Ράγιο Βαγεκάνο-Οσασούνα (16/09/2024): Προγνωστικά και αποδόσεις

Reading time4 λ

Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα σε εντυπωσιακό ματς για τη LaLiga με ανεπανάληπτες ευκαιρίες για στοίχημα σε πληθώρα αγορών.

Στο «Estadio de Vallecas» η Ράγιο Βαγεκάνο κοντράρεται με την Οσασούνα (16/09/2024, 22:00) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της LaLiga. Η Ράγιο Βαγεκάνο αν και μπήκε καλά στο πρωτάθλημα, πριν από τη διακοπή δεν είχε θετικά αποτελέσματα και τώρα ψάχνει να βγάλει αντίδραση. Από τη μεριά της, η Οσασούνα έχει κάνει ορισμένα πολύ καλά παιχνίδια ώστε να δικαιολογείται ο ενθουσιασμός που την περιβάλλει στα πρώτα βήματα με το νέο προπονητή της.

Για το Ράγιο Βαγεκάνο – Οασούνα οι αποδόσεις διαμορφώνονται ως εξής: Ο άσος της Ράγιο Βαγεκάνο τιμάται στο 2,08** και το διπλό της Οσασούνα στο 3,95** στην πλατφόρμα της Betsson. Είναι διαθέσιμο και το εργαλείο Bet Builder, που κάνει την εμπειρία ακόμη πιο διασκεδαστική, ενώ η LaLiga παίζει με Live Stream στην Betsson.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Στο Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα τα προγνωστικά εμφανίζουν φαβορί για τη νίκη, με τις δύο ομάδες να έχουν χτίσει τη δική τους παράδοση στο πρωτάθλημα Ισπανίας με το πέρασμα των ετών, ενώ έχουν και αξιόλογα στατιστικά αυτή τη σεζόν. Σε κάθε περίπτωση, στο περιβάλλον τους περιμένουν μια μεγάλη μάχη με δεδομένο πως αμφότερες έχουν τον ίδιο στόχο: την παραμονή στην κατηγορία.

Τι μας δείχνει η προϊστορία του Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα;

  • Η Οσασούνα έχει νικήσει σε 4 περιπτώσεις τη Ράγιο Βαγεκάνο στις τελευταίες 6 συναντήσεις τους ανεξαρτήτως έδρας.
  • Η Ράγιο Βαγεκάνο, πάντως, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της στα δύο πιο πρόσφατα ματς με την Οσασούνα εκεί μέσα. Νίκησε σε αμφότερα.
  • Τα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια τους ολοκληρώθηκαν με Over 2,5 γκολ αποτελέσματα.

Στην πλατφόρμα της Betsson, υπάρχουν θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε μεγάλη γκάμα αγορών με πλούσιες αποδόσεις. Φυσικά, θα βρείτε και πολύ ιδιαίτερες Ενισχυμένες Αποδόσεις με το Over 1,5 γκολ στο 1ο ημίχρονο να προσφέρεται στο 4,15** (από 3,75) και το ενδεχόμενο νίκης της Ράγιο Βαγεκάνο με μηδέν παθητικό να πληρώνει 3,50** (από 3,20).

Η Ράγιο Βαγεκάνο, λοιπόν, άρχισε το πρωτάθλημα με μεγάλη έκπληξη κι εντυπωσιακή εμφάνιση καθώς επικράτησε με 2-1 στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ. Στη συνέχεια, όμως, υπήρξε πτώση στην απόδοσή της αν και στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής απέσπασε 0-0 στο ντέρμπι με την Χετάφε. Πριν από τη διακοπή υπέστη ήττες με 2-1 από την Μπαρτσελόνα εντός έδρας και από την Εσπανιόλ εκτός έδρας με το ίδιο σκορ. Έχοντας προσθέσει και τον μεσοεπιθετικό Χάμες Ροντρίγκες στη μηχανή της θα επιχειρήσει να σηκώσει κεφάλι.

Η Οσασούνα τα πάει πολύ καλά με τον Βιθέντε Μορένο στον πάγκο διαλύοντας τις αμφιβολίες που υπήρχαν πριν από την έναρξη της LaLiga 2024/25. Οι ροχίγιος έκαναν πρεμιέρα με το 1-1 κόντρα στη Λεγανές, αλλά έπειτα νίκησαν με 1-0 τη Μαγιόρκα και αντέδρασαν με νίκη 3-2 εναντίον της Θέλτα στην ήττα τους με 4-0 από την Χιρόνα. Αυτή η βαριά ήττα ήταν και το μόνο ματς μακριά από το γήπεδο της ως τώρα και πλέον ο στόχος είναι να βελτιωθεί εκτός έδρας, αφού κάθε βαθμός είναι πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει.

Το στοίχημα στη Λα Λίγκα είναι εντυπωσιακό και ξεσηκώνει. Η δράση είναι καταιγιστική και αδιάκοπη με σπουδαίες αναμετρήσεις στο κουπόνι και εκατοντάδες αγορές για παιχνίδι. Στο Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες εμφανίζεται στο 2,20** με το no goal να βρίσκεται παρακάτω στο 1,66** στην πλατφόρμα της Betsson.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στον αγωνιστικό τομέα του συναρπαστικού ματς Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα το στοίχημα για τις δύο ομάδες είναι αρχικά να αποφύγουν τα λάθη που μπορούν να είναι μοιραία και να τους κοστίσουν το θετικό αποτέλεσμα που έχουν ανάγκη. Έπειτα, αμφότερες θα επιδιώξουν να είναι αποτελεσματικές στις δύο περιοχές.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΣΑΣΟΥΝΑ

Σχετικά με τις συνθέσεις που θα παρακολουθήσουμε στο Ράγιο Βαγεκάνο εναντίον Οσασούνα, να καταγράψουμε ότι η Ράγιο Βαγεκάνο δεν έχει στο μάξιμουμ τους Κάρδενας (τερματοφύλακας), Εσπίνο (αμυντικός), Αριδάνε (αμυντικός) και Μέντεθ (μέσος), ενώ η Οσασούνα δεν υπολογίζει στους μέσους Μουνιόθ και Μπάρχα, ενώ δεν είναι στο απόλυτο ο στράικερ Μπούντιμιρ.

Πιθανή ενδεκάδα Ράγιο Βαγεκάνο (4-4-1-1): Μπατάγια – Ράτσιου, Λεζέν, Μουμίν, Τσαβαρία – Δε Φρούτος, Βαλεντίν, Λόπεθ, Γκαρθία – Ροντρίγκες – Καμέγιο.

Πιθανή ενδεκάδα Οσασούνα (4-1-4-1): Ερέρα – Αρέσο, Κατένα, Μπογιομό, Μπρετόνες – Τορό – Γκαρθία, Μονκαγιόλα, Ορόθ, Θαραγόθα – Γκαρθία.

Αποτελέσματα La Liga – 5η αγωνιστική

  • Μπέτις – Λεγανές 2-0
  • Μαγιόρκα – Βιγιαρεάλ 1-2
  • Εσπανιόλ – Αλαβές 3-2
  • Σεβίλλη – Χετάφε 1-0
  • Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης 0-2
  • Θέλτα – Βαγιαδολίδ 3-1
  • Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 1-4
  • Λας Πάλμας – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3
  • Ατλέτικο Μαδρίτης – Βαλένθια 3-0
  • Ράγιο Βαγεκάνο – Οσασούνα 3-1

**Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ| ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ