Εκτός της κούρσας για τον Μέσι

Reading time1 λ

Η Π.Σ.Ζ. πλέον ποντάρει στο να πείσει τον Κιλιάν Εμπαπέ ν’ ανανεώσει το συμβόλαιό του

«Le Parisien»: Η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν αποφάσισε να μην περιμένει άλλο τον Λιονέλ Μέσι και να προχωρήσει με τον προγραμματισμό της χωρίς να περιμένει την απάντηση του Αργεντινού επιθετικού στο συμβόλαιο που του πρόσφερε. Όλα δείχνουν πως αργά ή γρήγορα, εύκολα ή δύσκολα, η Μπαρτσελόνα θα λύσει τα προβλήματά της και θ’ ανανεώσει την συνεργασία της με τον αρχηγό της. Πλέον, οι παράγοντες του κλαμπ στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο να κλείσουν άλλες υποθέσεις με πιο «καυτή» απ’ όλες την ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2022 και μέχρι τώρα κρατάει κλειστά τα χαρτιά του για το τί θέλει να κάνει στο μέλλον.

«Ole»: Ο προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Χούλιο Σέσαρ Φαλτσόνι, παραδέχθηκε πως η ομάδα του θα έχει πολύ δύσκολη αποστολή για τη φάση των «16» του Copa Sudamericana. Απουσιάζουν πολλοί ποδοσφαιριστές και αναγκάστηκε ν’ ανεβάσει από τη δεύτερη ομάδα επτά παίκτες προκειμένου να συμπληρώσει την αποστολή. Στις 01:15 Σάντος-Ιντεπεντιέντε για τη φάση των «16» του Copa Sudamericana, ματς με μεγάλη γκάμα επιλογών για στοίχημα.

«The Telegraph»: Ο Μάρκους Ράσφορντ ίσως να χάσει τους δύο πρώτους μήνες της αγωνιστικής περιόδου 2021-22. Αυτό σημαίνει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα στερηθεί έναν από τους αστέρες της και καλύτερους επιθετικούς της για τα πρώτα παιχνίδια της στην Premier League και πιθανώς στο Champions League. Ο Ράσφορντ θέλει να εκμεταλλευτεί το χρόνο που έχει στη διάθεσή του μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος Αγγλίας και των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας για να διορθώσει έναν χρόνιο τραυματισμό που αντιμετωπίζει στον ώμο του.