Prime Time: Ατλέτικο-Μπαρτσελόνα, μεγάλη «μάχη»

Reading time3 λ

Σούπερ επιλογές για στοιχημα στο σπουδαίο ματς της La Liga και σε άλλες κορυφαίες διοργανώσεις

Στο βραδινό κουπόνι του ποδοσφαίρου δεσπόζει η αναμέτρηση Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για τη 16η αγωνιστική της λαλιγκα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε ευρεία γκάμα επιλογών και με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

H Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από την επιστροφή της στις επίσημες υποχρεώσεις της «τρέχει» σερί τριών νικών μεταξύ της La Liga και του Copa del Rey. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της, μάλιστα, κράτησε και το μηδέν στην εστία της. Σε κανένα από αυτά τα ματς δεν έπαιξε καλά, αλλά οι συνεχόμενες νίκες έχουν βελτιώσει το κλίμα στο εσωτερικό της και έχουν αναπτερώσει το ηθικό για το τί μπορεί να καταφέρει στην τρέχουσα σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα, πάλι, θα παραταχθεί γεμάτη αμφιβολίες. Αφενός για τον τρόπο παιχνιδιού της καθώς στην προηγούμενη αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με την Εσπανιόλ εντός έδρας, ενώ μεσοβδόμαδα πέρασε με το… ζόρι στους «16» του Κυπέλλου Ισπανίας νικώντας με 4-3 την Ιντερσίτι (3η Κατηγορία) στην παράταση. Αφετέρου υπάρχει και το ζήτημα των γκολ καθώς θα απουσιάσει ο βασικός σέντερ φορ Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, που είναι τιμωρημένος. Να σημειώσουμε επίσης πως η Μπαρτσελόνα αυτή τη σεζόν έχει υποστεί μονάχα ήττες στις έδρες των top ομάδων που αντιμετώπισε (Μπάγερν Μονάχου 2-0, Ίντερ 1-0 και Ρεάλ Μαδρίτης 3-1).

ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΟΥΠΟΝΙ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το κουπόνι του ποδοσφαίρου προσφέρει και άλλες δυνατές αναμετρήσεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Λέουβεν-Κόρτραϊκ για το πρωτάθλημα Βελγίου και το Μποαβίστα-Ζιλ Βισέντε για την Primeira Liga αναμένονται ανοικτά, ενώ στο Έιμπαρ-Ίμπιζα για τη Segunda Division της Ισπανίας, η Έιμπαρ μοιάζει να έχει τον πρώτο λόγο για να πάρει τη νίκη. Συναρπαστικά ματς υπάρχουν και στο πρόγραμμα της Liga MX.

Επιπλέον, το κουπόνι του NBA περιέχει σούπερ αναμετρήσεις με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να βρίσκεται στα… ύψη. Ξεχωρίζουν οι αγώνες Μαϊάμι Χιτ-Μπρούκλιν Νετς, Μέμφις Γκρίζλις-Γιούτα Τζαζ και οι Φοίνιξ Σανς-Κλίβελαντ Καβαλίερς.

22:00   Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα   La Liga

22:00   Λέουβεν-Κόρτραϊκ                             First Division A

22:00   Έιμπαρ-Ίμπιζα                         Segunda Division

22:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Φιλαδέλφια 76ερς           NBA

22:30   Μποαβίστα-Ζιλ Βισέντε                    Primeira Liga

22:30   Τορόντο Ράπτορς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς         NBA

00:00   Ιντιάνα Πέισερς-Σάρλοτ Χόρνετς       NBA

01:00   Μαϊάμι Χιτ-Μπρούκλιν Νετς             NBA

01:00   Μέμφις Γκρίζλις-Γιούτα Τζαζ NBA

02:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Ντάλας Μάβερικς    NBA

02:00   Χιούστον Ρόκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς   NBA

03:00   Σάντος Λαγκούνα-Τίγκρες                 Liga MX

03:00   Φoίνιξ Σανς-Κλίβελαντ Καβαλίερς   NBA

04:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Ατλάντα Χοκς NBA

05:10   Τιχουάνα-Κρουζ Αζούλ                      Liga MX