Prime Time: Μπέτις-Σεβίλλη, σούπερ ντέρμπι

Reading time5 λ

Το μεγάλο ματς της La Liga ξεχωρίζει από το πλούσιο κουπόνι που προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για στοίχημα

Μοναδικές στιγμές με 100% δράση χαρίζει απλόχερα το αποψινό κουπόνι με ματς που κόβουν την ανάσα. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε κορυφαίες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Οι προβολείς είναι στραμμένοι στο «Benito Villamarin» όπου για τη 13η αγωνιστική της λαλιγκα διεξάγεται ο αγώνας Μπέτις-Σεβίλλη. Ντέρμπι της πόλης με μεγάλη αντιπαλότητα και οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν της νίκης θεωρείται παταγώδης αποτυχία.

Η Μπέτις πηγαίνει στο ματς σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Από την αρχή της σεζόν είναι υποψήφια για μια θέση στην πρώτη 4άδα που οδηγεί στο επόμενο UEFA Champions League. Προέρχεται από εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλό της στο UEFA Europa League και τρεις σερί νίκες με καλή απόδοση και κανένα γκολ κατά.

Η Σεβίλλη, πάλι, θέλει το τρίποντο για να πάρει βαθμολογική ανάσα αφού το τελευταίο διάστημα «μπαινοβγαίνει» στη ζώνη του υποβιβασμού. Ακόμη ψάχνει την ποδοσφαιρική της ταυτότητα υπό τον προπονητή Χόρχε Σαμπαόλι, ενώ υπέστη δύο ήττες στα ισάριθμα τελευταία παιχνίδια της, με πιο πρόσφατο το μεσοβδόμαδο 3-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι εκτός έδρας για το UEFA Champions League.

Παραμένουμε στην Ισπανία, αλλά στη Segunda Division όπου προσφέρεται το δυνατό Αλμπαθέτε-Λεβάντε. Οι δύο ομάδες κάνουν όνειρα ανόδου και το ματς θα δείξει πολλά για τις δυνατότητές τους.

«ΠΕΤΑΕΙ» Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ

Από το κουπόνι ξεχωρίζει και το Εστορίλ-Μπενφίκα για τη 12η αγωνιστική της Primeira Liga. Πρώτη και… αήττητη ως τώρα η Μπενφίκα στο θεσμό προέρχεται από εντυπωσιακή νίκη με 6-1 επί της Μακάμπι Χάιφα που της χάρισε την πρώτη θέση στον όμιλό της στο UEFA Champions League.

Να σημειώσουμε ότι η Μπενφίκα δεν έχει ηττηθεί ακόμη στην τρέχουσα σεζόν κι έχει ρεκόρ σε όλες τις διοργανώσεις 18-4-0. Όλα ανοιχτά στο Οστάνδη-Κόρτραϊκ για τη First Division Α του Βελγίου.

Κι από εκεί πηγαίνουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Σε πρώτο πλάνο το Μπόκα Τζούνιορς-Ράσινγκ Κλουμπ για το Trofeo de Campeones της Αργεντινής. Συναρπάζει το Σπόρτινγκ Κριστάλ-Μέλγαρ για την Liga I Betsson του Περού. Είναι ο δεύτερος ημιτελικός και η Μέλγαρ έχει προβάδισμα 2-0 από το πρώτο ματς. Έπειτα σπουδαίες ευκαιρίες για στοίχημα προσφέρονται στη Serie A και τη Serie B της Βραζιλίας, στην Primera A της Κολομβίας και στην Primera Division της Χιλής.

22:00 Μπέτις-Σεβίλλη                                         La Liga

22:00 Αλμπαθέτε-Λεβάντε                                  Segunda Division

22:00 Οστάνδη-Κόρτραϊκ                                   First Division A

22:00 Μπόκα Τζούνιορς-Ράσινγκ Κλουμπ          Trofeo de Campeones Αργεντινής

22:00 Σπόρτινγκ Κριστάλ-Μέλγαρ                     Liga I Betsson Περού

22:30 Εστορίλ-Μπενφίκα                                    Primeira Liga

23:00 Μιγιονάριος-Σάντα Φε                              Primera A Κολομβίας

23:30 Κουϊαμπά-Παλμέιρας                                Serie A Βραζιλίας

23:30 CRB-Μπαΐα                                                        Serie B Βραζιλίας

23:30 Κρουζέιρο-CSA                                         Serie B Βραζιλίας

23:30 Ιτουάνο-Βάσκο ντα Γκάμα                         Serie B Βραζιλίας

23:30 Οπεράριο-Νοβοριζοντίνο                           Serie B Βραζιλίας

23:30 Βίλα Νόβα-Σπορτ Ρεσίφε                          Serie B Βραζιλίας

00:00 Ουνιόν Λα Καλέρα-Ουνιόν Εσπανιόλα      Primera Division Χιλής

02:00 Περέιρα-Τζούνιορ                                               Primera A Κολομβίας