Ατλέτικο Μαδρίτης-Γρανάδα, στοίχημα η νικηφόρα εκκίνηση

Reading time3 λ

Πρεμιέρα με Ατλετικο Μαδρίτης-Γραναδα, ένα ματς με φαβορί που θα συγκεντρώσει στοιχημα.

Στη Μαδρίτη ξεκινά τις υποχρεώσεις η Ατλέτικο Μαδρίτης κι έτσι ολοκληρώνεται το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής στη Λα Λίγκα της Ισπανίας. Στο «Metropolitano» η συνάντηση ατλετικο γραναδα έχει ξεκάθαρο φαβορί για το στοιχημα, όπως προκύπτει από τις διαφορές αποδόσεων στην πλατφόρμα της Betsson.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΓΡΑΝΑΔΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΔΡΙΛΕΝΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η Ατλέτικο δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο πέρυσι. Δεν άρχισε καλά τη σεζόν, αλλά ανέβηκε αισθητά στον δεύτερο γύρο και κατέκτησε την τρίτη θέση στο Πρωτάθλημα. Απέτυχε να διακριθεί στο Champions League και στο Κύπελλο. Παρότι αμφισβητήθηκε, ο Ντιέγκο Σιμεόνε παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία των «ροχιμπλάνκος» για 13η χρονιά. Προφανώς είναι ο μακροβιότερος προπονητής στην κατηγορία. Δεν ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στις μεταγραφές, ενώ το βάρος έπεσε στη θωράκιση της αμυντικής γραμμής. Ούτε στα φιλικά παιχνίδια ενθουσίασε. Στο τελευταίο τεστ της προετοιμασίας της αναδείχθηκε ισόπαλη με τη Σεβίλλη (1-1). Στο ατλετικο μαδριτης γραναδα τα προγνωστικα είναι υπέρ της, καθώς η απόδοση της νίκης της εναντίον της νεοφώτιστης προσφέρεται στο 1,29**.

Βέβαια, όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η Ατλέτικο δεν θα είναι σε θέση ούτε φέτος να κάνει την υπέρβαση και να διεκδικήσει τον τίτλο κόντρα στην Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης. Οι αποδόσεις της στο στοίχημα κατάκτησης της la liga είναι διψήφιες, την στιγμή που η «βασίλισσα» πληρώνει 2,00** και η Μπάρτσα 2,30** στην πλατφόρμα της Betsson. Η Γρανάδα, μετά τον προπέρσινο υποβιβασμό της, ανασκουμπώθηκε και επέστρεψε (δριμύτερη;) στην ελίτ του ισπανικού ποδοσφαίρου κατακτώντας δικαίως την πρώτη θέση στη Σεγούντα. Στηρίχθηκε στην έδρα της, όπου διατηρήθηκε αήττητη σε 21 αναμετρήσεις καταγράφοντας δεκαεπτά νίκες. Παράλληλα, είχε και την πιο παραγωγική επίθεση με 55 τέρματα. Ο προπονητής Πάκο Λόπεθ πιστώθηκε την άνοδο και θα βρίσκεται και φέτος στον πάγκο της. Γνωρίζει, φυσικά, πως τον περιμένει πολύ δύσκολη σεζόν καθώς η ομάδα του θα δώσει μάχη με στοίχημα να παραμείνει στα «σαλόνια». Πάντως, υπάρχουν σοβαροί λόγοι που του επιτρέπουν να αισιοδοξεί. Ο κυριότερος είναι ότι στο περσινό ρόστερ, το οποίο ήταν αξιόλογο, αλλά και έγιναν ποιοτικές προσθήκες, οι οποίες αναμένεται να καταστήσουν τη Γρανάδα ανταγωνιστική. Αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια στο πλαίσιο της προετοιμασίας της. Έχασε μόνο στην «πρόβα τζενεράλε» με 1-0 από την Αλμερία, ενώ είχε προηγηθεί νίκη 2-1 απέναντι στη Χετάφε καθώς και θετικές εμφανίσεις κόντρα σε βατούς αντιπάλους.

ATLETICO MADRID VS GRANADA, ΕΝΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ H2H

Σύμμαχος της Ατλέτικο στην πρεμιέρα είναι και η προϊστορία στις αναμετρήσεις της με τη Γρανάδα, στην οποία κυριαρχεί. Ειδικά στα ματς στη Μαδρίτη. Το atletico madrid vs granada κρύβει ένα εφιαλτικό h2h για τους φιλοξενούμενους, καθώς η ομάδα της πρωτεύουσας καταγράφει στο ενεργητικό της 21 νίκες σε 26 αγώνες. Η Γρανάδα κέρδισε μόνο μία φορά και αυτή το μακρινό 1959! Παράλληλα, τέσσερις αγώνες έμειναν στην ισοπαλία. Οι «ροχιμπλάνκος» θεωρούνται φαβορί για την επικράτηση απέναντι στους «νεοφώτιστους», όπως προκύπτει και από τις Αποδόσεις του αγώνα Ατλέτικο Μαδρίτης-Γρανάδα στην πλατφόρμα της Betsson. Η απόδοση του άσου είναι στο 1,29**, το διπλό βρίσκεται στο 10,74**, ενώ η ισοπαλία προσφέρεται στο 5,42**.

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |