Game Time: Κρίσιμο το Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ

Reading time3 λ

Πλούσιες επιλογές για live στοίχημα παρέχει η Betsson στη σύγκρουση της Σεντ Ετιέν με τη Μονπελιέ.

16:30   Μάιντζ-Χόφενχαϊμ                                  Bundesliga Γερμανίας

Η Μάιντζ υπέστη οδυνηρή εκτός έδρας ήττα από την ουραγό Γκρόιτερ Φιρτ (1-2) και υποχώρησε στη μάχη της εξάδας. Συνεχίζει να εμφανίζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, αλλά ποντάρει τα μέγιστα στην έδρα της, όπου είναι αήττητη στα 7 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, μετρώντας 3 διαδοχικές νίκες.

Η Χόφενχαϊμ έχασε στην έδρα της από την Ντόρτμουντ (2-3) και «έπεσε» από την τετράδα. Ηττήθηκε και στις 3 τελευταίες αναμετρήσεις όλων των διοργανώσεων, δεχόμενη 9 γκολ, ωστόσο έμεινε αλώβητη στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στο Μάιντζ.

18:00   Σεντ Ετιέν-Μονπελιέ                              Ligue 1 Γαλλίας

Η Σεντ Ετιέν έπεσε θύμα έκπληξης στο Coupe de France, χάνοντας από την Μπερζεράκ (0-1) της τέταρτης κατηγορίας. Καλείται να… ξεχάσει άμεσα, να πετύχει για πρώτη φορά στη σεζόν 2 σερί νίκες στο πρωτάθλημα για να ξεφύγει από τον «βυθό», όμως, έχει υποστεί 4 σερί ήττες στην έδρα της.

Η Μονπελιέ αποκλείστηκε στα πέναλτι από τη Μαρσέιγ στο Κύπελλο (1-1 η κανονική διάρκεια). Πάντως, κυνηγά το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω του Σαμπιονά, έστω κι αν τα σκαμπανεβάσματα συνεχίζονται, όντας ικανότατη στις εξόδους της, με απολογισμό 3 νικών στις 5 τελευταίες.

18:00   Φενέρμπαχτσε-Μπασάκσεχιρ                Super Lig Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε περιορίστηκε στην ισοπαλία απέναντι στη Σίβασπορ (1-1) και βρέθηκε εκτός της πρώτης τετράδας. Μια ελαφρά βελτίωση εμφανίστηκε, αφού είναι αήττητη στους 3 τελευταίους αγώνες, ενώ έχει χάσει μόλις 1 από τα 6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Η Μπασάκσεχιρ έχασε από την Γκέζτεπε (1-2) κι έχασε έδαφος στη μάχη της ευρωπαϊκής εξόδου. Έχασε στα 2 τελευταία ματς, συνολικά μετρά 4 αναμετρήσεις χωρίς νίκη, ενώ δεν κέρδισε στις 4 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές, στις οποίες σημείωσε μόλις 2 γκολ.

18:30   Αλ Αχλί-Μοντερέι                                   Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων

Η Αλ Αχλί έμεινε ισόπαλη με τη Νάσιοναλ Μπανκ οφ Ιτζιπτ (1-1) και δε θα συνεχίσει στο εγχώριο Λιγκ Καπ. Δεν έχει πανηγυρίσει νίκη στα 6 τελευταία παιχνίδια της, στα οποία κατέγραψε 5 ισοπαλίες, αλλά θέλει να επαναλάβει το περσινό κατόρθωμα, όταν έφτασε στα ημιτελικά του θεσμού, αν και έχει πολλές απουσίες

Η Μοντερέι απέσπασε μια απίθανη ισοπαλία από την Κρουζ Αζούλ (2-2), αν και βρισκόταν με δύο γκολ στην πλάτη ως το 91ο λεπτό. Είναι αήττητη στα 9 τελευταία ματς όλων των διοργανώσεων, αν και έχει σημειώσει μόλις 3 νίκες σε αυτό το διάστημα, αλλά έχει κερδίσει και τις 2 αναμετρήσεις με την Αλ Αχλί στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, το 2012 (2-0) και το 2013 (5-1).

21:00   Αϊντχόφεν-Άλκμααρ                               Eredivisie Ολλανδίας

Η Αϊντχόφεν ηττήθηκε εντός έδρας στο ντέρμπι κορυφής με τον Άγιαξ (1-2) και «εκπαραθυρώθηκε» από το ρετιρέ. Καλείται να δώσει απαντήσεις, όπως συνέβη μετά την προηγούμενη ήττα της, όταν και έχτισε ένα αήττητο σερί 9 αγωνιστικών.

Η Άλκμααρ «κόλλησε» στην ισοπαλία με την Καμπούρ (0-0) και έμεινε πίσω στην προσπάθεια για κατάληψη της τρίτης θέσης. Πάντως, είναι αήττητη στα 9 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος, στα οποία πανηγύρισε 6 νίκες, ενώ κέρδισε στις 2 τελευταίες επισκέψεις της στο Αϊντχόφεν.