Prime Time: Αλαβές-Σεβίλλη, στο «κυνήγι»

Reading time2 λ

Μεγάλη γκάμα επιλογών για στοίχημα στην κρίσιμη αναμέτρηση της La Liga και άλλες διοργανώσεις

Μετά από μέρες γεμάτες με δράση Κυπέλλων, ως επί το πλείστον, επιστρέφουν τα πρωταθλήματα και το αποψινό κουπόνι προσφέρει πληθώρα «δυνατών» αναμετρήσεων. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι και στο live σε κορυφαίες αποδόσεις.

Στην La Liga, η αυλαία της 27ης αγωνιστικής γίνεται με το Αλαβές-Σεβίλλη. Κρίσιμο ματς για τους Ανδαλουσιάνους μιας και σε περίπτωση νίκης θα αυξήσουν την πίεση προς τη Ρεάλ Μαδρίτης μιας και θα πλησιάσουν την πρωτοπόρο του ισπανικού πρωταθλήματος στους τρεις βαθμούς. Η Σεβίλλη μετά από κάποια ματς όπου δεν έπαιξε καλά έδειξε να βρίσκει και πάλι τον εαυτό της στο ντέρμπι με την Μπέτις όπου και επικράτησε με 2-1. Το αποτέλεσμα αναμφίβολα βελτίωσε την ψυχολογία και η ομάδα νιώθει ικανή να παλέψει για το όνειρό της που είναι η διεκδίκηση του τίτλου ως το τέλος της λίγκας. Παραμένουμε στην Ισπανία, όπου στο Σαραγόσα-Αλμερία για τη Segunda Division, η Αλμερία ψάχνει μια νίκη που θα της επιτρέψει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την επίτευξη του στόχου της που είναι η άνοδος.

Το ευρωπαϊκό κουπόνι προσφέρει συναρπαστικές αναμετρήσεις και από τη Γαλλία και την Πορτογαλία. Στο Λοριάν-Λιόν για την Ligue 1, η Λιόν είναι το φαβορί, αλλά έχει μονάχα μια νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια και βλέπει το… τρένο της Ευρώπης ν’ απομακρύνεται οπότε «καίγεται» για το τρίποντο. Εξαιρετικές επιλογές θα βρείτε και στο Ζιλ Βισέντε-Εστορίλ για την Primeira Liga.

Έπειτα, οι προβολείς στρέφονται στην Λατινική Αμερική. Το κουπόνι έχει πλούτο ευκαιριών για στοίχημα στα πρωταθλήματα της Αργεντινής, της Χιλής, της Ουρουγουάης, της Κολομβίας και του Μεξικού.

Τέλος, το NBA συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και στη… βιτρίνα βρίσκεται το Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ψάχνει την 3η σερί νίκη της σε μια δύσκολη έδρα.

22:00 Αλαβές-Σεβίλλη La Liga

22:00 Λοριάν-Λιόν Ligue 1

22:00 Σαραγόσα-Αλμερία Segunda Division

22:15 Ζιλ Βισέντε-Εστορίλ Primeira Liga

23:00 Παλεστίνο-Ουνιόν Λα Καλέρα Primera Division Chile

00:15 Ουνιόν Σάντα Φε-Πλατένσε Liga Profesional Argentina

01:00 Ντεπορτίβο Μαλδονάδο-Λίβερπουλ Μοντεβιδέο Primera Division Urugay

01:30 Νιουμπλένσε-Λα Σερένα Primera Division Chile

02:00 Φιλαδέλφεια 76ερς-Κλίβελαντ Καβαλίερς NBA

02:00 Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Ατλάντα Χοκς NBA

02:30 Μπαράκας Σεντράλ-Αλδοσίβι Liga Profesional Argentina

02:30 Χιμνάσια Λα Πλάτα-Αρχεντίνος Τζούνιορς Liga Profesional Argentina

02:30 Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς NBA

02:40 Όνσε Κάλδας-Περέιρα Primera A Colombia

03:00 Νεκάξα-Τολούκα Liga MX

03:00 Νιού Όρλεανς-Γιούτα Τζαζ NBA

03:00 Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA

04:00 Ντένβερ Νάγκετς-Χιούστον Ρόκετς NBA

05:00 Χουάρες-Λεόν Liga MX

05:00 Φοίνιξ Σανς-Νιού Γιόρκ Νικς NBA