Prime Time: Βιγιαρεάλ-Ράγιο, κρίσιμο ματς

Reading time3 λ

Συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα σε κορυφαίες διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ

Μοναδικές στιγμές με 100% δράση προσφέρει το αποψινό κουπόνι με σπουδαίες αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε τεράστια γκάμα επιλογών και ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Στο «Estadio de la Ceramica» ολοκληρώνεται η 19η αγωνιστική της λαλιγκα με το ματς Βιγιαρεάλ-Ράγιο Βαγεκάνο. Το παιχνίδι είναι κρίσιμο και για τις δύο ομάδες και τις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες τους. Η Βιγιαρεάλ θέλει να παίξει στο επόμενο UEFA Champions League, ενώ στη Ράγιο Βαγεκάνο κάνουν όνειρα επιστροφής σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Πρόκειται για δύο ομάδες με επιθετική φιλοσοφία και δεν θα αλλάξουν την προσέγγισή τους. Οπότε θα παίξουν για να… κυνηγήσουν την αντίπαλη εστία και τη νίκη.

Η Βιγιαρεάλ προέρχεται από νίκη με 1-0 επί της Τζιρόνα και γενικά μετά την επιστροφή της από τη διακοπή αποδίδει σε υψηλό επίπεδο. Η Ράγιο Βαγεκάνο έχει περισσότερα σκαμπανεβάσματα και μόλις μια νίκη στα τελευταία πέντε επίσημα παιχνίδια της, κυρίως γιατί αμυντικά δεν είναι αποτελεσματική.

Παραμένουμε στην Ισπανία, καθώς εξαιρετικές επιλογές για στοίχημα παρουσιάζονται και στο Σαραγόσα-Πονφεραντίνα για τη Segunda Division. Στην Primeira Liga της Πορτογαλίας, στο μεταξύ, ανοικτό αναμένεται το Βιτόρια Γκιμαράες-Τσάβες.

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ, ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΚΑΙ… NBA

Μετά τα μεσάνυχτα, στο ποδόσφαιρο το στοιχηματικό ενδιαφέρον μεταφέρεται στα πρωταθλήματα της Νότιας Αμερικής. Η Liga Profesional της Αργεντινής προσφέρει σπουδαίες αναμετρήσεις όπως ο Βέλεζ Σάρσφιλντ-Χιμνάσια Λα Πλάτα και το Μπάνφιλντ-Ουνιόν Σάντα Φε. Με το πρωτάθλημα να βρίσκεται στην αρχή του, οι ομάδες μπαίνουν με ενθουσιασμό και την αίσθηση πως όλα είναι πιθανά και το θέαμα είναι εγγυημένο. Επίσης, στην Primera A της Κολομβίας, θα βρείτε εντυπωσιακές ευκαιρίες για ποντάρισμα στους αγώνες Αλιάνσα Πετρολέρα-Ντεπορτίβο Πάστο και Όνσε Κάλδας-Ντπόρτες Τολίμα.

Πλούσιο είναι και το πρόγραμμα του NBA. Ξεχωρίζει το παιχνίδι Φιλαντέλφια 76ερς-Ορλάντο Μάτζικ, αλλά και το Μπρούκλιν Νετς-Λος Άντζελες Λέικερς, καθώς και η «μονομαχία» στη Δύση: Μινεσότα-Τίμπεργουλβς-Σακραμέντο Κινγκς,ενώ σούπερ επιλογές υπάρχουν και στο Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.

22:00   Βιγιαρεάλ-Ράγιο Βαγεκάνο                          La Liga

22:00   Σαραγόσα-Πονφεραντίνα                             Segunda Division

22:00   Μπαράκας Σεντράλ-Γοδόι Κρουζ               Liga Profesional Αργεντινής

22:15   Βιτόρια Γκιμαράες-Τσάβες                          Primeira Liga

01:00   Μπάνφιλντ-Ουνιόν Σάντα Φε                      Liga Profesional Αργεντινής

01:00   Βέλεζ Σάρσφιλντ-Χιμνάσια Λα Πλάτα       Liga Profesional Αργεντινής

01:00   Αλιάνσα Πετρολέρα-Ντεπορτίβο Πάστο    Primera A Κολομβίας

02:00   Φιλαντέλφια 76ερς-Ορλάντο Μάτζικ         NBA

02:30   Μπρούκλιν Νετς-Λος Άντζελες Λέικερς     NBA

03:00   Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Σακραμέντο Κινγκς        NBA

03:00   Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς          NBA

03:00   Σαν Αντόνιο Σπερς-Ουάσιγκτον Γουίζαρντς          NBA

03:10   Όνσε Κάλδας-Ντεπόρτες Τολίμα                 Primera A Κολομβίας

03:30   Ντάλας Μάβερικς-Ντιτρόιτ Πίστονς                      NBA

04:00   Φοίνιξ Σανς-Τορόντο Ράπτορς                    NBA

05:00   Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Ατλάντα Χοκς            NBA