Ράγιο Βαγιεκάνο-Θέλτα, ορμή και παράδοση

Reading time3 λ

Οι ευνοϊκοί οιωνοί της Ράγιο Βαγιεκάνο απέναντι στη Θέλτα δημιουργούν ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Με υψηλούς ποδοσφαιρικούς παλμούς ξεκινά η εβδομάδα, η οποία έχει φουλ δράση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στην Betsson μπορείτε να βρείτε ένα πλήθος επιλογών με εξαιρετικές αποδόσεις. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στο τρίτο μέρος της 12ης αγωνιστικής της ισπανικής La Liga, όπου ξεχωρίζει το ματς Ράγιο Βαγιεκάνο-Θέλτα, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:30

Έκπληξη της σεζόν ως τώρα η Ράγιο Βαγιεκάνο, που κέρδισε μεσοβδόμαδα και την Μπαρτσελόνα. Υποδέχεται τώρα τη Θέλτα, η οποία ηττήθηκε στο σπίτι της από τη Σοσιεδάδ και θα επιχειρήσει να αντιδράσει. Ωστόσο, η τελευταία φορά που νίκησε στο Βαγιέκας ήταν τον Ιανουάριο του 2011. Σήμερα συμπληρώνεται και το παζλ της 13ης αγωνιστικής της Segunda Division στην Ισπανία. Στις 17:00 παίζουν Αλκορκόν-Ίμπιθα, με τους γηπεδούχους να ψάχνουν αγωνιστική σταθερότητα, την οποία μοιάζουν να βρίσκουν οι φιλοξενούμενοι. Ακολουθεί στις 19:15 το Τενερίφη-Μπούργος. Την παραμονή στην εξάδα επιδιώκει η Τενερίφη, την οποία θέλει να πλησιάσει η φορμαρισμένη Μπούργος.

Με την αναμέτρηση Μπολόνια-Κάλιαρι ολοκληρώνεται στις 21:45 η 11η αγωνιστική της ιταλικής Serie A. Αμφότερες δεν πατούν καλά, αφού η Μπολόνια ηττήθηκε εμφατικά στη Νάπολι, ενώ η ουραγός Κάλιαρι έχασε εντός έδρας από τη Ρόμα. Οι γηπεδούχοι, πάντως, έχουν σύμμαχο την παράδοση, αφού δεν έχουν χάσει εδώ και 11 χρόνια από την ομάδα της Σαρδηνίας στο Ρενάτο Νταλ’ Άρα. Στην πορτογαλική Primeira Liga συγκρούονται Μπράγκα-Πορτιμονένσε, που τα καταφέρνουν εξαιρετικά στη φετινή σεζόν. Η πέμπτη Μπράγκα κουβαλά ένα αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, την στιγμή που η έκτη Πορτιμονένσε δεν έχει ηττηθεί στα πέντε εκτός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Στην τουρκική Super Lig έχουμε το κλείσιμο της 11ης στροφής με δύο αγώνες που αρχίζουν στις 19:00. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί το ματς Μπασάκσεχιρ-Άδανα Ντεμίρσπορ. Αναγεννημένη η Μπασάκσεχιρ από τότε που ανέλαβε τις τύχες της ο Εμρέ Μπελόζογλου, κέρδισε διαδοχικά Μπεσίκτας και Αντάλιασπορ. Με μεταπτώσεις η Άδανα Ντερμίρσπορ, που επιβλήθηκε της Νιγκντέ Αναντολού στο Κύπελλο. Μάχη της ουράς το Γκιρεσούνσπορ-Αντάλιασπορ, με την οικοδέσποινα να έχει παρουσιάσει βελτίωση, όντας αήττητη στα τέσσερα τελευταία ματς, σε αντίθεση με την Αντάλιασπορ, η οποία κερδίσει μεν στο Κύπελλο την Ντιγιάρμπακιρσπορ, αλλά στο πρωτάθλημα δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές.

17:00   Αλκορκόν-Ίμπιθα                                     Segunda Division Ισπανίας

19:00   Γκιρεσούνσπορ-Αντάλιασπορ                  Super Lig Τουρκίας

19:00   Μπασάκσεχιρ-Άδανα Ντεμίρσπορ           Super Lig Τουρκίας

19:15   Τενερίφη-Μπούργος                                  Segunda Division Ισπανίας

19:30   Ράγιο Βαγιεκάνο-Θέλτα                            La Liga Ισπανίας

21:00   Μπράγκα-Πορτιμονένσε                           Primeira Liga Πορτογαλίας

21:45   Μπολόνια-Κάλιαρι                                    Serie A Ιταλίας