Prime Time: Σοσιεδάδ-Μπάρτσα, κρίσιμο ματς

Reading time2 λ

Συναρπάζει το αποψινό κουπόνι με τις επιλογές για ποντάρισμα που προσφέρει σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Μια ακόμη συναρπαστική βραδιά μας προσφέρουν τα κουπόνια του ποδοσφαίρου του και του μπάσκετ. Η λαλιγκα και το NBA είναι σε πρώτο πλάνο, ενώ υπάρχουν κι άλλα «κοσμήματα» από άλλες κορυφαίες διοργανώσεις. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για την 33η αγωνιστική της λαλιγκα Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα. Πρόκειται για κρίσιμο ματς. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ παλεύει για να μπει στην πρώτη 4άδα της κατάταξης, ενώ η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να κρατηθεί εντός αυτής. Το έπαθλο; Πέραν του μεγαλύτερου χρηματικού μπόνους λόγω της θέσης είναι φυσικά η συμμετοχή στους «χρυσοφόρους» ομίλους του επόμενου UEFA Champions League. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ αυτή την εποχή «τρέχει» σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα (3-2-0) ενώ έχει δεν έχει δεχθεί γκολ σε τέσσερα από αυτά τα ματς. Η Μπαρτσελόνα υπέστη δύο ήττες (3-2 από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και 1-0 από την Κάντιθ, αμφότερες εντός έδρας) που την επηρέασαν. Αναζητά αντίδραση.

ΠΟΡΤΟ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ

Το άλλο πολύ δυνατό ματς του προγράμματος είναι το Πόρτο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Δεύτερος μεταξύ τους ημιτελικός για το Κύπελλο Πορτογαλίας. Η Πόρτο επικράτησε με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι. Τόσο η μια όσο και η άλλη θα παίξουν τα ρέστα τους για να πάρουν την πρόκριση στον τελικό και όλα είναι ανοικτά.

Επιπλέον, αξιόλογες επιλογές για ποντάρισμα θα βρείτε στους αγώνες της Liga Profesional Argentina, του Copa do Brasil και της Liga MX.

Στο NBA, τώρα, στο Ντένβερ Νάγκετς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, η ομάδα του Στεφ Κάρι θα επιδιώξει να κάνει το 3-0. Στο 1-1 βρίσκονται οι σειρές Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μέμφις Γκρίζλις και Γιούτα Τζαζ-Ντάλας Μάβερικς που παραμένουν αμφίρροπες.

22:00 Σαρμιέντο-Ντεφένσα ι Χουστίσια Liga Profesional Argentina

22:15 Πόρτο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας Taca de Portugal

22:30 Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα La Liga

00:30 Ατλέτικο Τουκουμάν-Αρχεντίνος Τζούνιορς Liga Profesional Argentina

02:30 Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Μέμφις Γκρίζλις NBA

03:30 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε-Κουϊαμπά Copa do Brasil

04:00 Γιούτα Τζαζ-Ντάλας Μάβερικς NBA

05:00 Κερέταρο-Κρουζ Αζούλ Liga MX

05:00 Ντένβερ Νάγκετς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς NBA