Game Time: Βαλένθια-Έλτσε, νέα δεδομένα

Reading time3 λ

Η Betsson προσφέρει πολλές επιλογές για ποντάρισμα στο ντέρμπι της Βαλένθια με την Έλτσε.

15:00   Τζιρόνα-Κάντιθ                                              La Liga Ισπανίας

Η Τζιρόνα «υπέκυψε» στην Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2) και υποχώρησε στη 14η θέση. Παρουσιάζει κάμψη μετά το καλό ξεκίνημα, αφού μετρά 3 σερί ήττες, στις οποίες έχει δεχτεί 9 τέρματα, ενώ είναι του ύψους ή του βάθους ως τώρα στην έδρα της.

Η Κάντιθ «έσωσε» τον βαθμό κόντρα στην Εσπανιόλ (2-2), αλλά ακόμα βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Εμφανίζει, πάντως, βελτίωση, αφού είναι αήττητη στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις, στις οποίες συγκέντρωσε τους 5 βαθμούς που έχει στο σακούλι της.

17:00   ΒόλοςΛεβαδειακός                                       Super League

Ο Βόλος πέτυχε μια εντυπωσιακή ανατροπή στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού (3-2) και φιγουράρει στην τέταρτη θέση. Με θεαματικό ποδόσφαιρο, είναι αήττητος στα 4 τελευταία παιχνίδια, στα οποία έχει να επιδείξει 3 διαδοχικές νίκες.

Ο Λεβαδειακός απέσπασε στο φινάλε τον βαθμό κόντρα στον ΠΑΟΚ (1-1), αλλά παραμένει προτελευταίος. Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στις 7 πρώτες αγωνιστικές, με απολογισμό 3 ισοπαλίες, αλλά βελτιώνεται με τον Γιάσμικο Βέλιτς στον πάγκο.

17:15   Βαλένθια-Έλτσε                                             La Liga Ισπανίας

Η Βαλένθια σημείωσε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Οσασούνα (2-1) κι ανέβηκε στην έβδομη θέση. Βρίσκει τον καλό εαυτό της, αφού είναι αήττητη στις 3 τελευταίες υποχρεώσεις της, ενώ ποντάρει στο «Μεστάγια», όπου  μετρά 3 νίκες και 1 ήττα.

Η Έλτσε περιορίστηκε στην ισοπαλία με τη Μαγιόρκα (1-1) κι εξακολουθεί να είναι ουραγός του πρωταθλήματος. Μόλις 2 βαθμούς σε 8 αγωνιστικές έχει μαζέψει, αλλά στο ντέρμπι του Λεβάντε θα κάνει το ντεμπούτο του ο νέος προπονητής της, Χόρχε Αλμιρόν.

19:30   Μαγιόρκα-Σεβίλλη                                        La Liga Ισπανίας

Η Μαγιόρκα «τσίμπησε» βαθμό στο Έλτσε (1-1) και είναι στη 12η θέση. Συνεχείς οι μεταπτώσεις στην απόδοσή της, ενώ δεν έχει καταφέρει να «τρομάξει» τους αντιπάλους στην έδρα της, όπου έχει μονάχα 1 νίκη σε 4 παιχνίδια.

Η Σεβίλλη ήρθε ισόπαλη στο Ντόρτμουντ (1-1) στο πλαίσιο του UEFA Champions League. Μετρά 2 «μοιρασιές» σε ισάριθμα ματς με τον Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο, εμφανίζοντας σημάδια βελτίωσης και θα επιχειρήσει να διακόψει το σερί 3 αγώνων δίχως νίκη στη λαλιγκα, ώστε να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού.

20:30   Άρης-Ιωνικός                                                 Super League

Ο Άρης ηττήθηκε από την ΑΕΚ (0-2) και «βυθίστηκε» στην όγδοη θέση. Απώλεσε το αήττητο της έδρας, έχει υποστεί 2 σερί ήττες χωρίς να καταφέρει να σκοράρει, το κλίμα είναι βαρύ και ετοιμάζονται αλλαγές που θα βελτιώσουν την εικόνα του.

Ο Ιωνικός «διέσωσε» την ισοπαλία απέναντι στη Λαμία (1-1), αλλά παραμένει στο τελευταίο σκαλοπάτι της κατάταξης. Χωρίς νίκη μετά από 7 παιχνίδια και με μονάχα 2 βαθμούς συγκομιδή, ενώ έχει ηττηθεί και στις 4 φετινές εξόδους του, δεχόμενος 10 γκολ.