ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ: Οσασούνα-Σεβίλλη

Reading time3 λ

Η La Liga αρχίζει και προσφέρονται συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα στην πρεμιέρα της

Η λαλιγκα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο αποψινό κουπόνι. Το ισπανικό πρωτάθλημα κάνει πρεμιέρα με την αναμέτρηση Οσασούνα-Σεβίλλη στην Παμπλόνα και υπάρχουν συγκλονιστικές ευκαιρίες για στοίχημα. Η Οσασούνα, για ακόμη μια σεζόν, θα επιχειρήσει να φτάσει σε μια άνετη παραμονή, ενώ ο στόχος της Σεβίλλης είναι η εξασφάλιση της συμμετοχής της στο επόμενο UEFA Champions League. Για την Bundesliga, η Ντόρτμουντ δοκιμάζεται στην έδρα της Φράιμπουργκ και αναμένεται θέαμα υψηλού επιπέδου με τις δύο ομάδες να δείχνουν καλά στοιχεία στα πρώτα παιχνίδια τους. Τέλος, στο Βέλγιο, Οστάνδη και Γάνδη επιδιώκουν να δώσουν συνέχεια στα θετικά αποτελέσματά τους. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε όλα αυτά τα παιχνίδια, όπως επίσης και Bet Builder, Cash Out, Ασφάλεια στα παρολί* και ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Φράιμπουργκ-Ντόρτμουντ 21:30 Bundesliga

Η Φράιμπουργκ υποδέχεται την Ντόρτμουντ στο «Europa-Park Stadion» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Bundesliga. Εντυπωσίασε στην εκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος καθώς πήγε στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και νίκησε με 4-0. Η Φράιμπουργκ έχει μεγάλες φιλοδοξίες γι’ αυτή την σεζόν έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές μεταγραφές και το ματς με την Ντόρτμουντ θα της δείξει σε ποιο σημείο βρίσκεται επί του παρόντος. Η Ντόρτμουντ, επίσης, άρχισε με νίκη. Επικράτησε με 1-0 της Λεβερκούζεν εντός έδρας. Ήταν αξιόλογη και για δεύτερο επίσημο παιχνίδι αυτή την αγωνιστική περίοδο κράτησε το μηδέν στην άμυνά της, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για το προπονητή Έντιν Τέρζιτς. Το διπλό προσφέρεται στο 2,18** στην πλατφόρμα της Betsson.

Οστάνδη-Γάνδη 21:45 Jupiler League

Στην «Diaz Arena», η Οστάνδη αντιμετωπίζει τη Γάνδη για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Βελγίου. Έπειτα από τρία παιχνίδια στην Jupiler League, η Οστάνδη έχει ρεκόρ 2-0-1, με τις δύο νίκες να τις πετυχαίνει στα πιο πρόσφατα ματς της. Απόψε στοχεύει να επεκτείνει το σερί της. Η επίθεσή της έκανε… κλικ το προηγούμενο διάστημα, αλλά η άμυνα παραμένει πηγή ανησυχίας καθώς δεν κράτησε το μηδέν σε κανένα από τα ματς της και μέτρησε τέσσερα γκολ κατά. Η Γάνδη, από τη μεριά της, γεύτηκε το νέκταρ της νίκης την προηγούμενη αγωνιστική (2-1 την Βέστερλο). Είχαν προηγηθεί τρία επίσημα ματς (δύο πρωταθλήματος, ένα για το Σούπερ Καπ) με δύο ισοπαλίες και μια ήττα, αντίστοιχα. Κι αυτή αντιμετωπίζει προβλήματα με την αμυντική λειτουργία της (πέντε γκολ κατά ως τώρα). Το διπλό προσφέρεται στο 1,73** στην πλατφόρμα της Betsson.

Οσασούνα-Σεβίλλη 22:00 La Liga

Στο «Ελ Σαδάρ» η Οσασούνα φιλοξενεί τη Σεβίλλη στο ματς που ανοίγει την αυλαία της λαλιγκα. Η Οσασούνα θέλει και φέτος να αποδειχθεί μια σταθερή και αξιόλογη ομάδα που θα αποφύγει τα… μπλεξίματα με τον υποβιβασμό. Γι’ αυτό και ποντάρει πολλά στη δύναμη της έδρας της. Σε σύγκριση με την περασμένη σεζόν δεν έχουν γίνει δραστικές αλλαγές στο ρόστερ της, οπότε η διατήρηση του κορμού της θεωρείται θετικό. Η Σεβίλλη, πάλι, αποδυναμώθηκε, ιδίως στην άμυνά της, αφού αποχώρησαν οι βασικοί κεντρικοί αμυντικοί Κουντέ και Ντιέγκο Κάρλος. Η απόκτηση του μέσου Ίσκο, πάντως, μπορεί να της δώσει κάτι παραπάνω δημιουργικά. Ως το τέλος των μεταγραφών θα συνεχίσει το πάρε-δώσε αφού έχει ανάγκες να καλύψει κι αυτό μπορεί να επηρεάσει την ομάδα. Το διπλό προσφέρεται στο 2,46** στην πλατφόρμα της Betsson.

*Ισχύουν Όροι και προϋποθέσεις

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές