Prime Time: Σοσιεδάδ-Μπέτις, για «σεντόνι»

Reading time2 λ

Σπουδαία ματς και στοιχηματικές ευκαιρίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ περιέχει το πλούσιο βραδινό κουπόνι

«Φορτωμένο» με αναμετρήσεις που κόβουν την ανάσα είναι το αποψινό κουπόνι. Αγώνες από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, συναρπαστική δράση στην Λατινική Αμερική και φυσικά NBA. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα απλών, ειδικών και combo στοιχημάτων, ενώ υπάρχει η δυνατότητα και για παιχνίδι στο live.

Στη λαλιγκα, ξεχωρίζει το Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπέτις. «Κυνηγούν» ένα εισιτήριο για το επόμενο UEFA Champions League. Η μια έχει 54 βαθμούς (6η), η άλλη 56 (5η) και βρίσκονται στο… κατόπι της Ατλέτικο Μαδρίτης που έχει 57 (4η). Πατούν καλά στον αγωνιστικό χώρο τον τελευταίο καιρό με τρεις νίκες και μια ισοπαλία η κάθε μια. Προβλέπεται μεγάλη «μάχη» στο «Ανοέτα» μεταξύ δύο ομάδων που έχουν διαφορετικές προσεγγίσεις μιας και η Ρεάλ Σοσιεδάδ δίνει μεγαλύτερη βάση στην άμυνά της, ενώ η Μπέτις στην επίθεση.

Στη Serie A διεξάγεται το κρίσιμο Μίλαν-Τζένοα. Η Μίλαν ψάχνει την επιστροφή στις επιτυχίες μετά από δύο απανωτά 0-0 με την Μπολόνια και την Τορίνο. Οι τρεις βαθμοί θα τη φέρουν πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου. Την ίδια στιγμή η Τζένοα παλεύει για την παραμονή της. Έντονο στοιχηματικό ενδιαφέρον έχει και το Ρεν-Μονακό για την Ligue 1, με τη Ρεν να διεκδικεί μια θέση στο επόμενο UEFA Champions League και τη Μονακό να θέλει να παίξει στην Ευρώπη.

ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Έπειτα, υπάρχει δράση και στις δεύτερες κατηγορίες της Αγγλίας και της Ισπανίας και στην Primeira Liga της Πορτογαλίας, προτού το ενδιαφέρον στραφεί στο AFC Champions League και στο CAF Champions League.

Από το… πάρτι δεν θα μπορούσε να λείπει η Λατινική Αμερική. Σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το Αλδοσίβι-Ροσάριο Σεντράλ της Liga Profesional Argentina, αλλά και το Χουάρες-Πατσούκα για την Liga MX. Παράλληλα, γίνονται ματς για τα πρωταθλήματα της Χιλής, της Ουρουγουάης και της Κολομβίας.

Όσο για το μπάσκετ, τα πλέι-ιν του NBA προσφέρουν συναρπαστικές επιλογές για στοίχημα στο Κλίβελαντ-Καβαλίερς Ατλάντα Χοκς και στο Λος Άντζελες Κλίπερς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς.

22:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ-Μπέτις La Liga

22:00 Μίλαν-Τζένοα Serie A

22:00 Ρεν-Μονακό Ligue 1

22:00 Ντέρμπι-Φούλαμ Championship

22:00 Αμορεμπιέτα-Μιραντές Segunda Division

22:30 Βιτόρια Γκιμαράες-Πάσος Φερέιρα Primeira Liga

22:30 Τίγκρε-Ουρακάν Liga Profesional Argentina

23:15 Αλ Χιλάλ-Ιστικλόλ AFC Champions League

23:15 Νασάφ Κάρσι-Αλ Φαϊσάλι AFC Champions League

23:30 Λα Σερένα-Ουνιόν Εσπανιόλα Primera Division Chile

00:00 Σετίφ-Εσπεράνς CAF Champions League

01:00 Αλδοσίβι-Ροσάριο Σεντράλ Liga Profesional Argentina

01:00 Σεντράλ Κόρδοβα-Αρσενάλ Σαραντί Liga Profesional Argentina

02:15 Ντεφενσόρ Σπόρτινγκ-Φένιξ Primera Division Uruguay

02:30 Κλίβελαντ Καβαλίερς-Ατλάντα Χοκς NBA

03:30 Νιούελς Ολντ Μπόις-Πατρονάτο Liga Profesional Argentina

03:30 Σάντα Φε-Αλιάνσα Πετρολέρα Primera A Colombia

05:00 Χουάρες-Πατσούκα Liga MX

05:00 Λος Άντζελες Κλίπερς-Νιού Όρλεανς Πέλικανς NBA

05:06 Τιχουάνα-Κλαμπ Αμέρικα Liga MX