Prime Time: Οβιέδο-Φουενλαμπράδα, μόνο νίκη

Reading time2 λ

Κουπόνι που συναρπάζει το αποψινό με σπουδαίες ευκαιρίες για ποντάρισμα σε πληθώρα αγώνων

Η Segunda Division της Ισπανίας έχει μπει στην τελική της ευθεία και κάθε παιχνίδι έχει διαφορετική βαρύτητα καθώς γίνονται… μάχες σε τρία ταμπλό: της άμεσης ανόδου στην La Liga, της εισόδου στα πλέι οφ και της παραμονής. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Υπό αυτό το πρίσμα, λοιπόν, το ματς Οβιέδο-Φουενλαμπράδα είναι πολύ σημαντικό. Η Οβιέδο παλεύει για να μπει στα πλέι οφ, αλλά για να τα καταφέρει θα πρέπει να ανεβάσει το επίπεδο απόδοσής της. Το τελευταίο διάστημα έχει δείξει κάποια καλά στοιχεία, αλλά επίσης εμφάνισε και ορισμένα κενά στην άμυνά της. Η ελπίδα στο εσωτερικό της είναι πως η έδρα θα παίξει ρόλο και θα της δώσει την απαραίτητη ώθηση. Από τη μεριά της, η Φουενλαμπράδα δίνει τον δικό της αγώνα για να κρατηθεί στην κατηγορία. Θέλει μόνο νίκη για να βελτιώσει τις πιθανότητές της.

Κι από την Ευρώπη πηγαίνουμε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Το MLS συνεχίζεται με σπουδαία ματς. Τόσο το Σάρλοτ-Σινσινάτι όσο και το Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι-Ρεάλ Σολτ Λέικ αναμένονται ανταγωνιστικά, με τις ομάδες να υπόσχονται θέαμα. Εξίσου ενδιαφέρουσα είναι και η αναμέτρηση Πούμας-Μασατλάν για την Liga MX, ενώ πλούσια δράση υπάρχει και στην Primera A της Κολομβίας, όπου ξεχωρίζει το Περέιρα-Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν.

Στο μπάσκετ, ακόμη «γεμάτη» βραδιά με αγώνες από το NBA μας προσφέρει το κουπόνι. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια θα βρείτε σούπερ επιλογές για ποντάρισμα. Στο προσκήνιο το Μέμφις Γκρίζλις-Μιλγουόκι Μπακς, με τους πρωταθλητές του Γιάννη Αντετοκούνμπο να συνεχίζουν την προσπάθειά τους για την κατάκτηση της κορυφής της ανατολικής περιφέρειας.

22:30 Οβιέδο-Φουενλαμπράδα Segunda Division

23:00 Σάρλοτ-Σινσινάτι MLS

23:00 Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Σαν Αντόνιο Σπερς NBA

23:05 Ενβιγάδο-Όνσε Κάλδας Primera A Colombia

01:00 Πούμας-Μασατλάν Liga MX

01:00 Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι-Ρεάλ Σολτ Λέικ MLS

01:00 Ορλάντο Μάτζικ-Σακραμέντο Κινγκς NBA

01:10 Ουνιόν Μαγδαλένα-Ρίονεγρο Primera A Colombia

01:30 Τορόντο Ράπτορς-Ιντιάνα Πέισερς NBA

02:00 Κλίβελαντ Καβαλίερς-Σικάγο Μπούλς NBA

02:00 Μαϊάμι Χιτ-Μπρούκλιν Νετς NBA

02:00 Μέμφις Γκρίζλις-Μιλγουόκι Μπάκς NBA

04:00 Ντένβερ Νάγκετς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ NBA

04:15 Περέιρα-Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν Primera A Colombia

05:00 Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Χιούστον Ρόκετς NBA