Prime Time: Ατλέτικο-Αλαβές, το πάει σερί

Reading time2 λ

Πλούσιο το αποψινό κουπόνι με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Η βραδιά υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις και πλούσια δράση καθώς το κουπόνι είναι γεμάτο σπουδαίες αναμετρήσεις από ορισμένες από τις κορυφαίες διοργανώσεις του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα απλών, ειδικών και combo στοιχημάτων, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην La Liga και στο Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλαβές. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετράει πέντε σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και έξι στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της, στα οποία έχει παραμείνει αήττητη. Πριν την διακοπή, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε έπαιζε το καλύτερο ποδόσφαιρό της σε όλη τη σεζόν. Κόντρα στην Αλαβές θέλει να συνεχίσει από εκεί που… σταμάτησε και η αλήθεια είναι πως στο εσωτερικό της υπάρχει η πεποίθηση πως μπορεί να το καταφέρει. Να σημειώσουμε πως η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει ανάγκη τη νίκη προκειμένου να εδραιωθεί στην πρώτη 4άδα της κατάταξης. Η Αλαβές παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά για την παραμονή.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Θαυμάσιες στοιχηματικές επιλογές προσφέρονται και σε άλλα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Ligue 1, έχει Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ. Η Μαρσέιγ είναι αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Europa Conference League και βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση. Για την Eredivisie, Φέγενορντ-Βίλεμ, με τη Φέγενορντ να έχει το πάνω χέρι. Στην Primeira Liga, Φαμαλικάο-Μποαβίστα.

Έπειτα, η δράση μεταφέρεται στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Δυνατά ματς γίνονται στην Αργεντινή όπως το Ντεφένσα ι Χουστίσια-Ρίβερ Πλέιτ και στη Βραζιλία όπως το Φλουμινένσε-Φλαμένγκο. Αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα θα βρείτε και στη Χιλή, την Κολομβία, την Ουρουγουάη, το Μεξικό και τις ΗΠΑ.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, το πρόγραμμα του NBA έχει πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια με το Σικάγο Μπουλς-Μαϊαμι Χιτ να κλέβει την παράσταση.

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Αλαβές La Liga

22:00 Σεντ Ετιέν-Μαρσέιγ Ligue 1

22:00 Φέγενορντ-Βίλεμ Eredivisie

22:30 Γοδόι Κρουζ-Εστουδιάντες Λα Πλάτα Liga Profesional Argentina

22:30 Βέλεζ Σάρσφιλντ-Λανούς Liga Profesional Argentina

22:30 Φαμαλικάο-Μποαβίστα Primeira Liga

23:00 Τορόντο-Νιού Γιόρκ Σίτι MLS

00:00 Εσπεράνς-Μπελουϊζντάντ CAF Champions League

00:00 Γουϊντάντ Καζαμπλάνκα-Πέτρο Ατλέτικο CAF Champions League

00:00 Φλουμινένσε-Φλαμένγκο Campeonato Carioca

00:00 Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα-Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε Primera Division Chile

00:30 Νασιονάλ-Πλάσα Κολόνια Primera Division Uruguay

01:00 Ντεφένσα ι Χουστίσια-Ρίβερ Πλέιτ Liga Profesional Argentina

02:00 Κρουζ Αζούλ-Άτλας Liga MX

02:10 Πατριότας-Ατλέτικο Νασιονάλ Primera A Colombia

02:30 Ορλάντο Σίτι-Λος Άντζελες FC MLS

03:00 Σικάγο Μπουλς-Μαϊάμι Χιτ NBA

03:30 Μπόκα Τζούνιορς-Αρσενάλ Σαραντί Liga Profesional Argentina

03:30 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Γιούτα Τζαζ NBA

04:00 Νεκάξα-Κλαμπ Αμέρικα Liga MX