Prime Time: Σεβίλλη-Τζιρόνα, έχει… ρέντα

Reading time2 λ

La Liga, Premier League και NBA πρωταγωνιστούν στο κουπόνι και υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για στοίχημα

Μια… γεμάτη Πρωτομαγιά προσφέρει το κουπόνι σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ με κορυφαίες διοργανώσεις να προσφέρουν συναρπαστικές αναμετρήσεις και το… στοιχηματικό θερμόμετρο να «χτυπάει» κόκκινο. Στην πλατφόρμα της Betsson, όπως πάντα, υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και τεράστια ποικιλία από ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, δίνεται η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η 32η αγωνιστική της λαλιγκα ολοκληρώνεται με το ματς Σεβίλλη-Τζιρόνα. Η Σεβίλλη έχει κάνει σημαντικά βήματα προς την εξασφάλιση της παραμονής της στην La Liga και πλέον… κρυφοκοιτάζει την Ευρώπη. Προέρχεται από τέσσερις σερί νίκες (τρία clean sheets) και εδώ κι οκτώ επίσημα παιχνίδια είναι αήττητη (6-2-0). Η Τζιρόνα, από τη μεριά της, βρίσκεται κι εκείνη σε καλή αγωνιστική κατάσταση όπως επιβεβαιώθηκε και στη νίκη της με 4-2 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Έχει τρεις νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της και μονάχα μια ήττα σε αυτό το διάστημα.

Παραμένουμε στην Ισπανία, καθώς για τη Segunda Division διεξάγεται το Μπούργος-Βιγιαρεάλ Β και υπάρχουν εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα.

ΔΥΝΑΤΑ ΜΑΤΣ ΣΕ ΑΓΓΛΙΑ, ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΚΑΙ NBA

Έπειτα, πηγαίνουμε στο πρωτάθλημα αγγλίασ και στο ματς Λέστερ-Έβερτον που αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στη «μάχη» για την παραμονή στην κατηγορία. Η Λέστερ το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει την απόδοσή της, την στιγμή που η Έβερτον αντιμετωπίζει προβλήματα. Ωστόσο, είναι ένας «τελικός» και αμφότερες καλούνται να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους.

Στη συνέχεια το ενδιαφέρον για στοίχημα στο ποδόσφαιρο μεταφέρεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Ξεχωρίζει το Βάσκο ντα Γκάμα-Μπαΐα για τη Serie A της Βραζιλίας. Η Βάσκο ντα Γκάμα είναι ομάδα με φιλοδοξίες αυτή τη σεζόν, την στιγμή που η Μπαΐα προσπαθεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας. Συναρπαστικά ματς γίνονται και στη Serie Β της Βραζιλίας καθώς επίσης και στην Primera A της Κολομβίας.

Στο μπάσκετ, πάλι, τα play-offs του NBA… γεμίζουν με ευκαιρίες για ποντάρισμα το κουπόνι. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στις «μάχες» Μπόστον Σέλτικς-Φιλαντέλφια 76ερς και Ντένβερ Νάγκετς-Φοίνιξ Σανς. Οι Σέλτικς θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και τα προβλήματα των 76ερς, την στιγμή που οι Νάγκετς ψάχνουν να κάνουν το 2-0 στη σειρά με τους Σανς και να πάρουν ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης.

22:00   Σεβίλλη-Τζιρόνα       La Liga

22:00   Λέστερ-Έβερτον        Premier League

22:00   Μπούργος-Βιγιαρεάλ Β        Segunda Division

22:00   Λοντρίνα-Κρισιούμα Serie B Βραζιλίας

23:00   Ενβιγάδο-Ουίλα         Primera A Κολομβίας

01:15   Τζαγκουάρες-Όνσε Κάλδας  Primera A Κολομβίας

02:00   Βάσκο ντα Γκάμα-Μπαΐα     Serie A Βραζιλίας

02:30   Μπόστον Σέλτικς-Φιλαντέλφια 76ερς        NBA

05:00   Ντένβερ Νάγκετς-Φοίνιξ Σανς         NBA

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |