Prime Time: Τζιρόνα-Μάλαγα, με φόρα

Reading time2 λ

Πλούσιο το αποψινό κουπόνι με αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα και προσφέρουν ευκαιρίες για ποντάρισμα.

Το «μενού» για απόψε έχει συναρπαστικές αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Από τις 22:00 μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες διεξάγονται ματς που υπόσχονται κορυφαίο θέαμα και δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μια μεγάλη γκάμα απλών, ειδικών και combo στοιχημάτων σε ασυναγώνιστες αποδόσεις.

Στη Segunda Division, ξεχωρίζει το Τζιρόνα-Μάλαγα. Η Τζιρόνα μπαίνει στο ματς με… φόρα από τη νίκη της περασμένης Δευτέρας με 1-0 επί της Αλμερία εκτός έδρας. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε έκανε ακόμη ένα βήμα προς τη διεκδίκηση της ανόδου στη λαλιγκα. Μετράει τέσσερις συνεχόμενες επιτυχίες και σκοπός της είναι να εκμεταλλευτεί την έδρα της και την ποιότητά της ώστε να επεκτείνει το νικηφόρο σερί της. Η Μάλαγα, από τη μεριά της, βρίσκεται σε κακή αγωνιστική κατάσταση, αλλά κάθε ματς για εκείνη είναι, πλέον, «τελικός» μιας και παλεύει για να μείνει στην κατηγορία.

ΦΟΡΤΣΑΡΕΙ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ

«Δυνατό» ματς και στην Primeira Liga της Πορτογαλίας, Μπράγκα-Μπενφίκα. Η Μπράγκα που είναι 4η στην κατάταξη 12 βαθμούς μακριά από την 3η Μπενφίκα, θέλει το τρίποντο για να εδραιωθεί στη θέση της και να πλησιάσει στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Η Μπενφίκα, που το τελευταίο διάστημα, έχει πάρει τα πάνω της, δίνει τον δικό της αγώνα για να τερματίσει στην 2η θέση που οδηγεί απευθείας στο UEFA Champions League.

Έπειτα, το ενδιαφέρον στρέφεται στην Λατινική Αμερική όπου το πρόγραμμα έχει επιλογές από πολλά διαφορετικά πρωταθλήματα. Στην Αργεντινή, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Μπάνφιλντ-Αρχεντίνος Τζούνιορς, ενώ θα βρείτε σούπερ επιλογές και από την Primera Division της Χιλής και της Ουρουγουάης, την Primera A της Κολομβίας και την Liga MX.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, τώρα, το NBA συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ματς όπου κρίνονται πολλά. Μεγάλη σημασία έχει το Μιλγουόκι Μπακς-Λος Άντζελες Κλίπερς καθώς οι πρωταθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο προσπαθούν να τερματίσουν στην πρώτη θέση της ανατολικής περιφέρειας.

22:00 Τζιρόνα-Μάλαγα Segunda Division

22:15 Μπράγκα-Μπενφίκα Primeira Liga

22:30 Χιμνάσια Λα Πλάτα-Ταγέρες Liga Profesional Argentina

23:30 Λα Σερένα-Έβερτον δε Βίνια Primera Division Chile

01:00 Σεντράλ Κόρδοβα-Ουρακάν Liga Profesional Argentina

01:00 Πατρονάτο-Ουνιόν Σάντα Φε Liga Profesional Argentina

02:00 Ρεντίστας-Πενιαρόλ Primera Division Uruguay

02:00 Ορλάντο Μάτζικ-Τορόντο Ράπτορς NBA

02:00 Ουάσινγκτον Γουίζαρντς-Ντάλας Μάβερικς NBA

02:30 Ο’ Χίγκινς-Κοκίμπο Ουνίδο Primera Division Chile

02:30 Μπόστον Σέλτικς-Ιντιάνα Πέισερς NBA

03:00 Μέμφις Γκρίζλις-Φοίνιξ Σανς NBA

03:00 Μιλγουόκι Μπακς-Λος Άντζελες Κλίπερς NBA

03:30 Μπάνφιλντ-Αρχεντίνος Τζούνιορς Liga Profesional Argentina

03:30 Μπαράκας Σεντράλ-Ιντεπεντιέντε Liga Profesional Argentina

03:30 Σαν Αντόνιο Σπερς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς NBA

03:40 Λα Εκιδάδ-Ντεπορτίβο Κάλι Primera A Colombia

04:00 Ντένβερ Νάγκετς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA

05:00 Ατλέτικο Σαν Λουίς-Μασατλάν Liga MX

05:30 Λος Άντζελες Λέικερς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς NBA