Prime Time: Αλθίρα-Αθλέτικ Μπιλμπάο, ισχυρό φαβορί

Reading time3 λ

Ευρεία γκάμα επιλογών και στοιχηματικών ευκαιριών σε ασυναγώνιστες αποδόσεις

Ακόμη μια εντυπωσιακή βραδιά απλώνεται μπροστά μας με σπουδαίες αναμετρήσεις από κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής, αλλά και… NBA. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Αρχικά, τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Copa del Rey. Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου διεξάγεται ο αγώνας Αλθίρα-Αθλέτικ Μπιλμπάο. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε είναι το μεγάλο φαβορί.

Αφενός εξαιτίας της διαφοράς που έχει με την αντίπαλό της που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του ισπανικού ποδοσφαίρου και αφετέρου εξαιτίας της φόρμας και της σημασίας που δίνει στον θεσμό. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο θέλει να πρωταγωνιστήσει στο Κύπελλο Ισπανίας. Προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη με 3-0 επί της Βαγιαδολίδ και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Προσφέρεται επίσης και το Αρμεντέιρο-Αλμερία για την ίδια διοργάνωση.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ

Στην Πορτογαλία, για τη 13η αγωνιστική της Primeira Liga, Φαμαλικάο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Φαμαλικάο είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας και παλεύει για την παραμονή της. Θέλει το τρίποντο για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, πάλι, επιδιώκει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα προκειμένου να «σκαρφαλώσει» στη βαθμολογία, αφού έχει μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του τίτλου.

Στο Βέλγιο, τώρα, κοντράρονται Κόρτραϊκ-Γάνδη. Είναι ομάδες που παίζουν επιθετικά και αναμένεται ανοιχτό ματς, αλλά με την Γάνδη να έχει τον πρώτο λόγο για να επικρατήσει. Έπειτα, εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα παρουσιάζονται στην Primera Division της Παραγουάης και στην Primera A της Κολομβίας.

ΣτοNBA, πάλι, η κανονική περίοδος συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και έντονο ενδιαφέρον για ποντάρισμα στα δυνατά παιχνίδια που προσφέρει το πρόγραμμα, όπως: Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μινεσότα Τίμεργουλβς, Φιλαδέλφια 76ερς-Γιούτα Τζαζ, Σικάγο Μπουλς-Ντένβερ Νάγκετς και Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

22:00   Αλθίρα-Αθλέτικ Μπιλμπάο                         Copa del Rey

22:00   Αρεντέιρο-Αλμερία                                      Copa del Rey

22:00   Κόρτραϊκ-Γάνδη                                           First Division A

22:00   Χενεράλ Καμπαγέρο-Σολ δε Αμέρικα         Primera Division Παραγουάης

22:00   Ρεσιτσένσια-12 δε Οκτούμπρε                     Primera Division Παραγουάης

22:00   Σπορτίβο Αμελιάνο-Γκουαρανί                   Primera Division Παραγουάης

22:30   Φαμαλικάο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας              Primeira Liga

23:00   Σάντα Φε-Τζούνιορ                                       Primera A Κολομβίας

01:00   Κλίβελαντ Καβαλίερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς    NBA

01:00   Ουάσιγκτον Γουίζαρντς-Μέμφις Γκρίζλις NBA

02:00   Αμέρικα δε Κάλι-Ντεπορτίβο Πάστο          Primera A Κολομβίας

02:30   Φιλαδέλφια 76ερς-Γιούτα Τζαζ                   NBA

03:00   Σικάγο Μπούλς-Ντένβερ Νάγκετς              NBA

04:00   Σακραμέντο Κινγκς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς    NBA

04:30   Λος Άντζελες Λέικερς-Μπρούκλιν Νετς      NBA