Prime Time: Τζιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο, ανεβασμένες

Reading time4 λ

Εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε κορυφαίες διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ

Πλούσιο είναι το αποψινό κουπόνι και προσφέρει μοναδικές στιγμές με 100% δράση σε αναμετρήσεις από τη λαλιγκα και το γαλλικό πρωτάθλημα, μεταξύ άλλων, στο ποδόσφαιρο, αλλά και συναρπαστικά ματς στο μπάσκετ με τη Euroleague και το NBA στο προσκήνιο. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

H αυλαία της 13ης αγωνιστικής της La Liga ανοίγει με το Τζιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο στο «Montilivi». Οι δύο ομάδες πηγαίνουν στην αναμέτρηση με ανεβασμένο ηθικό. Η Τζιρόνα προέρχεται από ισοπαλία 1-1 με τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας όπου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση. Χωρίς νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές (0-3-4, όλα goal/goal) θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες για να πάρει βαθμολογική ανάσα. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο νίκησε με 1-0 τη Βιγιαρεάλ (πρώτη επιτυχία σε πέντε ματς) και στοχεύει να συνεχίσει στο ίδιο μονοπάτι.

Στην Ισπανία, δυνατό παιχνίδι είναι και το Αλαβές-Σαραγόσα για τη Segunda Division όπου η Αλαβές μπαίνει στο ματς ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη.

ΤΡΟΥΑ ΚΑΙ ΟΣΕΡ, ΙΔΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ

Η 14η αγωνιστική της Ligue 1 αρχίζει με το Τρουά-Οσέρ στο «Stade de l’Aube». Η Τρουά μπορεί να παίζει καλό και θεαματικό ποδόσφαιρο, αλλά τα αμυντικά προβλήματά της δεν της επιτρέπουν να κάνει νίκες. Εδώ και πέντε αγωνιστικές δεν έχει πανηγυρίσει (0-3-2, όλα goal/goal, τα τέσσερα Over 2,5). H Οσέρ προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Αζαξιό (η πρώτη σε εννιά ματς). Αμφότερες παλεύουν να μείνουν στην κατηγορία και βρίσκονται υπό πίεση για να πάρουν το τρίποντο.

Έπειτα, στο κουπόνι θα βρείτε συναρπαστικά ματς όπως το Ρέντινγκ-Πρέστον για την Championship, το Ζιλ Βισέντε-Πορτιμονένσε για την Primeira Liga, καθώς και το Νάουτικο-Πόντε Πρέτα για τη Serie B της Βραζιλίας.

Στο μεταξύ, πλούσια είναι η δράση και στο μπάσκετ. Η 6η αγωνιστική της Euroleague προσφέρει εντυπωσιακές επιλογές για στοίχημα στους αγώνες Μονακό-Ερυθρός Αστέρας και Βίρτους Μπολόνια-Βιλερμπάν, ενώ εξαιρετικό είναι το πρόγραμμα στο NBA με την αναμέτρηση Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μιλγουόκι Μπακς να ξεχωρίζει.

22:00 Τρουά-Οσέρ                                               Ligue 1

22:00 Τζιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο                      La Liga

22:00 Ρέντινγκ-Πρέστον                                               Championship

22:00 Αλαβές-Σαραγόσα                                               Segunda Division

22:00 Μονακό-Ερυθρός Αστέρας                        Euroleague

22:00 Βίρτους Μπολόνια-Βιλερμπάν                   Euroleague

22:15 Ζιλ Βισέντε-Πορτιμονένσε                         Primeira Liga

01:00 Ντιτρόιτ Πίστονς-Κλίβελαντ Καβαλίερς   NBA

01:00 Φιλαδέλφεια 76ερς-Νιού Γιόρκ Νικς                  NBA

01:30 Μπόστον Σέλτικς-Σικάγο Μπουλς             NBA

02:00 Μέμφις Γκρίζλις-Σάρλοτ Χόρνετς             NBA

02:30 Νάουτικο-Πόντε Πρέτα                             Serie B Βραζιλίας

02:30 Ντάλας Μάβερικς-Τορόντο Ράπτορς                   NBA

04:00 Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μιλγουόκι Μπακς       NBA

04:00 Φοίνιξ Σανς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς   NBA