Game Time: Παρί-Τουλούζ, σε φόρμα

Reading time3 λ

Η Betsson δημιούργησε σπουδαίες προσφορές για στοιχημα στο ματς Παρί Σεν ΖερμένΤουλούζ

16:00   Κρεμονέζε-Λέτσε                                           Serie A Ιταλίας

Η Κρεμονέζε πραγματοποίησε ακόμα ένα… θαύμα στο Coppa Italia, αφού νίκησε εκτός έδρας τη Ρόμα (2-1) και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Στο πρωτάθλημα, όμως, παραμένει ουραγός, δίχως νίκη μετά από 20 αγωνιστικές, στις οποίες συγκέντρωσε μόλις 8 βαθμούς.

Η Λέτσε ηττήθηκε εντός έδρας από τη Σαλερνιτάνα (1-2) και είναι στη 15η θέση, απέχοντας 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. Απέτυχε να κερδίσει στους 4 τελευταίους αγώνες, ενώ δεν κατάφερε να σκοράρει καν στις 2 τελευταίες εκτός έδρας αποστολές της.

18:00   Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ                             Ligue 1 Γαλλίας

Η Παρί Σεν Ζερμέν πέρασε νικηφόρα από το Μονπελιέ (3-1) και διατηρείται στην κορυφή, αυξάνοντας στους 5 βαθμούς τη διαφορά από τους διώκτες της. Έχει χτίσει ένα μίνι αήττητο σερί 3 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ είναι αήττητη και στα 13 φετινά εντός έδρας ματς όλων των διοργανώσεων, μετρώντας 10 νίκες.

Η Τουλούζ πέτυχε μια εμφατική νίκη επί της Τρουά (4-1) και πλέον βρίσκεται 11 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Όχι μόνο είναι αήττητη στα 7 παιχνίδια που έχει δώσει σε πρωτάθλημα και κύπελλο μέσα στο 2023, αλλά έχει πανηγυρίσει 6 νίκες.

19:00   Ρόμα-Έμπολι                                                  Serie A Ιταλίας

Η Ρόμα υπέστη εντός έδρας… πατατράκ από την Κρεμονέζε (1-2) κι αποχαιρέτησε το Coppa Italia. Καλείται να ξεπεράσει το σοκ, αλλά και την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τη Νάπολι, ώστε να μη χάσει άλλο έδαφος στη μάχη της τετράδας, όντας αήττητη στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Έμπολι περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Τορίνο (2-2), αφού απώλεσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Βρίσκεται στη μέση της κατάταξης, δεν έχει ηττηθεί στις 6 τελευταίες υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε 3 νίκες και είναι αήττητη στις 3 εξόδους της μέσα στο νέο έτος.

20:00   Τρουά-Λυών                                                   Ligue 1 Γαλλίας

Η Τρουά υπέστη βαριά ήττα στην Τουλούζ (1-4) και πλέον απέχει μια ανάσα από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αγνοεί τη νίκη στους 5 τελευταίους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου, στους οποίες κατέγραψε 4 ήττες, ενώ δεν έχει καταφέρει να νικήσει στα 9 τελευταία εντός έδρας ματς πρωταθλήματος, όπου έχει απολογισμό 8 ισοπαλιών.

Η Λυών περιορίστηκε στην ισοπαλία με την Μπρεστ (0-0) και πλέον βρίσκεται 11 βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Είναι αήττητη στα 3 τελευταία παιχνίδια όλων των διοργανώσεων, δεν έχει χάσει στις 3 τελευταίες εξορμήσεις της στο Σαμπιονά, στις οποίες πέτυχε 2 νίκες.

21:45   Σασουόλο-Αταλάντα                                      Serie A Ιταλίας

Η Σασουόλο πέρασε θριαμβευτικά από την έδρα της Μίλαν (5-2) και πήρε μια βαθιά… ανάσα. Έδωσε τέλος σε ένα σερί 8 αγώνων χωρίς νίκη, απέχει 7 βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς.

Η Αταλάντα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ίντερ (0-1) κι αποκλείστηκε από το  Coppa Italia. Στο πρωτάθλημα, πάντως, διατηρείται στην τετράδα, αφού είναι αήττητη στα 5 παιχνίδια της μέσα στο 2023, στα οποία έχει πανηγυρίσει 3 νίκες, ενώ έχει σημειώσει 17 γκολ.