Prime Time: Μπαρτσελόνα-Χιρόνα, αντίδραση

Reading time3 λ

Μοναδικές στιγμές με 100% δράση υπόσχεται το κουπόνι με συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα

Εντυπωσιάζει και απόψε το πρόγραμμα του ποδοσφαίρου και το κουπόνι υπόσχεται μεγάλες συγκινήσεις με σπουδαίες αναμετρήσεις και καταπληκτικές ευκαιρίες για στοίχημα. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Οι προβολείς είναι στραμμένοι στη Βαρκελώνη και στο «Camp Nou» όπου διεξάγεται το ματς Μπαρτσελόνα-Χιρόνα για την 28η αγωνιστική της λαλιγκα. Η Μπαρτσελόνα, πρωτοπόρος της La Liga ψάχνει νίκη προκειμένου να ξεφύγει στο +15 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Περισσότερο κι από αυτό, όμως, ψάχνει αντίδραση μετά από τη «βαριά» ήττα με 4-0 από τη Ρεάλ Μαδρίτης εντός έδρας στο δεύτερο μεταξύ τους ημιτελικό του Copa del Rey που την άφησε εκτός συνέχειας του θεσμού.

Η Μπαρτσελόνα έχει σημαντικές απουσίες και αρκετά αγωνιστικά προβλήματα, που η Χιρόνα θα επιχειρήσει να εκμεταλλευτεί, ώστε να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Είναι αήττητη εδώ και δύο ματς, ενώ πρέπει να σημειώσουμε πως η επίθεσή της έχει βρει ρυθμό.

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Παραμένουμε στο ισπανικό ποδόσφαιρο, αλλά στη δεύτερη κατηγορία όπου κοντράρονται Αλαβές-Ανδόρα για τη Segunda Division, με την Αλαβές να ψάχνει νίκη για να κάνει βήμα προς την άνοδο. Στην Championship, πάλι, έχει σπουδαίο ματς Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Η Μπέρνλι έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδό της, ενώ η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ παλεύει γι’ αυτή.

Επιπλέον, δυνατό ματς αναμένεται στο Ζιλ Βισέντε-Τσάβες για την Primeira Liga. Αμφότερες βρίσκονται σε θέση ασφαλείας όσον αφορά τον υποβιβασμό και ως εκ τούτου έχουν την ευχέρεια να παίξουν με μεγαλύτερη άνεση και να μη βρίσκονται υπό πίεση για το αποτέλεσμα. Στην Premier Division της Ιρλανδίας, πάλι, διεξάγεται το Σάμροκ Ρόβερς-UCD με τη Σάμροκ Ρόβερς να θεωρείται το φαβορί.

Στη συνέχεια, το ενδιαφέρον για στοίχημα… εκτοξεύεται με τα ματς που γίνονται στη Νότια Αμερική. Πρωταγωνιστεί η Liga 1 Betsson του Περού με τις αναμετρήσεις Σέσαρ Βαγέχο-Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο και Ακαδέμια Καντολάο-Ουνιόν Κομέρσιο, ενώ άκρως ανταγωνιστικά ματς διεξάγονται στην Primera A της Κολομβίας, στην Primera Division της Ουρουγουάης και στην Primera Division της Παραγουάης.

22:00   Μπαρτσελόνα-Χιρόνα          La Liga

22:00   Αλαβές-Ανδόρα         Segunda Division

22:00   Μπέρνλι-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ         Championship

22:00   Σάμροκ Ρόβερς-UCD           Premier Division Ιρλανδίας

22:15   Ζιλ Βισέντε-Τσάβες   Primeira Liga

23:30   Ακαδέμια Καντολάο-Ουνιόν Κομέρσιο      Liga 1 Betsson Περού

02:00   Ατλέτικο Νασιονάλ-Τζούνιορ          Primera A Κολομβίας

02:00   Σέσαρ Βαγέχο-Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο     Liga 1 Betsson Περού

02:15   Λα Λους-Μπόστον Ρίβερ      Primera Division Ουρουγουάης

03:30   Γκουαρανί-Χενεράλ Καμπαγέρο     Primera Division Παραγουάης

04:05   Ντεπόρτες Τολίμα-Ντεπορτίβο Πάστο        Primera A Κολομβίας

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |