Prime Time: Παρί-Στρασβούργο, επιστροφή

Reading time3 λ

Ευρεία γκάμα επιλογών για στοιχημα σε ασυναγώνιστες αποδόσεις σε κορυφαίες διοργανώσεις

Μια καταπληκτική βραδιά απλώνεται μπροστά μας με το κουπόνι να είναι γεμάτο με αμέτρητες ευκαιρίες για στοιχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα και σε μεγάλη γκάμα ειδικών στοιχημάτων. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Η Ligue 1 επιστρέφει στη δράση απόψε μετά τη διακοπή για το Παγκόσμιο. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στην αναμέτρηση Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασβούργο. Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Λιονέλ Μέσι, αλλά υπολογίζει στον Κιλιάν Εμπαπέ. Ο σούπερ σταρ επιθετικός ενσωματώθηκε άμεσα στις προπονήσεις μετά ήττα της εθνικής Γαλλίας από την Αργεντινή στον τελικό του Παγκοσμίου και είναι αποφασισμένος να αφήσει πίσω του το χαμένο τρόπαιο και να αφοσιωθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η αποστολή του είναι να οδηγήσει την Παρί Σεν Ζερμέν στην κορυφή σε Γαλλία και Ευρώπη.

ΛΙΝΤΣ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ, ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ

Συναρπαστικό και το Μπρεστ-Λιόν, επίσης για την Ligue 1, αλλά το κουπόνι δεν σταματά εκεί. Μεγάλη «μάχη» θα γίνει στο «Elland Road» στο Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα αγγλίασ. Η Λιντς παλεύει για την παραμονή της στην κατηγορία, την στιγμή που η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται υπό πίεση καθώς δεν θέλει να χάσει κι άλλο έδαφος στην κούρσα του τίτλου. Συγκλονιστικές αναμετρήσεις αναμένονται στο Χιμπέρνιαν-Σέλτικ για την Premiership και στο Πόρτο-Αρούκα για την Primeira Liga.

Κι από το ποδόσφαιρο πηγαίνουμε στο NBA. Το κορυφαίο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο προσφέρει πληθώρα επιλογών για ποντάρισμα σε συγκλονιστικά παιχνίδια. Ανάμεσά τους και το Σικάγο Μπουλς-Μιλγουόκι Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει υποστεί τρεις διαδοχικές ήττες και θα επιδιώξει να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί της. Στην τρέχουσα σεζόν, οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί μια φορά με τους Σικάγο Μπουλς να νικούν με 118-113. Στο πρόγραμμα ξεχωρίζουν επίσης και οι αγώνες: Ατλάντα Χοκς-Μπρούκλιν Νετς, Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Γιούτα Τζαζ και Σακραμέντο Κινγκς-Ντένβερ Νάγκετς.

22:00   Λιντς-Μάντσεστερ Σίτι                                Premier League

22:00   Παρί Σεν Ζερμέν-Στρασβούργο                   Ligue 1

22:00   Μπρεστ-Λιόν                                                 Ligue 1

22:00   Χιμπέρνιαν-Σέλτικ                                        Premiership

23:15   Πόρτο-Αρούκα                                              Primeira Liga

02:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Ορλάντο Μάτζικ                        NBA

02:00   Ουάσιγκτον Γουίζαρντς-Φοίνιξ Σανς          NBA

02:30   Ατλάντα Χοκς-Μπρούκλιν Νετς                  NBA

02:30   Μαϊάμι Χιτ-Λος Άντζελες Λέικερς              NBA

03:00   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA

03:00   Σικάγο Μπούλς-Μιλγουόκι Μπάκς             NBA

05:00   Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς-Γιούτα Τζαζ     NBA

05:00   Σακραμέντο Κινγκς-Ντένβερ Νάγκετς       NBA