Prime Time: Λεβάντε-Κάντιθ, απελευθερωμένες

Reading time4 λ

Έχοντας εξασφαλίσει την παραμονή τους είναι έτοιμες για ματς που θα προσφέρει ευκαιρίες για στοίχημα.

Βράδυ Παρασκευής, ή αλλιώς η μέρα πριν αρχίσουν οι μεγάλες μάχες σε πολλά μέτωπα καθώς η σεζόν πλησιάζει προς το τέλος της και ακόμη διακυβεύονται πάρα πολλά. Αυτό δεν σημαίνει πως το κουπόνι δεν έχει ενδιαφέρον και δεν προσφέρει ευκαιρίες για στοίχημα και για αξιόλογο ποντάρισμα.

Απόψε, το μεγάλο ποδοσφαιρικό ματς είναι το Λεβάντε-Κάντιθ για τηLaLiga, στο «Θιουδάδ δε Βαλένθια». Τόσο η μια όσο και η άλλη, ίσως και κόντρα στα προγνωστικά και στις προβλέψεις, κατάφεραν και εξασφάλισαν την παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου. Απαλλαγμένες από το άγχος περιμένουμε να μας χαρίσουν μια εντυπωσιακή και θεαματική αναμέτρηση. Άλλωστε, αμφότερες, από τότε που γλίτωσαν και μαθηματικά τον υποβιβασμό δείχνουν τον επαγγελματισμό τους και τα δίνουν όλα στον αγωνιστικό χώρο. Να σημειώσουμε, δε, πως η Λεβάντε δεν έχει νίκη εδώ και έξι αγωνιστικές και η Κάντιθ προέρχεται από δύο απανωτές ήττες. Ως εκ τούτου, θα επιδιώξουν να κλείσουν τη σεζόν τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Από εκεί και πέρα, στην Πορτογαλία έχει συναρπαστικό ματς για τη δεύτερη κατηγορία, Segunda Liga, Φεϊρένσε-Πεναφιέλ. Η Φεϊρένσε έφτασε μια ανάσα από τη διεκδίκηση της ανόδου, αλλά δεν τα κατάφερε. Σε κάθε περίπτωση θέλει τη νίκη για να δείξει πως είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Ενδιαφέρον έχει και το Αλιάνσα Λίμα-Αλιάνσα Ουνιβερσιδάδ για την Liga 1 του Περού, ενώ μετά τα μεσάνυχτα, ξεχωρίζει το Γκουαϊρένα-Γκουαρανί για την Apertura της Division Profesional της Παραγουάης.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τώρα, η δράση επικεντρώνεται στο NBA και στο WNBA μετά τα μεσάνυχτα. Αναμένεται συναρπαστικό το ματς Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μέμφις Γκρίλζις για το play in tournament του NBA, μια και η χαμένη ομάδα θα πάει σπίτι της και η νικήτρια θα συνεχίσει στα play offs και θα αντιμετωπίσει τους Γιούτα Τζαζ, νούμερο ένα της Δύσης.

22:00   Λεβάντε-Κάντιθ                                                                      Primera Division

22:30   Φεϊρένσε-Πεναφιέλ                                                                 Segunda Liga

23:30   Αλιάνσα Λίμα-Αλιάνσα Ουνιβερσιδάδ                                   Liga 1 Peru

02:00   Γκουαϊρένα-Γκουαρανί                                                           Division Profesional Paraguay

02:00   Ιντιάνα Φίβερ-Ατλάντα Ντριμ                                               WNBA

02:00   Γουάσινγκτον Μίστικς-Νιού Γιόρκ Λίμπερτι             WNBA

04:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μέμφις Γκρίζλις                          NBA

05:00   Φίνιξ Μέρκιουρι-Κονέκτικατ Σαν                                          WNBA

05:30   Λας Βέγκας Εϊσις-Λος Αντζελες Σπάρκς                               WNBA