Prime Time: Λανς-Μονακό, για το «σεντόνι»

Reading time2 λ

Πλούσιο το βραδινό κουπόνι με συναρπαστικές επιλογές για ποντάρισμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Το βράδυ του Σαββάτου συνοδεύεται από μεγάλες υποσχέσεις για συγκινήσεις και θέαμα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Πληθωρικό το αποψινό κουπόνι και στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε απλά, ειδικά και combo στοιχήματα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει και η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Το φινάλε της Ligue 1 αναμένεται εντυπωσιακό. Το δεύτερο εισιτήριο που οδηγεί άμεσα στους ομίλους του UEFA Champions League είναι το μεγάλο… βραβείο της 38ης αγωνιστικής και «παίζεται» σε δύο γήπεδα: Λανς-Μονακό και Μαρσέιγ-Στρασβούργο. Η Μονακό εξαρτάται από την ίδια. Θέλει τη νίκη για να «σφραγίσει» την επιστροφή της στη μεγαλύτερη διοργάνωση συλλόγων. Βέβαια, η Λανς είναι… επικίνδυνη ομάδα. Από τη μεριά της, η Μαρσέιγ πέρα από το τρίποντο θέλει κι ένα… δωράκι στο άλλο ματς. Βέβαια, το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει πτωτική πορεία. Να σημειώσουμε πως Λανς και Στρασβούργο έχουν μαθηματικές πιθανότητες εξόδου στην Ευρώπη.

ΩΡΑ ΑΝΟΔΟΥ

Στο… κόκκινο βρίσκεται και το στοιχηματικό ενδιαφέρον στη Segunda Division της Ισπανίας. Στις αναμετρήσεις Αλμερία-Αλκορκόν και Έιμπαρ-Τενερίφη, η Αλμερία και η Έιμπαρ ελπίζουν να «κλειδώσουν» και μαθηματικά την άνοδό τους στην λαλιγκα. Ισχυρά φαβορί και οι δύο για τη νίκη, υπόσχονται να δώσουν το καλύτερο εαυτό τους για να γίνει το όνειρό τους πραγματικότητα.

Στο μεταξύ, η μπάλα κυλάει και στην άλλη μεριά του Ατλαντικού. Στο βορρά, το MLS συνεχίζεται με πλούσιο πρόγραμμα. Στην Liga MX και το Τίγκρες-Άτλας, η Άτλας θα προσπαθήσει να «σφραγίσει» την παρουσία της στον τελικό μετά το υπέρ της 3-0 στον α’ ημιτελικό. Συναρπαστικές αναμετρήσεις διεξάγονται σε Χιλή, Ουρουγουάη και Κολομβία, ενώ στη Βραζιλία ξεχωρίζουν τα ματς: Φλαμένγκο-Γκοϊάς και Ζουβεντούδε-Παλμέιρας.

Στο κουπόνι του μπάσκετ, σε εξέλιξη βρίσκεται η σειρά των τελικών της Ανατολής, Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ και μεταφέρεται στη Βοστώνη μετά το «break» των Σέλτικς στη Φλόριντα.

22:00 Κλερμόν-Λιόν Ligue 1

22:00 Λανς-Μονακό Ligue 1

22:00 Λιλ-Ρεν Ligue 1

22:00 Μαρσέιγ-Στρασβούργο Ligue 1

22:00 Ναντ-Σεντ Ετιέν Ligue 1

22:00 Παρί Σεν Ζερμέν-Μετς Ligue 1

22:00 Ρεμς-Νις Ligue 1

22:00 Αουντάξ Ιταλιάνο-Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα Primera Division Chile

22:30 Ατλέτικο Γκοϊανιένσε-Κοριτίμπα Serie A Brasil

22:30 Φλαμένγκο-Γκοϊάς Serie A Brasil

22:30 Κολούμπους Κρου-Λος Άντζελες FC MLS

23:00 Αλμερία-Αλκορκόν Segunda Division

23:00 Έιμπαρ-Τενερίφη Segunda Division

23:00 Νασιονάλ-Άλμπιον FC Primera Division Uruguay

00:30 Σάντος-Σεαρά Serie A Brasil

01:00 Ζουβεντούδε-Παλμέιρας Serie A Brasil

01:15 Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν-Λα Εκιδάδ Primera A Colombia

02:30 Μπόστον Σέλτικς-Μαϊάμι Χιτ NBA

03:00 Αμέρικα Μινέιρο-Μποταφόγκο Serie A Brasil

04:00 Τίγκρες-Άτλας Liga MX