Η Μπαρτσελόνα πάει για top σέντερ φορ

Reading time1 λ

Ποντάρει στην αίγλη του συλλόγου για να προσελκύσει ένα «μεγάλο» όνομα παρά τις οικονομικές δυσκολίες

«Sport»: Η Μπαρτσελόνα επιχείρησε ν’ αποκτήσει τον Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά εκείνος αποφάσισε να μην πιέσει την κατάσταση και ανανέωσε το συμβόλαιό του με το γαλλικό σύλλογο ως το 2025. Τώρα, η Μπαρτσελόνα έχει επικεντρώσει τις προσπάθειές της να πάρει τον Ερλινγκ Χάαλαντ από τη Ντόρτμουντ, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει. Ο Λαουτάρο Μαρτίνες της Ιντερ είναι το plan b, ενώ εξετάστηκε και η περίπτωση του Χάρι Κέιν της Τότεναμ. Σύμφωνα με το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο «Sky Sports», δε, η Μπαρτσελόνα είχε επαφές και με τον Σέρχιο Αγουέρο που μένει ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Σίτι. Απόψε, Λεβάντε-Μπαρτσελόνα για τη LaLiga, ματς με πλούσιες επιλογές για live στοίχημα.

«A Bola»: Πέραν των σημαντικών γκολ που πέτυχε, ένας άλλος παράγοντας που καθοδηγεί την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στις επιτυχίες της είναι η εξαιρετική άμυνά της. Επειτα από 31 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Primeira Liga έχει δεχθεί μόλις 15 γκολ. Σε πρωταθλήματα με 34 αγωνιστικές η καλύτερη επίδοσή της ήταν την σεζόν 1996-97 όταν δέχθηκε μόνο 19 γκολ. Απόψε, Σπόρτινγκ Λισσαβώνας-Μποαβίστα για την Primeira Liga, μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για ποντάρισμα.

«football.london»: Ο Ρόι Χόντζσον, κόουτς της Κρίσταλ Πάλας, δεν άνοιξε περισσότερο τα χαρτιά του, σε σύγκριση με το πρόσφατο παρελθόν, για την παραμονή του στον πάγκο του συλλόγου. «Μιλάμε, αλλά θα ήθελα ν’ αφήσω οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον για λίγο αργότερα», τόνισε. Η Κρίσταλ Πάλας εξασφάλισε πως θα συνεχίσει στην Premier League γι’ ακόμη μια σεζόν, την 8η διαδοχική. Το συμβόλαιο του Χόντζσον λήγει στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Απόψε, Σαουθάμπτον-Κρίσταλ Πάλας για την Premier League.