Prime Time: Αλμερία-Σεβίλλη, πρώτη νίκη

Reading time2 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και της Αμερικής

Γεμάτο με σπουδαίες αναμετρήσεις είναι το κουπόνι του στοιχήματος καθώς το σαββατόβραδο υπόσχεται μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στην Ligue 1, ξεχωρίζει το ματς Λανς-Ρεν για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η Λανς εντυπωσιάζει με την εκκίνησή της καθώς έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία ως τώρα. Η Ρεν, έχει ανεβάσει την απόδοσή της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές και απόψε ψάχνει ένα… διπλό που θα της δώσει περαιτέρω ώθηση.

Στην λαλιγκα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Αλμερία-Σεβίλλη για την 3η αγωνιστική. Πρόκειται για ντέρμπι της Ανδαλουσίας με τις δύο ομάδες να «καίγονται» για τη νίκη. Ούτε η μια, ούτε η άλλη έχουν πανηγυρίσει ως τώρα στη σεζόν. Κι αν για τη νεοφώτιστη Αλμερία κάτι τέτοιο μπορεί να έμοιαζε πιθανό πριν από την έναρξη του ισπανικού πρωταθλήματος, για τη Σεβίλλη αποτελεί έκπληξη και η ομάδα βρίσκεται στα πρόθυρα της κρίσης.

Παραμένουμε στην Ισπανία, όπου αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα έχει και το Λεβάντε-Τενερίφη για τη Segunda Division. Το κουπόνι, όμως, προσφέρει κι άλλες εξαιρετικές αναμετρήσεις. Στην Primeira Liga έχει το Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Τσάβες. Στην Eredivisie, ανοικτό αναμένεται το Χέρενφεν-Φορτούνα Σιτάρντ.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Έπειτα, το επίκεντρο της δράσης μεταφέρεται στην Αμερική. Από τα πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής, ξεχωρίζουν οι δυνατές αναμετρήσεις στην Liga I Betsson του Περού και στην Ascenso Betsson Χιλής, ενώ ακολούθως τα βλέμματα στρέφονται στις… μεγάλες δυνάμεις της Βραζιλίας και της Αργεντινής.

Για τη Serie A, Φλουμινένσε-Παλμέιρας, «μάχη» κορυφής μεταξύ δύο ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο. Προμηνύεται ματς υψηλής έντασης και θεάματος. Για την Liga Profesional, Τίγκρε-Ρίβερ Πλέιτ, με τη Ρίβερ Πλέιτ να είναι ανεβασμένη. Παράλληλα, συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα προσφέρουν η Liga ΜΧ και το MLS.

22:00 Λανς-Ρεν Ligue 1

22:00 Χέρενφεν-Φορτούνα Σιτάρντ Eredivisie

22:30 Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Τσάβες Primeira Liga

22:30 Κοριτίμπα-Αβαΐ Serie A Βραζιλίας

22:30 Γκοϊάς-Ατλέτικο Γκοϊανιένσε Serie A Βραζιλίας

23:00 Αλμερία-Σεβίλλη La Liga

23:00 Λεβάντε-Τενερίφη Segunda Division

00:00 Αρχεντίνος Τζούνιορς-Πλατένσε Liga Profesional Αργεντινής

00:00 Ταγέρες-Ράσινγκ Κλουμπ Liga Profesional Αργεντινής

01:00 Φλουμινένσε-Παλμέιρας Serie A Βραζιλίας

01:00 Κρουζ Αζούλ-Κερέταρο Liga MX

02:00 Νιού Γιόρκ Ρεντ Μπουλς-Ίντερ Μαϊάμι MLS

02:30 Τίγκρε-Ρίβερ Πλέιτ Liga Profesional Αργεντινής

02:30 Φιλαντέλφια Γιούνιον-Κολοράντο Ράπιντς MLS

03:00 Σεαρά-Ατλέτικο Παραναένσε Serie A Βραζιλίας

03:00 Ουνιβερσιτάριο-Αγιακούτσο Liga I Betsson Περού

03:05 Τίγκρες-Νεκάξα Liga MX

03:30 Πουέρτο Μοντ-Σαντιάγο Γουόντερερς Ascenso Betsson Χιλής

04:00 Ντάλας-Ρεάλ Σολτ Λέικ MLS

05:05 Γουαδαλαχάρα-Πούμας Liga MX