Prime Time: Μπέτις-Βαλένθια, ώρα κούπας

Reading time2 λ

Επιλογές για στοίχημα που συναρπάζουν στον τελικό του Copa del Rey και όχι μόνο…

Ο τελικός του Copa del Rey βρίσκεται σε πρώτο πλάνο στο αποψινό κουπόνι το οποίο υπόσχεται μοναδικές συγκινήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Μπέτις-Βαλένθια, λοιπόν, διεκδικούν το τρόπαιο. Η Μπέτις παίζει στον τελικό του θεσμού ξανά έπειτα από 17 χρόνια. Μάλιστα, τη σεζόν 2004-05 ήταν που το κατέκτησε για τελευταία φορά. Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι ζει και αναπνέει γι’ αυτή την αναμέτρηση εδώ και πολύ καιρό. Μάλιστα, είναι πιθανό να της κοστίσει και τη συμμετοχή στο επόμενο UEFA Champions League. Με αρκετές αλλαγές στο σχήμα της ηττήθηκε με 1-0 από την Έλτσε την περασμένη Τρίτη για την λαλιγκα. Η Βαλένθια, επίσης, είναι συγκεντρωμένη στο συγκεκριμένο παιχνίδι εδώ και καιρό. Η κατάκτηση του τροπαίου θα τη στείλει και στην Ευρώπη. Η Βαλένθια μετράει οκτώ Κύπελλα, με τελευταίο αυτό του 2019.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Στοιχηματικές ευκαιρίες, όμως, παρουσιάζονται σε όλο το κουπόνι. Στην Ligue 1 και στο Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς, η ομάδα του Μαουρίσιο Ποτσετίνο θα επιδιώξει να «σφραγίσει» την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θεαματικά αναμένονται τα Καμπούρ-Αϊντχόφεν και Ζιλ Βισέντε-Πάσος Φερέιρα για την Eredivisie και την Primeira Liga, αντίστοιχα.

Συναρπαστικά ματς έχει στο AFC Champions League, στο CAF Champions League και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού αρχίζοντας με το Ντάλας-Χιούστον Ντάιναμο του MLS και συνεχίζοντας με το Σεντράλ Κόρδοβα-Μπόκα Τζούνιορς για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, το ντέρμπι Παλμέιρας-Κορίνθιανς για τη Serie A της Βραζιλίας και το Πατσούκα-Μόντερεϊ για την Liga MX. Δυνατά παιχνίδια θα βρείτε και σε Χιλή, Κολομβία.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τέλος, τα πλέι οφ του NBA συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και αναμετρήσεις υψηλού επιπέδου με τη «μάχη» Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς να προσελκύει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Λανς Ligue 1

22:00 Καμπούρ-Αϊντχόφεν Eredivisie

22:00 Ντάλας-Χιούστον Ντάιναμο MLS

22:30 Ζιλ Βισέντε-Πάσος Φερέιρα Primeira Liga

22:30 Ατλέτικο Παραναένσε-Φλαμένγκο Serie A Brasil

23:00 Μπέτις-Βαλένθια Copa del Rey

23:15 Σάρτζα-Αλ Χιλάλ AFC Champions League

23:15 Αλ Φαϊσαλί-Αλ Βεχντάτ AFC Champions League

23:30 Γιούτα Τζαζ-Ντάλας Μάβερικς NBA

00:30 Αουντάξ Ιταλιάνο-Ουνιβερσιδάδ δε Τσίλε Primera Division Chile

01:00 Γουϊντάντ Καζαμπλάνκα-Μπελουϊζντάντ CAF Champions League

01:00 Σεντράλ Κόρδοβα-Μπόκα Τζούνιορς Liga Profesional Argentina

01:00 Παλμέιρας-Κορίνθιανς Serie A Brasil

01:00 Πατσούκα-Μόντερεϊ Liga MX

01:00 Μοντεβιδέο Σίτι Τόρκε-Πενιαρόλ Primera Division Uruguay

02:05 Ατλέτικο Νασιονάλ-Όνσε Κάλδας Primera A Colombia

02:30 Μπρούκλιν Νετς-Μπόστον Σέλτικς NBA

03:00 Τίγκρες-Κλαμπ Αμέρικα Liga ΜΧ

05:00 Γουαδαλαχάρα-Πούμας Liga MX

05:00 Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μέμφις Γκρίζλις NBA