Prime Time: Αλμερία-Τζιρόνα, μεγάλη μάχη

Reading time2 λ

Εξαιρετικές ευκαιρίες για ποντάρισμα στη Segunda Division, τα προκριματικά του Μουντιάλ και το NBA

Το κυρίως πιάτο στο μενού του αποψινού κουπονιού είναι μια «μάχη» κορυφής στη Segunda Division, τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Αλμερία-Τζιρόνα με φόντο την άνοδο στην La Liga, αλλά και το… παρελθόν τους. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε επιλογές που συναρπάζουν σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η Αλμερία προέρχεται από νίκη με 1-0 στην έδρα της Τενερίφης σε ματς που έδειξε να ξαναβρίσκει τον εαυτό της και να αφήνει πίσω της τα αμυντικά προβλήματα που την ταλαιπώρησαν στα προηγούμενα ματς της. Θέλει να «χτίσει» πάνω σ’ εκείνο το αποτέλεσμα για να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην εξασφάλιση της επιστροφής της στα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου. Έχοντας πάρει, λοιπόν, την απαραίτητη αυτοπεποίθηση υποδέχεται την Τζιρόνα, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Η καταλανική ομάδα μετράει τρεις σερί επιτυχίες στη Segunda Division και δεν έχει εγκαταλείψει το όνειρο απευθείας ανόδου. Ωστόσο, για να βελτιώσει τις πιθανότητές της χρειάζεται νίκη. Να σημειώσουμε πως οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι στα πλέι οφ ανόδου με την Τζιρόνα να ξεπερνά την Αλμερία.

Δράση υπάρχει και για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Βόρειας, Κεντρικής Αμερικής και Καραϊβικής (CONCACAF). Ξεχωρίζει το ΗΠΑ-Παναμάς, ενώ αξιόλογες ευκαιρίες για ποντάρισμα προσφέρονται στο Ονδούρα-Μεξικό και το Καναδάς-Τζαμάικα.

Στην αμερικανική ήπειρο, τα πρωταθλήματα συνεχίζονται και συναντάμε εξαιρετικές επιλογές σε «δυνατά» ματς όπως το Φλουμινένσε-Μποταφόγκο για το Campeonato Carioca και το Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε-Ουνιόν Εσπανιόλα για την Primera Division Chile. Επιπλέον και η Primera A της Κολομβίας έχει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τέλος, το NBA φροντίζει να μας χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις. Τα φώτα στην αναμέτρηση Φοίνιξ Σανς-Φιλαδέλφεια 76ερς, ενώ αξιόλογα είναι και τα: Μπόστον Σέλτικς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ντάλας Μάβερικς-Γιούτα Τζαζ.

22:00 Αλμερία-Τζιρόνα Segunda Division

22:00 Φλουμινένσε-Μποταφόγκο Campeonato Carioca

22:00 Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε-Ουνιόν Εσπανιόλα Primera Division Chile

22:30 Ντιτρόιτ Πίστονς-Νιού Γιόρκ Νικς NBA

23:00 Πόρτλαντ Τίμπερς-Ορλάντο Σίτι MLS

23:05 Καναδάς-Τζαμάικα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

23:10 Ντεπορτίβο Κάλι-Κορτουλούα Primera A Colombia

00:05 Ελ Σαλβαδόρ-Κόστα Ρίκα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

01:00 Μπόστον Σέλτικς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA

01:00 Ουάσιγκτον Γουίζαρντς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς NBA

01:00 Φοίνιξ Σανς-Φιλαδέλφεια 76ερς NBA

01:15 Αλιάνσα Πετρολέρα-Πατριότας Primera A Colombia

02:00 ΗΠΑ-Παναμάς Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:00 Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Λος Άντζελες Λέικερς NBA

02:05 Ονδούρα-Μεξικό Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου

02:30 Μπρούκλιν Νετς-Σάρλοτ Χόρνετς NBA

02:30 Ντάλας Μάβερικς-Γιούτα Τζαζ NBA

03:30 Ντεπόρτες Τολίμα-Αμέρικα δε Κάλι Primera A Colombia