Οσέρ-Μονακό, δυνατή παράδοση

Reading time5 λ

Στο ματς ΟσέρΜονακό προσφέρονται μια σειρά από εντυπωσιακές επιλογές για live στοιχημα.

Μπορεί να βρισκόμαστε στην καρδιά των Γιορτών, αλλά οι ποδοσφαιρικοί ρυθμοί γίνονται ολοένα και πιο έντονοι και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Στην αγγλική Premier League θα στραφούν πολλά από τα βλέμματα, αφού στις 22:00 παίζουν Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι. Σήμερα, όμως, επαναρχίζει και η γαλλική Ligue 1, με τη σύγκρουση Οσέρ-Μονακό, που ξεκινά στις 18:00, να έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αλλά και μια ισχυρή παράδοση.

Για την Οσέρ, η νίκη είναι απαραίτητη στην προσπάθεια να βγει από την επικίνδυνη ζώνη, στην οποία πέρασε το διάστημα της διακοπής. Από την πλευρά της, η Μονακό καλείται να επικρατήσει, ώστε να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την προνομιούχο πρώτη τριάδα, από την οποία απέχει τέσσερις βαθμούς. Τους Μονεγάσκους ευνοεί το παρελθόν, αφού η τελευταία φορά που έχασαν από την Οσέρ, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, ήταν το 2010. Νωρίτερα, σημαντικό είναι το ματς Τρουά-Ναντ, με την οικοδέσποινα να έχει νέο προπονητή τον Πάτρικ Κίσνομπρο. Κρίσιμη και η μάχη της ουράς Αζαξιό-Ανζέ, ενώ στο βραδινό πρόγραμμα περιλαμβάνονται οι σπουδαίες αναμετρήσεις Μπρεστ-Λυών και Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασβούργο.

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΣΚΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ

Πλήρης δράση υπάρχει σήμερα και στη σκωτσέζικη Premiership με τη διεξαγωγή της 19ης αγωνιστικής. Κυριαρχεί η μάχη Χιμπέρνιαν-Σέλτικ. Από τη μια, η Χιμπέρνιαν κυνηγά την είσοδο στην εξάδα, από την άλλη, η Σέλτικ επιδιώκει τη συνέχιση του σερί 11 νικών που «τρέχει» στο πρωτάθλημα, ώστε να διατηρήσει την απόσταση των εννέα βαθμών από τους διώκτες της. Καθοριστικό και το Ρέιντζερς-Μάδεργουελ. Το «τέσσερα στα τέσσερα» με τον Μάικλ Μπιλ στον πάγκο προσδοκά η Ρέιντζερς, για να μείνει «ζωντανή» στη μάχη του τίτλου, θετικό αποτέλεσμα μετά από τέσσερα ματς ψάχνει η Μάδεργουελ. Σημαντική είναι η κόντρα της εξάδας Σεντ Τζόνστον-Χαρτς, όπως και το ντέρμπι των ουραγών Νταντί Γιουνάιτεντ-Ρος Κάουντι, ενώ παίζουν ακόμη Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν και Λίβινγκστον-Σεντ Μίρεν.

Συνέχεια στη 16η αγωνιστική της τουρκικής Super Lig. Όλα τα βλέμματα κατευθύνονται στην αναμέτρηση Φατίχ Καραγκιουμρούκ-Τραμπζονσπόρ. Έπειτα από τη σπουδαία νίκη στη μάχη με τη Φενέρμπαχτσε, η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα και του Μανώλη Σιώπη θέλει να πλησιάσει ακόμα περισσότερο την κορυφή. Η Φατίχ Καραγκιουμρούκ, όμως, «καίγεται», αφού η ήττα από την Άδανα Ντεμίρσπορ την έφερε πιο βαθιά στη ζώνη του υποβιβασμού. Καθοριστικό για την παραμονή το μίνι ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, Ιστανμπούλσπορ-Κασίμπασα, ενώ δυνατή αναμένεται η κόντρα Αλάνιασπορ-Καϊσέρισπορ.

16:00   Αζαξιό-Ανζέ                                                  Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Τρουά-Ναντ                                                  Ligue 1 Γαλλίας

16:00   Αλάνιασπορ-Καϊσέρισπορ                          Super Lig Τουρκίας

16:00   Ιστανμπούλσπορ-Κασίμπασα                     Super Lig Τουρκίας

18:00   Οσέρ-Μονακό                                               Ligue 1 Γαλλίας

19:00   Φατίχ Καραγκιουμρούκ-Τραμπζονσπόρ  Super Lig Τουρκίας

21:45   Κιλμάρνοκ-Αμπερντίν                                 Premiership Σκωτίας

21:45   Λίβινγκστον-Σεντ Μίρεν                             Premiership Σκωτίας

21:45   Νταντί Γιουνάιτεντ-Ρος Κάουντι               Premiership Σκωτίας

21:45   Ρέιντζερς-Μάδεργουελ                                Premiership Σκωτίας

21:45   Σεντ Τζόνστον-Χαρτς                                  Premiership Σκωτίας

22:00   Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι                               Premier League Αγγλίας

22:00   Μπρεστ-Λυών                                              Ligue 1 Γαλλίας

22:00   Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασβούργο                 Ligue 1 Γαλλίας

22:00   Χιμπέρνιαν-Σέλτικ                                      Premiership Σκωτίας