Prime Time: Αζαξιό-Λιλ, ψάχνουν αντίδραση

Reading time2 λ

Εξαιρετικά ματς με εντυπωσιακές επιλογές για ποντάρισμα στα μεγάλα πρωταθλήματα

Μια σπουδαία βραδιά έχουμε μπροστά μας και στην πλατφόρμα της Betsson μπορείτε να κάνετε παιχνίδι με υψηλές αποδόσεις στα ματς των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και όχι μόνο. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα για ποντάρισμα και στο live.

Ο χορός της 4ης αγωνιστικής της Ligue 1, ανοίγει με το Αζαξιό-Λιλ. Αμφότερες αναζητούν αντίδραση έπειτα από τα άσχημα αποτελέσματά τους την περασμένη εβδομάδα. Η Αζαξιό σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος δεν έχει νίκη (0-1-2) και προερχεται από ήττα με 2-1 στην έδρα της Ρεν. Η Λιλ υπέστη ταπεινωτική ήττα με 7-1 από την Παρί Σεν Ζερμέν. Εδώ και δύο αγωνιστικές δεν έχει επιτυχία (σ.σ. και τα τρία ματς της έγιναν goal/goal).

Στην λαλιγκα, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το ματς Μπέτις-Οσασούνα. Τόσο η μια όσο και η άλλη είναι ουσιαστικά πλήρης και θα κυνηγήσουν την 3η νίκη τους σε ισάριθμες αγωνιστικές. Βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι για την Οσασούνα υπάρχουν ερωτηματικά αναφορικά με το πώς θα συμπεριφερθεί εκτός έδρας.

Ανοιχτό αναμένεται το Πάσος Φερέιρα-Εστορίλ για την Primeira Liga, ενώ μοναδικές συγκινήσεις υπόσχονται τα ματς από την Championship και τη Segunda Division. Λούτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Καρταχένα-Σαραγόσα ποντάρουν στην επίθεση.

ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ ΣΕ ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ

Έπειτα, το επίκεντρο της δράσης μεταφέρεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Πλούσιο είναι το πρόγραμμα των πρωταθλημάτων της Νότιας Αμερικής. Ξεχωρίζουν τα ματς για την Liga I Betsson του Περού, αλλά και για το πρωτάθλημα της Αργεντινής με το Αρσενάλ Σαραντί-Ουρακάν στο προσκήνιο. Δυνατά ματς γίνονται και στη Serie B Βραζιλίας.

Βορειότερα, εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα παρουσιάζονται στην Liga MX του Μεξικού με το Μασατλάν-Κλαμπ Αμέρικα να δημιουργεί προσδοκίες για θέαμα. Παράλληλα, στο MLS γίνεται το Όστιν-Λος Άντζελες FC με δύο από τις καλύτερες ομάδες της λίγκας να κοντράρονται για τη νίκη.

22:00 Αζαξιό-Λιλ Ligue 1

22:00 Λούτον-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ Championship

22:15 Πάσος Φερέιρα-Εστορίλ Primeira Liga

23:00 Μπέτις-Οσασούνα La Liga

23:00 Καρταχένα-Σαραγόσα Segunda Division

23:30 Σπορτ Μπόις-Τάρμα Liga I Betsson Περού

00:00 Σεντράλ Κόρδοβα-Λανούς Liga Profesional Αργεντινής

01:00 Μπρούσκε-Λοντρίνα Serie B Βραζιλίας

01:00 Γκρέμιο-Ιτουάνο Serie B Βραζιλίας

03:00 Αρσενάλ Σαραντί-Ουρακάν Liga Profesional Αργεντινής

03:00 Πουέμπλα-Χουάρες Liga MX

03:00 Μέλγαρ-Ουν. Σαν Μαρτίν Liga I Betsson Περού

03:00 Όστιν-Λος Άντζελες FC MLS

03:30 Κρουζέιρο-Νάουτικο Serie B Βραζιλίας

05:00 Πόρτλαντ Τίμπερς-Σιάτλ Σάουντερς MLS

05:05 Μαζατλάν-Κλαμπ Αμέρικα Liga MX