Prime Time: Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ, στα σχοινιά

Reading time3 λ

Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλα πρωταθλήματα και κορυφαίες διοργανώσεις

Ακόμη μια βραδιά που το κουπόνι προσφέρει συναρπαστικές αναμετρήσεις από τα καλύτερες διοργανώσεις της Ευρώπης και της Αμερικής. Το στοιχηματικό ενδιαφέρον εκτοξεύεται και στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της λαλιγκα, ολοκληρώνεται απόψε με την αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ στο «Καμπ Νόου». Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα (3-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας), ενώ υπάρχει αναταραχή στο εσωτερικό της αφού εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει και εκτός UEFA Champions League.

Θα επιχειρήσει να σηκώσει κεφάλι, αλλά αντιμετωπίζει μια ομάδα που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση (μια ήττα στα τελευταία επτά επίσημα παιχνίδια της) και έχει αξιόλογη αμυντική λειτουργία.

Σπουδαία ματς, στο μεταξύ, διεξάγονται για τη φάση των ομίλων του UEFA Womens Champions League. Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι και Ρόμα-Σλάβια Πράγας υπόσχονται μοναδικό θέαμα. Στο Coppa Italia, τώρα, Μπολόνια-Κάλιαρι μάχονται για την πρόκριση στους «16».

ΛΕΣΤΕΡ-ΛΙΝΤΣ, ΝΙΚΗ ΑΝΑΤΑΣΗΣ

Το πρωτάθλημα αγγλίασ προσφέρει το Λέστερ-Λιντς για τη 12η αγωνιστική. Οι δύο ομάδες ψάχνουν τη νίκη που θα τις βοηθήσει να πάρουν βαθμολογική ανάσα, αλλά και να δουν το μέλλον διαφορετικά. Η Λέστερ έχει μονάχα μια νίκη σε δέκα ματς στην Premier League (1-2-7) και ο προπονητής της Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται υπό αμφισβήτηση. Η Λιντς, προέρχεται από έξι σερί αγωνιστικές χωρίς επιτυχία και σ’ αυτό το διάστημα έχασε σε τέσσερις περιπτώσεις.

Έπειτα, τα φώτα στρέφονται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σε πρώτο πλάνο τα ματς Φιλαντέλφια Γιούνιον-Σινσινάτι και το ντέρμπι της «Πόλης των Αγγέλων», Λος Άντζελες FC-Λος Άντζελες Γκάλαξι στο πλαίσιο των πλέι οφ του MLS. Συναρπαστικό αναμένεται και το Πατσούκα-Μόντερεϊ για τα πλέι οφ της Liga MX.

Στο μεταξύ μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα παρουσιάζεται στην Liga I Betsson του Περού, στην Ascenso Betsson της Χιλής, στη Serie A και στη Serie B της Βραζιλίας.

22:00 Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ                 La Liga

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Τσέλσι                            UEFA Womens Champions League

22:00 ΡόμαΣλάβια Πράγας                       UEFA Women’s Champions League

22:00 ΜπολόνιαΚάλιαρι                           Coppa Italia

22:15 ΛέστερΛιντς                                    Premier League

23:30 UTC-Τάρμα                                               Liga I Betsson Περού

02:00 Σάο Πάολο-Κοριτίμπα                     Serie A Βραζιλίας

02:00 Αλιάνσα Ατλέτικο-Κάρλος Μανούτσι       Liga I Betsson Περού

02:30 Κοπιαπό-Μαγκαγιάνες                     Ascenso Betsson Χιλής

03:00 Φιλαντέλφια Γιούνιον-Σινσινάτι      MLS

03:30 Πόντε Πρέτα-CSA                                     Serie B Βραζιλίας

04:15 Ντεπορτίβο Μπινασιονάλ-Αλιάνσα Λίμα  Liga I Betsson Περού

05:00 Λος Άντζελες FC-Λος Άντζελες Γκάλαξι    MLS

05:06 Πατσούκα-Μόντερεϊ                        Liga MX