Βαλένθια-Βιγιαρεάλ, γειτονικό ντέρμπι «μίσους»

Reading time3 λ

Στην αναμέτρηση Βαλένθια-Βιγιαρεάλ είναι διαθέσιμες σπουδαίες προσφορές για live στοίχημα

Απόψε στις 20:30 διεξάγεται ένα γειτονικό ντέρμπι «μίσους» για τη La Liga, το Βαλένθια-Βιγιαρεάλ, με έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δύο ομάδες. Στην πλατφόρμα της Betsson προσφέρονται πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Συνήθως, Βαλένθια και Βιγιαρεάλ πάλευαν για συμμετοχή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ακόμη και στο Champions League. Αυτό συνεχίζει να ισχύει για τη Βιγιαρεάλ, η οποία είναι στην 5η θέση και στο -5 από την τέταρτη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Τα πράγματα, όμως, είναι πολύ άσχημα για τη Βαλένθια, καθώς παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία. Αυτή τη στιγμή είναι στην τελευταία θέση παραμονής της λαλιγκα, αλλά σε απόσταση βολής από τη ζώνη του υποβιβασμού. Γι αυτό και το διπλό της Βιγιαρεάλ προσφέρεται ως οριακό φαβορί, στο 2,42* στην πλατφόρμα της Betsson.

Λίγο αργότερα γίνεται ο δεύτερος νοκ άουτ ημιτελικός του Κυπέλλου Γερμανίας, το Στουτγάρδη-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης. Δύο ομάδες που έχουν σημαντικό brand name, αν και η Στουτγάρδη παλεύει να μείνει στην Bundesliga, εν αντιθέσει με την Άιντραχτ, για την οποία ωστόσο το Κύπελλο μάλλον είναι ο μοναδικός στόχος της για φέτος.

«ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ» ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ

Σήμερα γίνονται και τρεις ακόμη αγώνες για τα play offs της ελληνικής Superleague, οι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, Άρης-Βόλος. Οι πρώτοι δύο έχουν καθοριστικό ρόλο σχετικά με την κατάκτηση του τίτλου, αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ συνεχίζουν «χέρι-χέρι» στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά από τη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία στη Λεωφόρο. Αν κερδίσουν αμφότεροι όλα τα παιχνίδια τους, το τρόπαιο θα το κατακτήσει ο Παναθηναϊκός που υπερτερεί στην ισοβαθμία. Επομένως, καθοριστικό ρόλο θα παίξουν τα αποτελέσματα του Ολυμπιακού που παίζει απόψε με την ΑΕΚ εκτός και την Κυριακή εντός με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά το Άρης-Βόλος, αν δεν χάσει ο Άρης εξασφαλίζει και μαθηματικά την κατάκτηση της 5ης θέσης που οδηγεί στο επόμενο Europa Conference League.

Στην Premier League γίνονται δυο εξ αναβολής αγώνες για το πρωτάθλημα Αγγλίασ, οι Λίβερπουλ-Φούλαμ, Μάντσεστερ Σίτι-Γουέστ Χαμ. Η Λίβερπουλ προσπαθεί να φτάσει την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League, κάτι που μοιάζει δύσκολο, αλλά τουλάχιστον είναι κοντά σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο για την επόμενη σεζόν. Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται, πλέον, σε πορεία πρωταθλητισμού, έχοντας προσπεράσει την Άρσεναλ, πριν τον αγώνα της τελευταίας με την Τσέλσι.

Τέλος, στη Serie A, από τα παιχνίδια της αγωνιστικής το πιο ενδιαφέρον είναι το Λάτσιο-Σασουόλο, αφού αν δεν κερδίσει η Λάτσιο, τότε θα στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια έπειτα από πάρα πολλά χρόνια η Νάπολι, χωρίς να αγωνιστεί.

20:00     ΑΕΚ-Ολυμπιακός             Superleague

20:00     Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ   Superleague

20:00     ΆρηςΒόλος        Superleague

20:30     ΒαλένθιαΒιγιαρεάλ      La Liga

21:45     ΣτουτγάρδηΆιντραχτ Φρανκφούρτης  Κύπελλο Γερμανίας

22:00     ΛίβερπουλΦούλαμ      Premier League

22:00     Μάντσεστερ ΣίτιΓουέστ Χαμ     Premier League

22:00     Λάτσιο-Σασουόλο           Serie A

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ |