Prime Time: Ρεν-Τουλούζ, το πάνω χέρι

Reading time4 λ

Θαυμάσιες επιλογές για στοίχημα σε κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο και όχι μόνο…

Η Prime Time ζώνη υπόσχεται μια συναρπαστική εμπειρία και χαρίζει μοναδικές στιγμές με 100% δράση. Στην πλατφόρμα της Betsson, θα βρείτε εξαιρετικές επιλογές για ποντάρισμα σε μεγάλη γκάμα αγορών και σε ασυναγώνιστες αποδόσεις. Παράλληλα, υπάρχει η δυνατότητα για παιχνίδι στο live.

Για τη 15η αγωνιστική της Ligue 1 στο «Roazhon Park», Ρεν-Τουλούζ. Η Ρεν εντυπωσιάζει αυτή τη σεζόν. Είναι αήττητη εδώ και 16 συνεχόμενα επίσημα ματς (10-6-0, δεν έχει χάσει από τις 27 Αυγούστου). Στόχος της να πάρει ακόμη ένα τρίποντο που θα την εδραιώσει στην πρώτη 3άδα του γαλλικού πρωταθλήματος. Αξίζει να σημειώσουμε πως μετράει έξι σερί νίκες εντός έδρας για την κατηγορία.

Η Τουλούζ, από τη μεριά της, προέρχεται από δύο απανωτές ήττες και τρία συνεχόμενα ματς χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Στα δύο τελευταία παιχνίδια της δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Εκτός έδρας μετράει τέσσερις ήττες και καμία νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα ματς της.

ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ

Στην Ισπανία, είναι ώρα για… Copa del Rey. Στο πλαίσιο του πρώτου γύρου ξεχωρίζει το ματς Αλμαθάν-Ατλέτικο Μαδρίτης. Η Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκεται υπό πίεση για να πάρει τη νίκη. Μετράει πέντε σερί ματς χωρίς επιτυχία και αν δεν επικρατήσει η κρίση που διανύει θα βαθύνει. Βέβαια, είναι στο χέρι της αφού παίζει κόντρα σε ομάδα της 5ης κατηγορίας. Θαυμάσιες επιλογές για ποντάρισμα υπάρχουν και σε άλλες αναμετρήσεις όπως το Ρινκόν-Εσπανιόλ.

Σπουδαίο ματς προσφέρει και η Eredivisie. Κοντράρονται Αϊντχόφεν-Άλκμααρ, η πρώτη εναντίον της 5ης της κατάταξης. Δύο ομάδες με επιθετικό προσανατολισμό που υπόσχονται μοναδικό θέαμα. Στην Primeira Liga, διεξάγεται το Μποαβίστα-Πόρτο, με την Πόρτο να λογαριάζεται ως το φαβορί για να πάρει τη νίκη.

Έπειτα, το επίκεντρο της δράσης μεταφέρεται στη Νότια Αμερική. Σε πρώτο πλάνο το Αλιάνσα Λίμα-Μέλγαρ, ο δεύτερος τελικός της Liga I Betsson Περού. Η Μέλγαρ έχει το προβάδισμα με 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση και θέλει να «σφραγίσει» τον τίτλο. Ευκαιρίες για στοίχημα παρουσιάζονται και στην Primera Division της Παραγουάης, στην Primera A της Κολομβίας και στην Liga de Expansion MX.

Τέλος, πλούσιο είναι το πρόγραμμα και στο NBA με τις αναμετρήσεις: Λος Άντζελες Κλίπερς-Μπρούκλιν Νετς, Φιλαδέλφια 76ερς-Ατλάντα Χοκς και Ντάλας Μάβερικς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς, να… κλέβουν την παράσταση.

22:00   Ρεν-Τουλούζ                                       Ligue 1

22:00   Αϊντχόφεν-Άλκμααρ                         Eredivisie

22:00   Ρινκόν-Εσπανιόλ                               Copa del Rey

22:00   Σάντα Αμάλια-Βιγιαρεάλ                 Copa del Rey

22:30   Μποαβίστα-Πόρτο                            Primeira Liga

23:00   Αλμαθάν-Ατλέτικο Μαδρίτης         Copa del Rey

23:00   Λος Άντζελες Κλίπερς-Μπρούκλιν Νετς     NBA

00:00   Γκουαϊρένια-Σέρο Πορτένιο            Primera Division Παραγουάης

00:00   Ολίμπια-Νασιονάλ Ασουνσιόν         Primera Division Παραγουάης

00:00   Τακουάρι-Λιμπερτάδ                                    Primera Division Παραγουάης

01:00   Σελάγια-Ατλάντε                               Liga de Expansion MX

01:00   Ουάσιγκτον Γουίζαρντς-Γιούτα Τζαζ         NBA

02:00   Άγιλας Ντοράδας-Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν   Primera Α Κολομβίας

02:00   Ιντιάνα Πέισερς-Τορόντο Ράπτορς  NBA

02:00   Ντιτρόιτ Πίστονς-Μπόστον Σέλτικς           NBA

02:30   Φιλαδέλφια 76ερς-Ατλάντα Χοκς   NBA

03:00   Αλιάνσα Λίμα-Μέλγαρ                     Liga I Betsson Περού

03:00   Μαϊάμι Χιτ-Σάρλοτ Χόρνετς                       NBA

03:30   Νιού Όρλεανς Πέλικανς-Χιούστον Ρόκετς NBA

03:30   Ντάλας Μάβερικς-Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς     NBA