Game Time: Ενδιαφέρον το Ντιζόν-Σεντ Ετιέν 

Reading time3 λ

Εντυπωσιακές ευκαιρίες για live στοίχημα προσφέρει η Betsson για τη μάχη της Ντιζόν με τη Σεντ Ετιέν

16:00   Ντιζόν-Σεντ Ετιέν                                          Ligue 2 Γαλλίας

Η Ντιζόν απέτυχε πανηγυρικά στην προσπάθεια άμεσης επανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Με νέο προπονητή τον Ομάρ Νταφ, θα επιδιώξει να βρεθεί στα υψηλά βαθμολογικά στρώματα, έδωσε 4 φιλικά, στα οποία έμεινε αήττητη, πανηγυρίζοντας 3 νίκες.

Η Σεντ Ετιέν υποβιβάστηκε μετά από 18 χρόνια, χάνοντας στα μπαράζ, ενώ κουβαλά και μια ποινή αφαίρεσης 3 βαθμών, λόγω όσων επακολούθησαν της ήττας από την Οσέρ στα πέναλτι. Καινούριος προπονητής ο Λοράν Μπατλές, αλλά στα φιλικά δεν ενθουσίασε. Στα 3 τελευταία απέτυχε να νικήσει.

19:00   Σεν Γκάλεν-Ζυρίχη                                        Super League Ελβετίας

Η Σεν Γκάλεν νίκησε εύκολα τη Βίντερτουρ (2-0), αν και είχε αριθμητικό μειονέκτημα στα τελευταία 26 λεπτά. «Ρέφαρε» την ήττα της πρεμιέρας από τη Σερβέτ κι απέδειξε για μια ακόμα φορά την εντός έδρας ισχύ της, όπου μέσα στο 2022 έχει υποστεί μονάχα 1 ήττα σε 10 αγώνες πρωταθλήματος.

Η Ζυρίχη πάλεψε, έφτασε ως την παράταση τη μάχη με την Καραμπάγκ, αλλά εκεί ήρθε ισόπαλη (2-2) κι αποχαιρέτησε το UEFA Champions League. Μετακομίζει στο UEFA Europa League, όπου παίζει με τη Λίνφιλντ, αλλά ακόμα δεν έχει νίκη στα 4 επίσημα παιχνίδια της στη σεζόν.

20:30   Στουρμ Γκρατς-Σάλτσμπουργκ                   Bundesliga Αυστρίας

Η Στουρμ Γκρατς έφυγε με βαθμό από την έδρα της Βολφσμπέργκερ (1-1), αν και έμεινε με παίκτη λιγότερο στα τελευταία 18 λεπτά. Θετικό το πρόσημο στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά θέλει να διακόψει το σερί 3 αγώνων δίχως νίκη –συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν- που «τρέχει» στο πρωτάθλημα.

Η Σάλτσμπουργκ πέτυχε φιλική νίκη επί της Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα (1-0). Ξεκίνησε με το… δεξί, αφού κέρδισε εμφατικά την Αούστρια Βιέννης στην πρεμιέρα (3-0) και φρόντισε να δείξει ότι παραμένει το… αφεντικό στην Αυστρία, παρότι είχε μεταγραφικές απώλειες.

20:45   Τραμπζονσπόρ-Σίβασπορ                             Super Cup Τουρκίας

Η πρωταθλήτρια Τραμπζονσπόρ θα επιχειρήσει να κατακτήσει και αυτό το τρόπαιο στο «Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης. Ο Αμπντουλάχ Αβτσί προχώρησε σε εκκαθάριση του ρόστερ, έκανε καλές μεταγραφές, αλλά στα φιλικά προβληματίστηκε, αφού δεν πανηγύρισε νίκη στα 3 τελευταία τεστ.

Η κυπελλούχος Σίβασπορ στοχεύει σε μια ακόμα σπουδαία σεζόν. Ο Ριζά Τσαλιμπάι έκανε μετρημένες κινήσεις ενίσχυσης και είδε την ομάδα του να αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην προετοιμασία, όπου έμεινε αήττητη με απολογισμό 3 νικών σε 5 αναμετρήσεις.

21:30   Λειψία-Μπάγερν                                            Supercup Γερμανίας

Η κυπελλούχος Λειψία θα αναζητήσει τον δεύτερο τίτλο της ιστορίας της, έπειτα από την κατάκτηση του DFB Pokal κόντρα στη Φράιμπουργκ. Είχε σημαντικές απώλειες (Μουκιελέ, Άνταμς), είναι «μετρημένη» η μεταγραφική της δραστηριότητα, ενώ στα φιλικά ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Στο τελευταίο διαλύθηκε από τη Λίβερπουλ (0-5).

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν επιδιώκει να κατακτήσει για τρίτη διαδοχική χρονιά το τρόπαιο. Δίχως πλέον τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά με μια σειρά από σπουδαίες μεταγραφικές προσθήκες (Μανέ, Ντε Λιχτ, Χράφενμπερχ), παραμένει το ακλόνητο φαβορί εντός συνόρων. Στο τελευταίο της τεστ έχασε από τη Μάντσεστερ Σίτι (0-1).