένθια-Εσπανιόλ της ισπανικής La Liga, που θα ξεκινήσει στις 17:15 και θα ανοίξει την αυλαία της τελευταίας αγωνιστικής του πρώτου γύρου, που εκτείνεται σε δύο έτη…

Με όπλο τη φόρμα που την έχει οδηγήσει σε πέντε διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και τη διατηρεί αήττητη σε εννέα σερί αγώνες, η Βαλένθια θέλει το τρίποντο με το οποίο θα ολοκληρώσει τη χρονιά εντός της τετράδας. Απρόβλεπτη είναι η Εσπανιόλ, αλλά δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ η τελευταία φορά που κέρδισε στο «Μεστάγια» ήταν το μακρινό 2007.

Σήμερα ξεκινά και ο δεύτερος γύρος της Segunda Division με τρία ενδιαφέροντα ματς. Κυριαρχεί το Οβιέδο-Πονφεραντίνα, που αρχίζει στις 15:00. Η οικοδέσποινα μπορεί να μη νίκησε στα δύο τελευταία, αλλά θα επιδιώξει τους τρεις βαθμούς που θα τη φέρουν έστω και προσωρινά στη ζώνη των πλέι-οφ. Βέβαια, η Πονφεραντίνα είναι αήττητη στα επτά τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων κι αν νικήσει θα «αγγίξει» στο δεύτερο σκαλοπάτι.

Σε αυτό θέλει να διατηρηθεί η γηπεδούχος στο μίνι βασκικό ντέρμπι Έιμπαρ-Σοσιεδάδ Β’. Η Έιμπαρ έχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί στην έδρα της και θέλει να μειώσει την απόσταση από την πρωτοπόρο Αλμερία, την στιγμή που η Σοσιεδάδ Β’ θέλει να διακόψει το σερί πέντε ηττών, που την έφερε στη ζώνη του υποβιβασμού. Στο Μπούργος-Αμορεμπιέτα, η Μπούργος αναζητεί τρίποντο εξάδας, ενώ η Αμορεμπιέτα την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη.

Για τη Segunda Liga της Πορτογαλίας κοντράρονται στις 19:00 Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ Κοβίλια. Ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής τις δύο πρώτες θέσεις που οδηγούν στην απευθείας άνοδο έχει η Ρίο Άβε, που φάνηκε να ξεπερνά τη κάμψη της. Στον αντίποδα, η Σπόρτινγκ Κοβίλια, θα επιδιώξει μια δεύτερη σερί νίκη που θα την απομακρύνει από τα επικίνδυνα βαθμολογικά μονοπάτια.

Η τελευταία στροφή του πρώτου γύρου της σαουδαραβικής Pro League αρχίζει σήμερα με τέσσερις αγώνες. Πόλο έλξης αποτελεί το Αλ Μπατίν-Αλ Ιτιχάντ, αφού η Αλ Ιτιχάντ θα προσπαθήσει να διευρύνει το σερί πέντε νικών που έχει σε όλες τις διοργανώσεις για να συνεχίσει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής. Η Αλ Μπατίν, όμως, έχει αποδειχθεί αξιόμαχη, ειδικά στην έδρα της.

Μεγάλης σημασίας είναι και το Αλ Φαϊσάλι-Αλ Χιλάλ. Η πρωταθλήτρια Ασίας Αλ Χιλάλ καλείται να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά από τέσσερις αγωνιστικές, ώστε να μη χάσει οριστικά το… τρένο της κορυφής. Μοιάζει ιδανική αντίπαλος η Αλ Φαϊσάλι, που προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Όσο για τις μονομαχίες Αλ Χαζμ-Αλ Τάι και Αλ Ετιφάκ-Αλ Φέιχα, φαντάζουν ανοιχτές σε κάθε αποτέλεσμα.

14:10   Αλ Μπατίν-Αλ Ιτιχάντ                     Pro League Σαουδικής Αραβίας

14:30   Αλ Χαζμ-Αλ Τάι                             Pro League Σαουδικής Αραβίας

15:00   Οβιέδο-Πονφεραντίνα                     Segunda Division Ισπανίας

16:30   Αλ Ετιφάκ-Αλ Φέιχα                       Pro League Σαουδικής Αραβίας

17:00   Μπούργος-Αμορεμπιέτα                 Segunda Division Ισπανίας

17:05   Αλ Φαϊσάλι-Αλ Χιλάλ                    Pro League Σαουδικής Αραβίας

17:15   Βαλένθια-Εσπανιόλ                         La Liga Ισπανίας

17:15   Έιμπαρ-Σοσιεδάδ Β’                       Segunda Division Ισπανίας

19:00   Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ Κοβίλια            Segunda Liga Πορτογαλίας