Prime Time: Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης, κρύβει «παγίδες»

Reading time3 λ

Με σπουδαίο ματς κλείνει η 13η αγωνιστική της La Liga, ενώ ευκαιρίες για στοίχημα προσφέρει και το NBA

Με ντέρμπι της Μαδρίτης για τη La Liga μας υποδέχεται το βραδινό κουπόνι της Δευτέρας (7/11) καθώς και άλλα συναρπαστικά ματς σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε μεγάλη γκάμα επιλογών για ποντάρισμα σε κορυφαίες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης κλείνει το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής της λαλιγκα και αναμένεται… χορταστικό σε θέαμα, ενώ παρουσιάζει έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον.

Η Ράγιο Βαγεκάνο (5-3-4, 17-14 γκολ) εδώ και τέσσερις αγωνιστικές είναι αήττητη. Προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες (5-1 την Κάντιθ εντός έδρας, 1-0 τη Σεβίλλη εκτός έδρας). Παίζει χωρίς φόβο και με πολύ πάθος, ιδίως στο γήπεδό της όπου έχει ρεκόρ 3-1-1 με 9-5 γκολ. Εντός έδρας έχει να χάσει από το τέλος του Αυγούστου (2-0 από τη Μαγιόρκα) και έκτοτε έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία (τρία goal/goal και Over 2,5).

Η Ρεάλ Μαδρίτης, τώρα, θέλει τη νίκη που θα την εδραιώσει στην κορυφή και θα τη φέρει ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Προέρχεται από εντυπωσιακή εμφάνιση και εντός έδρας νίκη με 5-1 απέναντι στη Σέλτικ για το UEFA Champions League. Ωστόσο, αξίζει να σημειώσουμε πως στο τελευταίο παιχνίδι της για το ισπανικό πρωτάθλημα έμεινε στο 1-1 με την Τζιρόνα.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Συνεχίζουμε… ισπανικά με το Λούγο-Καρταχένα για τη Segunda Division να παρουσιάζει ευκαιρίες για ποντάρισμα. Το ίδιο ισχύει και στο Τσάβες-Σαντα Κλάρα για την Primeira Liga καθώς επίσης στα Ατλέτικο Μινέιρο-Μποταφόγκο για τη Serie A της Βραζιλίας και Ουνιβερσιδάδ δε Κονσεψιόν-Κοπιαπό για την Ascenso Betsson της Χιλής.

Έπειτα, το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μεταφέρεται στο μπάσκετ και πιο συγκεκριμένα στο NBA, όπου υπάρχει καταιγιστική δράση με συγκλονιστικές αναμετρήσεις για τη regular season του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου.

Ξεχωρίζει η προσπάθεια του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Ατλάντα Χοκς-Μιλγουόκι Μπακς αλλά και τα: Φιλαδέλφεια 76ερς-Φοίνιξ Σανς, Μαϊάμι Χιτ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, Σικάγο Μπουλς-Τορόντο Ράπτορς και Μέμφις Γκρίζλις-Μπόστον Σέλτικς.

22:00 Ράγιο Βαγεκάνο-Ρεάλ Μαδρίτης               La Liga

22:00 Λούγο-Καρταχένα                                               Segunda Division

22:15 Τσάβες-Σάντα Κλάρα                                Primeira Liga

01:00 Ατλέτικο Μινέιρο-Μποταφόγκο                Serie A Βραζιλίας

01:00 Ουνιβερσιδάδ δε Κονσεψιόν-Κοπιαπό       Ascenso Betsson Χιλής

02:00 Σάρλοτ Χόρνετς-Ουάσινγκτον Γουίζαρντς NBA

02:15 Ορλάντο Μάτζικ-Χιούστον Ρόκετς           NBA

02:30 Ντιτρόιτ Πίστονς-Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ NBA

02:45 Ιντιάνα Πέισερς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς  NBA

03:00 Φιλαδέλφεια 76ερς-Φοίνιξ Σανς                NBA

03:15 Ατλάντα Χοκς-Μιλγουόκι Μπακς             NBA

03:30 Μαϊάμι Χιτ-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς    NBA

03:45 Σικάγο Μπουλς-Τορόντο Ράπτορς             NBA

04:00 Μέμφις Γκρίζλις-Μπόστον Σέλτικς           NBA

04:15 Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Νιού Γιόρκ Νικς NBA

04:30 Σαν Αντόνιο Σπερς-Ντένβερ Νάγκετς                  NBA

04:45 Ντάλας Μάβερικς-Μπρούκλιν Νετς          NBA

05:00 Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Σακραμέντο Κινγκς  NBA

05:30 Λος Άντζελες Κλίπερς-Κλίβελαντ Καβαλίερς      NBA