Prime Time: Μπαρτσελόνα-Αλμερία, πρώτη θέση

Reading time4 λ

La Liga, Ligue 1 και αλλά… καλά προσφέρει το κουπόνι με εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα

Συναρπαστικό είναι το βραδινό κουπόνι του ποδοσφαίρου με εντυπωσιακά ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Η λαλιγκα και η Ligue 1 βρίσκονται στο προσκήνιο και στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για την 13η αγωνιστική της La Liga, Μπαρτσελόνα-Αλμερία στο «Camp Nou». Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο ματς, αφού θα είναι το τελευταίο στην τεράστια καριέρα του κεντρικού αμυντικού των Καταλανών, Τζεράρ Πικέ.

Η Μπαρτσελόνα χρειάζεται ένα βαθμό για ν’ ανακτήσει την πρώτη θέση, αλλά, φυσικά, θα παλέψει για τη νίκη. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες επιτυχίες (τέσσερις στα τελευταία πέντε), ενώ θέλει να πάρει το 4ο συνεχόμενο τρίποντό της στο ισπανικό πρωτάθλημα. Να σημειώσουμε ότι στα τρία προηγούμενα δεν δέχθηκε γκολ.

Η Αλμερία, από τη μεριά της, πάει στο ματς σε καλή κατάσταση μετά τη νίκη της με 3-1 επί της Θέλτα. Επικράτησε σε τρία από τα πέντε τελευταία παιχνίδια της (και τα πέντε goal/goal και Over 2,5). Ωστόσο, εκτός έδρας δεν είναι αποτελεσματική. Σε έξι ματς υπέστη πέντε συνεχόμενες ήττες και στην αρχή τους είχε αποσπάσει μια ισοπαλία.

Η ΛΑΝΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Ligue 1, αναμετριούνται Ανζέ-Λανς. Η Ανζέ είναι μια από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίες (2-2-9, 14-31 γκολ) και προέρχεται από πέντε απανωτές ήττες. Η Λανς, πάλι, εντυπωσιάζει. Νικήτρια στα τρία τελευταία παιχνίδια της (ισάριθμα clean sheets) έχει ρεκόρ 9-3-1 και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι.

Το κουπόνι δεν σταματά σ’ αυτά τα ματς. Στην Primeira Liga, κοντράρονται Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Βιτόρια Γκιμαράες. Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ψάχνει απεγνωσμένα τη νίκη για να ξεπεράσει και την απογοήτευση του αποκλεισμού της από τη συνέχεια του UEFA Champions League. Επιπλέον, δυνατές αναμετρήσεις αναμένονται στο Εξέλσιορ-Χέρενφεν για την Eredivisie και στο Λεγανές-Πονφεραντίνα για τη Segunda Division.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, ξεχωρίζει ο τελικός του MLS, Λος Άντζελες FC-Φιλαντέλφια Γιούνιον. Συνάμα θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζονται στη Serie A και στη Serie B της Βραζιλίας, στην Primera B Nacional της Αργεντινής, στην Primera A της Κολομβίας και στην Liga de Expansion MX.

22:00 Μπαρτσελόνα-Αλμερία                             La Liga

22:00 Ανζέ-Λανς                                                   Ligue 1

22:00 Εξέλσιορ-Χέρενφεν                                    Eredivisie

22:00 Λεγανές-Πονφεραντίνα                              Segunda Division

22:00 Λος Άντζελες FC-Φιλαντέλφια Γιούνιον    MLS

22:30 Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Βιτόρια Γκιμαράες Primeira Liga

23:00 Σαμπάιο Κορέα-Λοντρίνα                         Serie B Βραζιλίας

23:30 Άγιλας Ντοράδας-Αμέρικα δε Κάλι           Primera A Κολομβίας

00:00 Γκοϊάς-Ζουβεντούδε                                  Serie A Βραζιλίας

00:00 Μπραγκαντίνο-Αμέρικα Μινέιρο              Serie A Βραζιλίας

01:00 ΣελάγιαΣιμαρόνες                                    Liga de Expansion MX

01:30 ΚορίνθιανςΣεαρά                                               Serie A Βραζιλίας

02:00 ΙντερνασιονάλΑτλέτικο Παραναένσε       Serie A Βραζιλίας

02:10 Ινστιτούτο ΚόρδοβοΝτεφενσόρες δε Μπελγράνο        Primera B Nacional Αργεντινής

02:30 Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν-Ντεπορτίβο Πάστο Primera A Κολομβίας

03:05 Ατλάντε-Ουνιβερσιδάδ δε Γουαδαλαχάρα Liga de Expansion MX