Prime Time: Τζιρόνα-Τενερίφη, κρίσιμο ματς

Reading time2 λ

Πλούσιο το βραδινό κουπόνι με σπουδαία παιχνίδια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Το αποψινό κουπόνι του ποδοσφαίρου παρουσιάζει πολλές στοιχηματικές ευκαιρίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Αρχίζουμε το ταξίδι μας από την Ισπανία και τη Segunda Division. Τζιρονα-Τενερίφη «μάχονται» με φόντο την άνοδο στην λαλιγκα. Τόσο η μια όσο και η άλλη παίζουν τα τελευταία τους χαρτιά σ’ αυτές τις αγωνιστικές προκειμένου να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για να πάρουν άμεσα το… ασανσέρ για τα σαλόνια του ισπανικού ποδοσφαίρου. Βέβαια, αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση μιας και δεν εξαρτάται μονάχα από τις ίδιες. Οπότε σε δεύτερο επίπεδο, το ματς είναι κρίσιμο γιατί μπορεί να καθορίσει τα ματσαρίσματα στα πλέι οφ και να τις βοηθήσει να έχουν πιο… βατό μονοπάτι.

Αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν και στο Μπελενένσες-Φαμαλικάο για την Primeira Liga, με το ματς να αναμένεται ανοιχτό σε όλα τα ενδεχόμενα.

«ΔΥΝΑΤΑ» ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΝΟΤΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Έπειτα, η μπάλα κυλάει στη Νότια Αμερική και το κουπόνι προσφέρει δυνατές συγκινήσεις και σπουδαίες αναμετρήσεις. Για το πρωτάθλημα της Αργεντινής, ξεχωρίζει το ματς Κολόν Σάντα Φε-Βέλεζ Σάρσφιλντ. Αμφότερες αναζητούν τον καλό εαυτό τους και να ξεπεράσουν τα προβλήματα που τις ταλαιπωρούν. Στο πρωτάθλημα της Χιλής, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Κουρικό Ουνίδο-Κόλο Κόλο. Είναι μια δύσκολη αποστολή εκτός έδρας για την Κόλο Κόλο. Στη Βραζιλία, πάλι, το Αβαΐ-Κοριτίμπα προβλέπεται αμφίρροπο με τους γηπεδούχους να ψάχνουν αντίδραση. Στην Ουρουγουάη, τέλος, στο Νασιονάλ-Φένιξ, η Νασιονάλ είναι το ξεκάθαρο φαβορί.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, το NBA μονοπωλεί το ενδιαφέρον μετά τα μεσάνυχτα με το Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς να κλέβει την παράσταση καθώς η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αναζητά να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να φτάσει στη νίκη.

22:00 Τζιρόνα-Τενερίφη Segunda Division

22:00 Κομπρεσάλ-Έβερτον δε Βίνια Primera Division Chile

22:15 Μπελενένσες-Φαμαλικάο Primeira Liga

01:00 Σεντράλ Κόρδοβα-Λανούς Liga Profesional Argentina

01:00 Κολόν Σάντα Φε-Βέλεζ Σάρσφιλντ Liga Profesional Argentina

01:00 Κουρικό Ουνίδο-Κόλο Κόλο Primera Division Chile

01:30 Νασιονάλ-Φένιξ Primera Division Uruguay

02:00 Αβαΐ-Κοριτίμπα Serie A Brasil

02:30 Μιλγουόκι Μπακς-Μπόστον Σέλτικς NBA

03:30 Μπάνφιλντ-Ατλέτικο Τουκουμάν Liga Profesional Argentina

03:30 Ουνιόν Λα Καλέρα-Αουντάξ Ιταλιάνο Primera Division Chile

05:00 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Μέμφις Γκρίζλις NBA