Game Time: Στρασβούργο-Μονακό, δυνατή κόντρα

Reading time3 λ

Εξαιρετικές προσφορές για ποντάρισμα υπάρχουν στην Betsson για το ματς του Στρασβούργου με τη Μονακό.

14:00   Αμβούργο-Χάιντενχαϊμ                                    2.Bundesliga Γερμανίας

Το Αμβούργο «ίδρωσε», αλλά κέρδισε στην παράταση στο Μπαϊρόιτ (3-1) στο πλαίσιο του DFB Pokal. Το ζητούμενο τώρα είναι να «σβήσει» την αποτυχία με τη Χάνσα Ρόστοκ και να πανηγυρίσει την πρώτη του εντός έδρας επιτυχία στη σεζόν.

Η Χάιντενχαϊμ επιβλήθηκε της Ιλερτίσεν στο Κύπελλο (2-0). Πραγματοποιεί εντυπωσιακή εκκίνηση, αφού έχει κερδίσει και τα 3 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία της.

17:00   Σουόνσι-Μπλάκμπερν                                      Championship Αγγλίας

Η Σουόνσι περιορίστηκε στην ισοπαλία στο Ρόδεραμ (1-1) στην πρεμιέρα. Θέλει να ανοίξει τον λογαριασμό των επιτυχιών, αλλά και να δώσει τέλος σε ένα σερί 7 αγώνων δίχως νίκη που διατηρεί στο πρωτάθλημα, συμπεριλαμβανομένης της περασμένης σεζόν.

Η Μπλάκμπερν ξεκίνησε με το… δεξί, αφού έκαμψε την αντίσταση της ΚΠΡ (1-0). Αήττητη στα 6 τελευταία παιχνίδια, φιλικά ή επίσημα, στα 4 εκ των οποίων διατήρησε ανέπαφη την εστία της. Ωστόσο, η τελευταία φορά που κέρδισε στο Σουόνσι ήταν το 1983.

18:00   Στρασβούργο-Μονακό                                     Ligue 1 Γαλλίας

Το Στρασβούργο έχασε στο τέλος το ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά έχει ανάλογες βλέψεις και στη νέα σεζόν. Είναι ενισχυμένο, ενώ είχε άκρως θετικό πρόσημο στους αγώνες προετοιμασίας. Στον τελευταίο θριάμβευσε μέσα στο Λίβερπουλ (3-0).

Η Μονακό «έσωσε» την ισοπαλία κόντρα στην Αϊντχόφεν (1-1) στο πρώτο ματς της τρίτης προκριματικής φάσης του UEFA Champions League. Το μυαλό βρίσκεται στη ρεβάνς, αλλά η καλή της απόδοση αποτελεί θετικό σημάδι. Όμως, δεν έχει νίκη στο Στρασβούργο από το 2018.

19:15   Σαρλερουά-Οστάνδη                                        Pro League Βελγίου

Η Σαρλερουά έχασε στις Βρυξέλλες από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ (0-1) και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στην επιτυχημένη πρεμιέρα. Η έδρα, πάντως, εξακολουθεί να της δίνει ώθηση, αφού έχει υποστεί μόλις 2 ήττες σε 11 ματς μέσα στο 2022.

Η Οστάνδη επιβλήθηκε της Μαλίν (2-1), αν και έπαιξε για 40 λεπτά με αριθμητικό μειονέκτημα. Η πρώτη επιτυχία στη σεζόν της δίνει ψυχολογική ώθηση, συνεχίζει να σκοράρει με ευκολία, αλλά μετρά 3 σερί ήττες στο Σαρλερουά, δίχως να καταφέρει να βρει δίχτυα.

20:00   Εστορίλ-Φαμαλικάο                                         Primeira Liga Πορτογαλίας

Η Εστορίλ πραγματοποίησε πολύ καλή πορεία στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία και θα επιδιώξει να βρεθεί σε παρόμοιο μονοπάτι. Με νέο προπονητή τον Νέλσον Βερίσιμο και αρκετές προσθαφαιρέσεις, δυσκολεύτηκε στα φιλικά, όπου μέτρησε 3 ήττες στα ισάριθμα τελευταία. Στην πρόβα-τζενεράλε έχασε από την Πορτιμονένσε (1-2).

Η Φαμαλικάο ήταν απόλυτα επιτυχημένη την περασμένη σεζόν και φιλοδοξεί να βρεθεί ξανά στην οκτάδα. Υπήρξαν μπόλικες ανακατατάξεις στο δυναμικό της, με συνέπεια να προβληματίσει πολύ στα φιλικά. Κατέγραψε 4 ήττες σε ισάριθμα τεστ, με τελευταία εκείνη από την Πάσος Φερέιρα (0-1).