Μπέτις-Λεγανές (13/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Μπέτις εναντίον Λεγανές για την LaLiga με φαβορί για τη νίκη και σούπερ ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Estadio Benito Villamarin» η Μπέτις φιλοξενεί τη Λεγανές (13/09/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της LaLiga. Η Μπέτις, που χρωστάει κι ένα ματς, δεν έχει αρχίσει το πρωτάθλημα Ισπανίας όπως θα ήθελε και τώρα ευελπιστεί να πάρει μια νίκη που θα της δώσει την ώθηση που ψάχνει. Η Λεγανές, πάλι, δείχνει πολύ καλά στοιχεία ως τώρα και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι.

Για το Μπέτις – Λεγανες οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Μπέτις βρίσκεται στο 1,67** και το διπλό της Λεγανές τιμάται στο 5,42** στην πλατφόρμα της Betsson. Στο μεταξύ, είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που βοηθάει στο χτίσιμο του παιχνιδιού και δίνει τη δυνατότητα για πολλαπλές επιλογές σ’ ένα αθλητικό γεγονός.

ΜΠΕΤΙΣ – ΛΕΓΑΝΕΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Μπέτις – Λεγανες τα προγνωστικά έχουν ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη. Η Μπέτις είναι εκείνη η ομάδα από τις δύο, που έχει καλύτερα στατιστικά στο πρωτάθλημα Ισπανίας και σαφώς μεγαλύτερη παράδοση. Βέβαια, η εκκίνησή τους στην Primera Division 2024/25 είναι διαφορετική και φυσικά οι συγκυρίες παίζουν ρόλο.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Μπέτις – Λεγανές;

  • Η Μπέτις είναι αήττητη στις 2 τελευταίες αναμετρήσεις της απέναντι στη Λεγανές (1-1-0).
  • Η Μπέτις τρέχει σερί 4 νικών ως γηπεδούχος απέναντι στη Λεγανές στη LaLiga. Στα 3 πιο πρόσφατα νίκησε σε κάθε ένα από αυτά μ’ ένα γκολ διαφορά.
  • Στα 5 από τα τελευταία 7 ματς ανάμεσα στην Μπέτις και τη Λεγανές ολοκληρώθηκαν με Over 2,5 γκολ αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε καταπληκτικές επιλογές για live στοίχημα στο ποδόσφαιρο σε πληθώρα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Μπέτις και Λεγανές έχουν δημιουργήσει τη δική τους παράδοση και τα ματς τους είναι συναρπαστικά και θεαματικά. Ο συνδυασμός να σκοράρουν και οι δύο σε ματς με Over 2,5 γκολ εκτοξεύεται στο 3,00**.

Η Μπέτις σε αυτό το πρώτο σκέλος της σεζόν έδωσε προτεραιότητα στο να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο League Phase του Conference League. Έτσι, τα ματς της LaLiga μπήκαν σε δεύτερη μοίρα, ενώ εκείνη πετύχαινε το στόχο της ξεπερνώντας το εμπόδιο της ουκρανικής Κρίβμπας Κρίβι Ριχ με συνολικό σκορ 5-0. Στο πρωτάθλημα Ισπανίας, πάντως, δεν έχει νίκη έπειτα από τρία ματς. Παραχώρησε δύο ισοπαλίες, ενώ πριν από τη διακοπή ηττήθηκε με 2-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας σε ματς όπου άξιζε περισσότερα. 

Η Λεγανές μπήκε στο πρωτάθλημα ορεξάτη. Παρέμεινε αήττητη στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχοντας μια νίκη και δύο ισοπαλίες. Λύγισε στην 4η αγωνιστική κόντρα στη Μαγιόρκα εντός έδρας με σκορ 1-0. Εκείνο το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και κάλλιστα θα μπορούσε να έχει πάρει ένα βαθμό. Παράλληλα, έχοντας ενισχυθεί και με τον ποιοτικό στράικερ Σεμπαστιάν Αλέ, νιώθει έτοιμη για τις προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά της, αρχής γενομένης από την επίσκεψή της στην έδρα της Μπέτις.

Στη LaLiga οι αποδόσεις είναι άκρως ελκυστικές και ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Η Μπέτις ψάχνει τη νίκη που θα τη βοηθήσει να πάρει τα πάνω της στη βαθμολογία μιας κι έχει υψηλούς στόχους και γι’ αυτή τη σεζόν. Η επιλογή του άσου σε συνδυασμό με το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ανεβαίνει στο 4,50** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΜΠΕΤΙΣ – ΛΕΓΑΝΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στο αγωνιστικό κομμάτι του πολλά υποσχόμενου ματς Μπέτις – Λεγανές το στοίχημα για τις δύο ομάδες, είναι να κάνουν το παιχνίδι τους και να μην επιτρέψουν στην αντίπαλο να πάρει εκείνη τα ηνία και να επιβάλλει το ρυθμό της.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΜΠΕΤΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΛΕΓΑΝΕΣ

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Μπέτις εναντίον Λεγανές, να σημειώσουμε ότι η Μπέτις δεν έχει τον χαφ Ίσκο και δεν είναι στο μάξιμουμ ο αμυντικός Μπάρτρα κι ο φορ Μπακαμπού, ενώ η Λεγανές δεν αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα Μπέτις (4-2-3-1): Σίλβα – Σαμπαλί, Γιορέντε, Νάταν, Περό – Ρόκα, Καρβάλιο – Ντιαό, Φορνάλς, Εζ Άμπντε – Ρόκε.

Πιθανή ενδεκάδα Λεγανές (4-2-3-1): Σοριάνο – Άλτι, Σάενθ, Γκονθάλεθ, Ερνάντεθ – Τάπια, Μπράσανατς – Ράμπα, Ροντρίγκεθ, Μουνίρ – Αλέ.

Αποτελέσματα La Liga – 5η αγωνιστική

  • Μπέτις – Λεγανές 2-0
  • Μαγιόρκα – Βιγιαρεάλ 1-2
  • Εσπανιόλ – Αλαβές 3-2
  • Σεβίλλη – Χετάφε 1-0
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2
  • Θέλτα – Βαγιαδολίδ 3-1
  • Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 1-4
  • Λας Πάλμας – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-0
  • Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα 3-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ