Λανς-Λιλ, το ντέρμπι του Βορρά

Reading time4 λ

Σημαντική αναμέτρηση στην Ligue 1, Λανς-Λιλ, με πολλές συναρπαστικές επιλογές για στοιχημα.

Το Σάββατο το απόγευμα, στις 18:00, διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της 26ης αγωνιστικής της Ligue 1, το Λανς-Λιλ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε πάντα συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε πληθώρα αγορών και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για live στοιχημα.

Πρόκειται για το ντέρμπι του Βορρά της Γαλλίας, με τις δύο πόλεις να απέχουν μόλις 30 χιλιόμετρα και να υπάρχει μεγάλη αντιπαλότητα ανάμεσα στους οπαδούς τους. Αυτή την περίοδο συμπίπτει να είναι και παιχνίδι με εξαιρετική βαθμολογική σημασία. Η Λανς βρίσκεται στο +6 από την Λιλ, στο -2 από τη Μαρσέιγ που είναι δεύτερη, και πάει απευθείας στους ομίλους του Champions League, και ισοβαθμεί με την Μονακό στην τρίτη θέση, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του θεσμού. Στα τέσσερα τελευταία ντέρμπι μεταξύ τους δεν έχει βγει κάποια κόκκινη κάρτα, όπως συνηθίζεται σε παιχνίδια με μεγάλη ένταση σαν αυτό. Το να έχει κόκκινη κάρτα το φετινό ντέρμπι προσφέρεται στο 3,50* στην Betsson.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ «ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙΣ» ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στην Bundesliga, Ουνιόν Βερολίνου-Κολωνία και Στουτγάρδη-Μπάγερν τραβάνε τα βλέμματα, αφού πρόκειται για τους αγώνες ομάδων που διεκδικούν τον τίτλο. Έστω κι αν όλοι έχουν στο βάθος του μυαλού τους ότι στο τέλος πάλι η Μπάγερν θα πανηγυρίζει με μπύρες και την… πιατέλα του πρωταθλήματος. Από εκεί και πέρα ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Μπόχουμ-Σάλκε, καθώς «συγκρούονται» οι δύο τελευταίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Ειδικά για τη Σάλκε, μια ενδεχόμενη ήττα θα την αφήσει έξι βαθμούς πίσω από την αντίπαλό της.

Στην Premier League σήμερα το μεσημέρι και το απόγευμα διεξάγονται οι αναμετρήσεις των δύο πρωτοπόρων που διεκδικούν και το πρωτάθλημα με περισσότερες αξιώσεις, οι Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ, Άρσεναλ-Μπόρνμουθ, με το έργο της ομάδας του Γκουαρντιόλα να σαφώς πιο δύσκολο κόντρα στη φιλόδοξη Νιούκαστλ.

Στην λαλιγκα το παιχνίδι που έχει τη μεγαλύτερη σημασία, κυρίως λόγω ονομάτων και φανέλας ομάδων είναι το Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη, αφού φέτος οι γηπεδούχοι τα πηγαίνουν πάρα πολύ καλύτερα από τους φιλοξενούμενους.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει στη Serie A, όπου διεξάγεται το Φιορεντίνα-Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να διεκδικούν την δεύτερη θέση και γενικότερα συμμετοχή και στο επόμενο Champions League, με τους «βιόλα» να έχουν μείνει πάρα πολύ πίσω φέτος στο βαθμολογικό πίνακα.

Όσον αφορά στην ελληνική Superleague, μόνο ένα παιχνίδι υπάρχει στο κουπόνι της ημέρας, το Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος, το οποίο μοιάζει και τελείως αδιάφορο βαθμολογικά αυτή την εποχή!

14:30 Μάντσεστερ Σίτι-Νιούκαστλ                          Premier League

16:30 Ουνιόν Βερολίνου-Κολωνία                          Bundesliga

16:30 Μπόχουμ-Σάλκε                                                 Bundesliga

17:00 Άρσεναλ-Μπόρνμουθ                                      Premier League

18:00 Λιλ-Λανς                                                                 Ligue 1

19:30 Στουτγάρδη-Μπάγερν                                     Bundesliga

20:00 Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος                      Superleague                     

21:45 Φιορεντίνα-Μίλαν                                             Serie A                 

22:00 Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλλη                          Primera Division

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές