Game Time: Βιγιαρεάλ-Λεβάντε, καυτό ντέρμπι

Reading time3 λ

Σούπερ προσφορές για live στοίχημα υπάρχουν στην Betsson για τη μάχη της Βιγιαρεάλ με τη Λεβάντε.

17:00   Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ-Πόρτσμουθ             League One Αγγλίας

Η Κέμπριτζ Γιουνάιτεντ έχει μείνει χωρίς δράση από τις 18 Δεκεμβρίου, αφού αναβλήθηκαν 3 αγώνες της εξαιτίας των 7 κρουσμάτων κορωνοϊού που καταγράφηκαν. Υπάρχει πάντως αισιοδοξία ότι θα είναι διαθέσιμοι παίκτες για να αγωνιστούν και να την επαναφέρουν στις επιτυχίες έπειτα από 2 σερί ήττες.

Η Πόρτσμουθ θα βρεθεί ξανά σε αγωνιστικό χώρο μετά από σχεδόν 3 εβδομάδες, αφού επλήγη σημαντικά από τον κορωνοϊό. Η κατάσταση, όμως, έχει καλυτερεύσει αισθητά και πλέον ετοιμάζεται να υπερασπιστεί το αήττητο σερί 9 αγώνων που έχει στο πρωτάθλημα, ώστε να πλησιάσει και πάλι τη ζώνη των πλέι-οφ.

19:00   Απόλλων Λεμεσού-ΑΕΛ Λεμεσού    Α’ Κατηγορία Κύπρου

Ο Απόλλων Λεμεσού συμβιβάστηκε με την ισοπαλία κόντρα στον ΑΠΟΕΛ (1-1), αλλά παραμένει στην κορυφή. Βέβαια, έρχεται σε αυτό το ντέρμπι της Λεμεσού δίχως να έχει καταφέρει να κερδίσει στους 2 τελευταίους αγώνες, αλλά έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 8 τελευταίες υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα.

Η ΑΕΛ Λεμεσού ηττήθηκε στη Λευκωσία από την πρωταθλήτρια Ομόνοια (0-1) κι εξακολουθεί να απέχει αρκετά από την πρώτη εξάδα. Έχει μόλις 1 νίκη στα 3 παιχνίδια με τον Σάββα Παντελίδη στον πάγκο, ενώ απέτυχε να φτάσει στο τρίποντο στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της ως φιλοξενούμενη.

20:00   Βιγιαρεάλ-Λεβάντε                                      La Liga Ισπανίας

Η Βιγιαρεάλ θριάμβευσε επί της Αλαβές (5-2) και μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά της από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Το φινάλε το 2021 τη βρήκε να μετρά 5 διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε 20 γκολ, ενώ κέρδισε και τα 2 τελευταία ματς στο γήπεδό της.

Η Λεβάντε ηττήθηκε στο δραματικό ντέρμπι με τη Βαλένθια (3-4) και εξακολουθεί να είναι ουραγός. Στη νέα γειτονική μονομαχία έρχεται  αναζητώντας ακόμα την πρώτη της νίκη στη φετινή La Liga, όπου έχει καταγράψει μονάχα 8 ισοπαλίες στις 18 αγωνιστικές. Δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην έδρα της Βιγιαρεάλ από το 2011.

20:00   Βιλαφρανκένσε-Κάζα Πία                          Segunda Liga Πορτογαλίας

Η Βιλαφρανκένσε απέσπασε ισοπαλία από την Μπενφίκα Β’ (0-0) και πήρε μια ακόμα ανάσα στην προσπάθεια να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι αήττητη στις 6 τελευταίες αγωνιστικές, όμως, πανηγύρισε μονάχα 2 νίκες σε αυτό το διάστημα, ενώ κέρδισε μόλις 1 από τα 8 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Κάζα Πία πάλεψε, αλλά αποκλείστηκε από την πρωταθλήτρια Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο Κύπελλο (1-2). Έχει εκτροχιαστεί από την κούρσα της ανόδου, έχοντας χάσει και τα 2 τελευταία ματς της Segunda Liga, αλλά έχει ηττηθεί σε μόλις 1 από τις 6 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

20:30   Μακάμπι Χάιφα-Μακάμπι Τελ Αβίβ        Ligat Ha Al Ισραήλ

Η Μακάμπι Χάιφα διέλυσε εκτός έδρας την Μπνέι Σακνίν (6-0) και παραμένει στο κατόπι της πρωτοπόρου Χαποέλ Μπεέρ Σεβά. Είναι αήττητη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας 7 διαδοχικές νίκες, ενώ επικράτησε και στις 5 τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ επικράτησε εκτός έδρας της Μακάμπι Πετάχ Τίκβα (2-1), αλλά η διαφορά της από την κορυφή βρίσκεται στους 12 βαθμούς. Δεν έχει ηττηθεί στους 8 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος, έχει να επιδείξει 4 σερί νίκες μακριά από τη βάση της, ενώ είναι αήττητη στα 13 τελευταία ματς με τη Μακάμπι Χάιφα στη Ligat Ha Al, ανεξαρτήτως έδρας, μετρώντας 9 νίκες.