Οσέρ-Σεντ Ετιέν, με όπλο την παράδοση

Reading time2 λ

Σπουδαία η μονομαχία της Οσέρ με τη Σεντ Ετιέν, περιλαμβάνει εξαιρετικές προσφορές για live στοίχημα.

Ιδιαίτερα συναρπαστικό είναι το πρόγραμμα της ημέρας και στην Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις. Η πρώτη μάχη Οσέρ-Σεντ Ετιέν για τα πλέι-άουτ της γαλλικής Ligue 1, που θα αρχίσει στις 20:00, αποτελεί πόλο έλξης, αφού αμφότερες αναζητούν το πρώτο βήμα για τη συμμετοχή τους στη μεγάλη κατηγορία την επόμενη σεζόν.

Ιστορικές και οι δύο ομάδες, με την Οσέρ να προσδοκά την επιστροφή της στα σαλόνια του γαλλικού ποδοσφαίρου έπειτα από μια δεκαετία. Τερμάτισε τρίτη στη Ligue 2, έφτασε στον τελικό της διαδικασίας, αφού απέκλεισε τη Σοσό στα πέναλτι. Την ίδια στιγμή, η Σεντ Ετιέν, απέφυγε το… έμφραγμα, ολοκληρώνοντας την παρουσία της στη Ligue 1 στη 18η θέση και πλέον θέλει να σώσει οριστικά την πατρίδα. Όμως, η τελευταία φορά που οι Στεφανουά κέρδισαν την Οσέρ ήταν στις 20 Δεκεμβρίου 2008 κι από τότε μετρούν τέσσερις ήττες σε εννέα αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας.

Η πρώτη μάχη για το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο της ολλανδικής Eredivisie θα διεξαχθεί απόψε. Διασταυρώνουν τα ξίφη τους Φίτεσε-Άλκμααρ, οι οποίες έφτασαν με τρόπο ηρωικό στον τελικό των πλέι-οφ. Η Φίτεσε επιβλήθηκε με 3-0 στην παράταση της Ουτρέχτης, ανατρέποντας την ήττα με 3-1 στο πρώτο ματς, ενώ η Άλκμααρ κέρδισε με 2-0 τη Χέρενφεν κι έφερε… τούμπα το 2-3 της πρώτης αναμέτρησης.

ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΔΑΝΙΑ, ΣΟΥΗΔΙΑ

Μπορεί στον τελικό του Κυπέλλου Τουρκίας, που γίνεται στην Κωνσταντινούπολη, να μην υπάρχουν «βαριά» ονόματα, αλλά το ζευγάρι Καϊσέρισπορ-Σίβασπορ θα προσφέρει σασπένς. Τη δεύτερη κούπα της ιστορίας της, μετά από αυτή του 2008, επιδιώκει η Καϊσέρισπορ απέναντι στη Σίβασπορ, που για πρώτη φορά δίνει το «παρών» σε τελικό.

Στον τελικό του Κυπέλλου Δανίας, που διεξάγεται στο Μπρόντμπι, αναμετρώνται Οντένσε-Μίντιλαντ. Έπειτα από 15 χρόνια, η Οντένσε ξαναβρίσκεται στο μεγάλο ραντεβού, θέλοντας το έκτο τρόπαιο, ενώ η Μίντιλαντ θα προσπαθήσει να σηκώσει για δεύτερη φορά την κούπα, την οποία κέρδισε μονάχα το 2019. Την ίδια ώρα συγκρούονται Χάμαρμπι-Μάλμε στη Στοκχόλμη για τον τελικό του Κυπέλλου Σουηδίας. Η κάτοχος του τίτλου, Χάμαρμπι, θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τα κεκτημένα κόντρα στην πολυνίκη του θεσμού, Μάλμε.

16:00   Οντένσε-Μίντιλαντ                          Κύπελλο Δανίας

16:00   Χάμαρμπι-Μάλμε                            Κύπελλο Σουηδίας

20:00   Οσέρ-Σεντ Ετιέν                              Ligue 1 Γαλλίας

20:45   Καϊσέρισπορ-Σίβασπορ                   Κύπελλο Τουρκίας

21:00   Φίτεσε-Άλκμααρ                             Eredivisie Ολλανδίας